Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017!



"σωματογραφική" της Trina Merry  http://www.trinamerry.com
                                                                (από τον Θωμά Γαζή)

                           ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!


Ένα ιδιαίτερα φιλικό πρόσωπο δείχνουν τα άστρα απέναντι στο ζώδιο του Υδροχόου μέσα στην καινούργια χρονιά! Ενεργοποιούνται κάποιοι τομείς του ωροσκοπίου σας που είναι απόλυτα συμβατοί με την προσωπικότητα σας, με τις επιδιώξεις σας και τις ανάγκες σας! Ταυτόχρονα, δεν αναπτύσσονται φέτος δυσαρμονικές όψεις απέναντι στο ζώδιο σας (τουλάχιστον όχι ισχυρές). Έτσι,
το 2017 διαγράφεται σα μια χρονιά που θα λειτουργήσει σε μεγάλο βαθμό στις δικές σας "συχνότητες" (μια και ενεργοποιεί κάποιους συμμαχικούς απέναντι σας "ηλιακούς τομείς")! Και δεν σας φοβίζουν ούτε οι ανατρεπτικές εκλείψεις που θα συμβούν φέτος στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου, αφού το ζώδιο σας αποστρέφεται την καθεστηκυία τάξη και λατρεύει τις ανατροπές. Και επιπλέον, με τον ευεργετικό πλανήτη Δία να βρίσκεται σε μια εξαιρετικά αρμονική απέναντι σας θέση μπορεί να δημιουργηθούν τώρα πιο άνετες και πρόσφορες συνθήκες στη ζωή σας. Ίσως καταφέρετε να επεκτείνετε τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες σας και ασχοληθείτε ουσιαστικότερα με την προσωπική σας βελτίωση και ανάπτυξη. Θα σας συνδράμει σε αυτό και η παρουσία του μαέστρου Κρόνου μέσα στον δικό σας ενδέκατο "ηλιακό οίκο". Οι φιλίες σας και οι επαφές σας με κοινωνικούς χώρους, συλλόγους και ομάδες όπως και τα σχέδια σας για το μέλλον θα μπούν σε καινούργιες, πιο στέρεες βάσεις.

Για να μπούμε δε και στις πιο "εσωτερικές" πτυχές της αστρολογίας, η είσοδος στις 9 Μαΐου του νότιου δεσμού της Σελήνης (της περιβόητης "ουράς του δράκοντα") στο ζώδιο σας - που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια - μπορεί να σας φέρει κάποια πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις που θα λειτουργήσουν "καρμικά" για σας. Ο νότιος δεσμός θα επηρεάσει αρχικά πιο έντονα όσους από εσάς έχετε γεννηθεί μετά τις 14 Φεβρουαρίου.


                                        Επαγγελματικά - Οικονομικά

Εξαιρετικές προοπτικές ανοίγονται φέτος για σας σε αυτούς τους δύο τομείς! Όπως εξηγήσαμε, το γενικότερο αστρολογικό κλίμα είναι ήδη καλό αλλά επιπρόσθετα σχηματίζεται τώρα και ένας πολύ ευνοϊκός οιωνός για τα επαγγελματικά σας: μία αρμονικότατη όψη τριγώνου ανάμεσα στον Κρόνο (τον πλανήτη των επαγγελματικών) και τον Ουρανό (τον πλανήτη που κυβερνάει το ζώδιο σας). Και  δεν σταματάμε εκεί, γιατί το "κερασάκι στην τούρτα" το βάζει ο Δίας - ο θεωρούμενος σαν ο πιο τυχερός και ευεργετικός πλανήτης. Ο Δίας - αν και θα διάκειται αρμονικά απέναντι σας ήδη από την αρχή της χρονιάς - από τις 10 Οκτωβρίου και έπειτα θα περάσει στον τομέα του ωροσκοπίου σας που εκπροσωπεί την επαγγελματική σας πορεία και την καριέρα σας! Θα ανοίξει νέους ορίζοντες για σας εκεί και θα σας φέρει καινούργιες (δεύτερες και τρίτες) ευκαιρίες. Θα σας συνδράμει στα δύσκολα - κατεβαίνοντας έστω και την τελευταία στιγμή σαν "από μηχανής θεός"- και θα σας βοηθήσει να δρομολογήσετε και να υλοποιήσετε πολυπόθητα σχέδια και οράματα σας.

Το (εν δυνάμει) αρνητικό στοιχεία του Δία είναι ότι "φουσκώνει" τα μυαλά των ανθρώπων, οδηγώντας τους σε λανθασμένες εκτιμήσεις και σε βιαστικές και επιπόλαιες ενέργειες. Προσέξτε λοιπόν να μην υιοθετήσετε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Η χρονιά προσφέρεται για να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στον επαγγελματικό τομέα και για να εντάξετε καινούργια, επαναστατικά και καινοτόμα στοιχεία εκεί. Αρκεί βέβαια να μην το παρακάνετε, γκρεμίζοντας όλες τις "γέφυρες" γύρω σας και πετώντας τελικά και το "αθώο παιδί" μαζί με τα απόνερα της μπανιέρας.

Όσοι από σας έχουν γεννηθεί μετά τις 10 Φεβρουαρίου μπορεί να νοιώσουν φέτος ένα είδος "μυστικού καλέσματος", την ανάγκη να ολοκληρώσουν μία αποστολή που κατά κάποιον τρόπο "χρωστούσαν" στον εαυτό τους και αρχίσουν έτσι να ασχολούνται με ένα καινούργιο αντικείμενο (τελείως διαφορετικό από αυτά που είχατε συνηθίσει). Ίσως συμβεί και μια "καρμικού" χαρακτήρα συνάντηση με ένα πρόσωπο που μπορεί να σας εισαγάγει σε αυτό το καινούργιο εργασιακό περιβάλλον ή που μπορεί να συνεργαστεί στενά μαζί σας.

Τα επαγγέλματα πάντως που θα ευνοηθούν περισσότερο φέτος είναι εκείνα που εμπεριέχουν ένα "ουράνιο" στοιχείο μέσα τους (που έχουν να κάνουν π.χ. με τα ηλεκτρονικά, με την πληροφορική, με την υψηλή τεχνολογία, με τη θεωρητική έρευνα, με την κοινωνική πρόνοια ή ακόμη και με την πολιτική). Επίσης, εκείνα που σχετίζονται με το νόμο και τη δικαιοσύνη, με τα μορφωτικά ιδρύματα και με το εξωτερικό. Τη φετινή χρονιά τα άστρα θα δείξουν μεγαλύτερη εύνοια απέναντι στους ελεύθερους επαγγελματίες και ειδικά απέναντι σε όσους/ες ασχολούνται με αντικείμενα που απαιτούν πνευματικού χαρακτήρα εργασία, έμπνευση και οραματισμό.

Το 2017 φαίνεται να ξεκινά καλά για σας, αφού μέσα στον Ιανουάριο σχηματίζεται ένας  αρμονικότατος για σας ενεργειακός συντονισμός (ανάμεσα στους πλανήτες Δία, Κρόνο και Ουρανό). Ίσως προκύψουν τότε καινούργια δεδομένα, οι συνθήκες γίνουν πιο ευνοϊκές για σας και καταφέρετε να υλοποιήστε ένα σημαντικό σχέδιο σας (ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Φεβρουαρίου). Προσέξτε μόνο να μην ξεχάσετε ή παραβλέψετε κάποιο ζωτικό στοιχείο που μπορεί να υπονομεύσει το τελικό αποτέλεσμα.

Φροντίστε να κινηθείτε ώριμα και έξυπνα γύρω στις 11 Φεβρουαρίου, που θα συμβεί μια έκλειψη Σελήνης στο διαμετρικά αντίθετο σας ζώδιο του Λέοντα. Η έκλειψη αυτή μπορεί να ανατρέψει κάποιες συνεργασίες και να δημιουργήσει προσωρινά συνθήκες αστάθειες και ανατροπές - τις οποίες εσείς πρέπει να εκμεταλλευτείτε δημιουργικά. Ανάλογα ψύχραιμα και μεθοδικά θα πρέπει να κινηθείτε και στα χρονικά διαστήματα κοντά στις τρεις άλλες κρίσιμες για το ζώδιο σας εκλείψεις (τη Σεληνιακή που θα συμβεί στις 11 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα, τη Σεληνιακή που θα συμβεί στις 7 Αυγούστου στο δικό σας ζώδιο και την Ηλιακή που θα γίνει στις 21 Αυγούστου στον Λέοντα). Δείτε αυτές τις εκλείψεις σα μεγάλες ευκαιρίες για σας και όχι αποκλειστικά σαν κάποιου είδους απειλή. 

Για να έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας στις επαγγελματικές σας συναλλαγές και στις διαπραγματεύσεις σας φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τα εξής διαστήματα: από  8 ως 25 Φεβρουαρίου (ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος, θα βρίσκεται ο Ερμής στο ζώδιο σας), από 7 ως 21 Ιουνίου (ο "κερδώος" θεός θα βρίσκεται τότε σε μια ιδιαίτερα ισχυρή θέση μέσα στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων) και από 1 ως 18 Οκτωβρίου (που ο φτεροπόδαρος Ερμής θα περιφέρεται σε αρμονική απέναντι σας τροχιά). Αντίθετα, κινηθείτε προσεκτικά στα διαστήματα γύρω στις 10 Απριλίου και 5 Σεπτεμβρίου - που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και θα σχηματίζει ταυτόχρονα κρίσιμες όψεις με το ζώδιο σας.

Σε ότι αφορά στα οικονομικά σας, οι θετικού χαρακτήρα εξελίξεις που αναμένεται να συμβούν στον επαγγελματικό τομέα θα έχουν αναμφίβολα θετικό αντίκτυπο και στην τσέπη σας! Μόνο που φέτος μπορεί να μη βγάλετε πολλά χρήματα με τους παραδοσιακούς  τρόπους αλλά μέσα από κάποια πιο διαφορετικά, ενδεχομένως "ταπεινά" αντικείμενα, που μπορεί μάλιστα να έχουν και ένα "λαϊκό" χαρακτήρα. Επιπλέον, ίσως σας έρθει χρήμα φέτος μέσα από κάποιες δραστηριότητες καλλιτεχνικού χαρακτήρα.

Φανείτε φειδωλοί γύρω στην κρίσιμη ημερομηνία 11 Φεβρουαρίου. Θα συμβεί τότε μια έκλειψη Ηλίου στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με το χρήμα και τα περιουσιακά σας στοιχεία και μπορεί να προκύψουν κάποια διαφορετικά δεδομένα εκεί. Φροντίστε λοιπόν να παρακολουθείτε στενά τις εξελίξεις και να να είσαστε σε ετοιμότητα για να εκμεταλλευτείτε τις όποιες συγκυρίες παρουσιαστούν - αφού χάρη σε αυτή την έκλειψη το σκηνικό μπορεί να μεταβληθεί ριζικά στον τομέα χρήμα-περιουσιακά.  Αν διεκδικείτε εδώ και καιρό χρήματα ή περιουσιακά στοιχεία από κάποια πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό τότε είναι πολύ πιθανό να έρθουν τώρα αυτά στην κατοχή σας!


                                                                  Αισθηματικά

Ένας άνεμος ανανέωσης θα φυσήξει φέτος στην ερωτική σας ζωή! Πολλά δεδομένα θα αλλάξουν - με ένα θετικό τις περισσότερες φορές τρόπο - και καινούργια πρόσωπα και καταστάσεις ίσως βρεθούν να πρωταγωνιστούν στο σκηνικό της καρδιάς σας. Κατά διαστήματα, ο άνεμος αυτός της ανανέωσης θα γίνεται πιο ισχυρός (ειδικά προς τα τέλη της χρονιάς) τείνοντας να μετατραπεί ακόμη και σε τυφώνα - ο οποίος κάποια στιγμή μπορεί να λειτουργήσει ανεξέλεγκτα και να καταστρέψει τα πάντα στην πορεία του. Φροντίστε λοιπόν να ελέγχετε τυχόν τέτοιες τάσεις για να μη γκρεμίσετε τελεσίδικα όλες τις γέφυρες γύρω σας (μια και το ζώδιο σας έχει από μόνο του ισχυρή προδιάθεση στην ανατροπή).

Οι εξαιρετικά ευεργετικές πάντως επιρροές που θα δεχτείτε από τον πλανήτη Δία (μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου) θα φέρουν περισσότερη αισιοδοξία και θετική ενέργεια στη ζωή σας και θα έλξουν κοντά σας ανθρώπους που θα νοιώσουν την ανάγκη να μοιραστούν μαζί σας αυτά τα στοιχεία. Αν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση τότε αυτή θα αναβαθμιστεί ποιοτικά. Θα γίνετε πιο ανεκτικοί και καλοπροαίρετοι απέναντι στον/η σύντροφο σας, θα αναπτύξετε αμοιβαία εμπιστοσύνη και θα δώσετε περισσότερο "χώρο" και ελευθερία ο ένας στον άλλο. Ίσως ανακαλύψετε καινούργια ενδιαφέροντα στο πλευρό του/της και αποφασίσετε να κάνετε από κοινού ένα ταξίδι.

Εάν είσαστε μόνος/η σας τότε δύσκολα θα ξεφύγετε από τα βέλη του έρωτα στην καινούργια χρονιά. Ειδικά στο πρώτο εξάμηνο της (και πιο συγκεκριμένα στο διάστημα 4 Φεβρουαρίου - 6 Ιουνίου που από μια συγκυρία η Αφροδίτη θα βρίσκεται σχεδόν διαρκώς στον τομέα "γνωριμίες - επαφές" του ωροσκοπίου σας) αναμένεται να κάνετε πληθώρα γοητευτικών γνωριμιών. Θα βρεθούν έτσι στο πλευρό σας πολλοί/ές υποψήφιοι σύντροφοι και θα επιλέξετε ανάμεσα τους τον καταλληλότερο για σας. Δεν αποκλείεται να συναντήσετε τώρα στο δρόμο σας κάποιο γοητευτικό πρόσωπο ξένης εθνικότητας, διαφορετικών θρησκευτικών πεποιθήσεων κ.λ.π.

Ένα ειδύλλιο είναι πιθανό να γεννηθεί στις εορταστικές μέρες (μέσα σε ένα φόντο από κουραμπιέδες, γκι και παίζοντας "εικοσιμία") που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας. Η Αφροδίτη όμως θα φύγει πολύ γρήγορα από τον Υδροχόο (στις 3 Ιανουαρίου) και το ειδύλλιο αυτό μπορεί να παραμείνει μετέωρο ή να καταλήξει άδοξα - αν δεν το καλλιεργήσετε.

Καινούργια πρόσωπα φαίνεται να μπαίνουν στη ζωή σας από τον ερχόμενο Φεβρουάριο και να κινούνται αρχικά στην τροχιά του φλερτ και της απλής ερωτικής φιλίας. Μια από αυτές τις καταστάσεις μπορεί να αρχίσει να ωριμάζει και να βαδίζει προς ερωτική ολοκλήρωση. Απροσδόκητες όμως περιστάσεις ίσως αλλάξουν άρδην το σκηνικό γύρω στις 11 Φεβρουαρίου, που θα συμβεί μια έκλειψη Σελήνης στο διαμετρικά αντίθετο σας ζώδιο του Λέοντα. Μπορεί να δημιουργηθούν τότε παρεξηγήσεις και μια παροδική απομάκρυνση του προσώπου που σας ενδιαφέρει

Σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή αναμένεται να συμβούν τον ερχόμενο Αύγουστο, που θα συμβούν δύο κρίσιμες για σας εκλείψεις, μία Σελήνης (στις 7 Αυγούστου, στον Υδροχόο) και μία Ηλίου (στις 21 Αυγούστου, στον Λέοντα). Απελευθερώνονται πανίσχυρες κοσμικές ενέργειες τότε και όλα είναι πιθανά, από την πιο θετική ως την πιο αρνητική εκδοχή! Φροντίστε λοιπόν να κινηθείτε μεθοδικά και συντονισμένα, εφαρμόζοντας μια κατάλληλη για έκτακτες περιστάσεις στρατηγική. Προς τα τέλη του καλοκαιριού/αρχές φθινοπώρου η πλανεύτρα Αφροδίτη θα συμπορεύεται με τους δεσμούς της Σελήνης και είναι πιθανό να σας φέρει μια "καρμική"- "μοιραία" σχέση. 

Τυχερό διαγράφεται και το διάστημα 14 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου, που ο πλανήτης του έρωτα θα διελαύνει στον ένατο ηλιακό σας οίκο. Ίσως βρεθεί τότε στο δρόμο σας κάποιο φωτεινό πρόσωπο που θα σας διδάξει πράγματα, θα σας κάνει να εμπιστευτείτε περισσότερο τη ζωή και τους ανθρώπους και θα λειτουργήσει σε γενικές γραμμές "θεραπευτικά" και εξελικτικά για σας! 

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Θωμάς Γαζής "αστρολογεί" για πάνω από δύο δεκαετίες. Επιμελήθηκε για πολλά χρόνια τις αστρολογικές προβλέψεις των περιοδικών "Γυναίκα" και "Τηλέραμα", ενώ έχει συνεργαστεί με το "΄Αστρα και Όραμα" και πολλά ακόμη ελληνικά αστρολογικά περιοδικά. Άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί σε κορυφαία αμερικάνικα, ιταλικά και ισπανόφωνα αστρολογικά περιοδικά και ιστότοπους. Έχει παραστεί σαν ομιλητής - εκπροσωπώντας πάντα την Ελλάδα - σε δεκάδες κορυφαία αστρολογικά συνέδρια ανά τον πλανήτη.

Η σελίδα Facebook του Θωμά Γαζή  
Το ιστολόγιο του Αστρολογία με Α κεφαλαίο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις