Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017


"σωματογραφική" της Trina Merry  http://www.trinamerry.com
                                                                (από τον Θωμά Γαζή)

                                                        ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ!


"Ένας μακρύς προθάλαμος που καταλήγει σε μια λαμπερή αίθουσα δεξιώσεων, γεμάτη χαρούμενο κόσμο!" Ξεκίνησα τις προβλέψεις σας με τη συγκεκριμένη εικόνα γιατί πιστεύω ότι αυτή "οπτικοποιεί" ιδανικά το είδος και την ποιότητα των αστρολογικών επιρροών που θα δεχτείτε εσείς οι Σκορπιοί μέσα στο 2017! Το πρώτο επτάμηνο της χρονιάς φαίνεται να περιέχει κάποιες σχετικά
μονότονες και επαναλαμβανόμενες ενέργειες. Δεν αποκλείεται να πετύχετε κάποια σημαντικά πράγματα τότε αλλά αυτά μπορεί να αποτελέσουν τελικά ένα "προστάδιο" μόνο των ακόμη πιο σημαντικών πραγμάτων που αναμένεται να συμβούν προς το τέλος της χρονιάς! Ήδη από τον Αύγουστο τα δεδομένα αλλάζουν για σας τους Σκορπιούς και αρχίζετε να δέχεστε πιο ισχυρές ενέργειες, που θα επιταχύνουν τον ρυθμό των εξελίξεων. Για να επέλθει τελικά στις 10 Οκτωβρίου η μεγάλη κορύφωση, η είσοδος του επεκτατικού και ευεργετικού πλανήτη Δία στο ζώδιο σας! Ο Δίας θα συμβάλλει μοναδικά στο να βελτιωθούν προς το τέλος της χρονιάς οι διάφορες υποθέσεις σας - σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Ο "πλανήτης της σοφίας" θα σας δώσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας αλλά και πίστη στη ζωή (ειδικά το τελευταίο στοιχείο είναι σημαντικό γιατί εσείς οι Σκορπιοί διακατέχεστε από μια έμφυτη απαισιοδοξία).


                                        Επαγγελματικά - Οικονομικά

Καταιγιστικές αλλαγές και ανατροπές είναι πιθανό να συμβούν την καινούργια χρονιά στους συγκεκριμένους τομείς (ειδικά κοντά στις δύο ηλιακές εκλείψεις που θα συμβούν στις 26 Φεβρουαρίου και στις 21 Αυγούστου!). Θα δεχτείτε ισχυρές ενέργειες που θα σας ωθήσουν στο να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες και στο να κάνετε τολμηρά ανοίγματα. Θα πρέπει όμως να κινηθείτε μεθοδικά και προγραμματισμένα, διαφορετικά ο "χείμαρρος" αυτών των ενεργειών είναι πιθανό να σας παρασύρει και να σας οδηγήσει σε καταστάσεις που δεν θα μπορείτε να ελέγξετε και που ενδεχομένως θα αποβούν ζημιογόνες για σας.

Ήδη από το ξεκίνημα της χρονιάς θα έχετε στο πλευρό σας δύο σημαντικούς συμμάχους, τους πλανήτες Ποσειδώνα και Πλούτωνα που θα συμπράττουν δημιουργικά για σας, προικίζοντας σας με ισχυρή διαίσθηση και φέρνοντας σας μεγάλες εμπνεύσεις και οράματα. Αν καταφέρετε λοιπόν να εντάξετε και να εφαρμόσετε τις εμπνεύσεις σας αυτές στη δουλειά σας θα τη δείτε να παίρνει ανοδική πορεία! Επιπλέον, με την είσοδο του ευεργετικού πλανήτη Δία στο ζώδιο σας (στις 10 Οκτωβρίου) θα αρχίσετε να βλέπετε το "ποτήρι" περισσότερο γεμάτο και θα έλξετε θετικές εξελίξεις σε όλες γενικά τις υποθέσεις σας. Ίσως κάνετε μάλιστα και κάποια "δειλά" ανοίγματα - που στην πορεία μπορεί να εξελιχθούν ακόμη και σε πλήρη επέκταση δραστηριοτήτων! Προσέξτε μόνο να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας και κάνετε βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις (ο Δίας δημιουργεί μια τέτοια προδιάθεση).

Στο πρώτο επτάμηνο της χρονιάς θα ευνοηθούν επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την αισθητική, με τον καλλωπισμό, με το χώρο της πνευματικότητας, της γιόγκα, της θεραπείας και της αυτοβελτίωσης γενικά. Η είσοδος (στις 10 Οκτωβρίου) του Δία στο ζώδιο σας θα συνδράμει όσους από εσάς σχετίζεστε επαγγελματικά με τυχόν εκπαιδευτικά ή νομικά ιδρύματα, με τη δικηγορία, με γραφεία ταξιδίων, με τους ξένους και το εξωτερικό. Ευνοούνται επίσης τα καλλιτεχνικού χαρακτήρα επαγγέλματα (ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Νοεμβρίου), η φωτογραφία, η μουσική, ο χορός.

Το ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς - και ειδικά ο Ιανουάριος - μπορεί να σας φέρει κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες. Θα συγκεντρωθούν τότε πολλοί πλανήτες στον τομέα "ανανέωση και αρμονική διασύνδεση" του ωροσκοπίου σας. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευνοϊκή συγκυρία για να κάνετε γόνιμες επαφές και για να πετύχετε σημαντικούς επαγγελματικούς σας στόχους. Αντίθετα, μια σειρά από εμπόδια και αντιρρήσεις στα σχέδια σας από την πλευρά τρίτων προσώπων είναι πιθανό να συναντήσετε στο τρίμηνο Φεβρουαρίου - Απριλίου (αν και προς τα τέλη Φλεβάρη - αρχές Μάρτη θα δεχτείτε πρόσκαιρα καλύτερες επιρροές). Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πετύχετε τίποτε το αξιόλογο στο συγκεκριμένο τρίμηνο αλλά ότι ενδεχομένως θα καταβάλετε δυσανάλογα μεγάλη προσπάθεια για να σας "βγει" κάτι.

Εξαιρετικά ασταθείς συνθήκες ίσως προκύψουν στις περιόδους που θα συμβούν οι τρεις δυσαρμονικές απέναντι σας εκλείψεις της χρονιάς (η Σεληνιακή της 11ης Φεβρουαρίου, η Σεληνιακή της 7ης Αυγούστου και η Ηλιακή της 21ης Αυγούστου). Θα πρέπει να πάρετε τότε κάποια κατάλληλα μέτρα και να έχετε στη διάθεση σας εναλλακτικές λύσεις για να μη βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Από την άλλη βέβαια, η αστάθεια εκείνων των ημερών μπορεί να ανατρέψει ριζικά τα δεδομένα και να "γεννήσει" και κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για σας. Χρειάζεται λοιπόν να παρακολουθείτε στενά τις εξελίξεις και να βρίσκεστε σε ετοιμότητα.

Προτιμήστε να κάνετε σημαντικές κινήσεις, συναλλαγές και διαπραγματεύσεις στα διαστήματα που ο Ερμής θα είναι αρμονικός απέναντι στο ζώδιο σας: 26 Φεβρουαρίου - 13 Μαρτίου, 22 Ιουνίου - 6 Ιουλίου και 18 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου (ειδικά το τελευταίο διάστημα θα είναι εξαιρετικά πρόσφορο για εμπορικές συναλλαγές, αφού ο "κερδώος" Ερμής θα βρίσκεται μέσα στο δικό σας ζώδιο). Αντίθετα, αποφύγετε να κάνετε συναλλαγές γύρω στις 11 Απριλίου και γύρω στις 5 Σεπτεμβρίου, που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και δυσαρμονικός απέναντι στους Σκορπιούς (και μπορεί να σας φέρει τότε μια γενικότερη ασυνεννοησία και πολλές καθυστερήσεις).

Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, η παρουσία του πλανήτη Κρόνου στο συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σας θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε πιο ώριμα και συνετά τα χρήματα και τις αξίες σας. Μπορεί να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα αλλά ακόμη και αν υποστείτε στο πρώτο μισό της χρονιάς απώλειες στη συνέχεια της χρονιάς θα ανακάμψετε γρήγορα (διαθέτετε έμφυτα εξάλλου την ικανότητα της αναγέννησης). Επιπλέον, προς το τέλος της χρονιάς θα δεχτείτε και τις ευνοϊκές επιρροές του πλανήτη Δία - που θα περάσει στις 10 Οκτωβρίου στο ζώδιο σας - οπότε μπορεί να αρχίσετε τότε να κερδίζετε χρήματα με μεγαλύτερη ευκολία. Προσέξτε όμως γιατί το ίδιο εύκολα τα λεφτά μπορεί να φεύγουν από τη τσέπη σας.


                                                                  Αισθηματικά

Το ερωτικό σας τοπίο θα χρωματιστεί φέτος με κάποιες πιο ζεστές, συναισθηματικές και τρυφερές αποχρώσεις! Είναι πιθανό να ζήσετε μέσα στο 2017 μια "κινηματογραφικού" χαρακτήρα ερωτική ιστορία, με πολλή συναίσθημα και δόσεις ρομαντισμού (αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί σε όσους από σας έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Νοεμβρίου). Επιπλέον, η είσοδος του ευεργετικού πλανήτη Δία στο ζώδιο σας (στις 10 Οκτωβρίου) θα σας κάνει πιο κοινωνικούς, ανοιχτούς και καλοπροαίρετους και αυτό θα έχει έναν ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή, αφού είναι πιθανό να συνάψετε τότε σχέση με καλύτερους, πιο καλλιεργημένους και εξυψωμένους παρτενέρ. Με τον Δία δε στο ζώδιο σας θα ανακαλύψετε και τη μεταμορφωτική δύναμη που έχει η "συγχώρεση" σε μια σχέση!!

Εάν είσαστε μόνοι σας είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε φέτος (και ειδικά προς το τέλος της χρονιάς) έναν γοητευτικό άνθρωπο και να συμπορευτείτε οι δυο σας στο μονοπάτι της ζωής. Εάν είσαστε ήδη δεσμευμένοι τότε θα ανακαλύψετε καινούργια ενδιαφέροντα στο πλευρό του συντρόφου σας και θα δείτε τη σχέση σας να αποκτά κάτι από τον αρχικό της ενθουσιασμό.

Συνετά πρέπει να κινηθούν όσοι από εσάς είναι γεννημένοι κοντά στις 18 Νοεμβρίου, γιατί θα δεχτούν δυσαρμονικά τις ενέργειες δύο εκλείψεων φέτος. Μπορεί να παρασυρθούν λοιπόν από τον υπερβολικό τους συναισθηματισμό και να υιοθετήσουν καταστροφικές συμπεριφορές.

Στο πρώτο μισό πάντως της χρονιάς οι επιρροές των πλανητών δείχνουν να είναι σχετικά πιο "επίπεδες" απέναντι στο ζώδιο σας. Καθημερινές τριβές αλλά και το άγχος του να ανταποκριθείτε στις έντονες απαιτήσεις της ζωής ίσως δημιουργήσουν ψυχρότητα και απόσταση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Όμως, χάρη σε μια αρμονική πορεία που θα πάρει ο "διελαύνων" πλανήτης Άρης απέναντι στο ζώδιο σας στο διάστημα 28 Ιανουαρίου - 10 Μαρτίου το κλίμα θα αναθερμανθεί και η σεξουαλική σας ζωή θα εκσφενδονιστεί σε σφαίρες έντονου πάθους!

Τα πράγματα θα αρχίσουν να εξομαλύνονται τον ερχόμενο Απρίλιο, όπου είναι πιθανό να αρθούν κάποιοι φραγμοί και να έρθετε πιο κοντά με το αντικείμενο του πόθου σας. Πολλοί/ές από εσάς θα βρεθούν τότε διπλοί - με έναν μάλλον απρόσμενο τρόπο.

Κάποιες γοητευτικές γνωριμίες - ενδεχομένως με άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή που έχουν διαφορετικά θρησκευτικά πιστεύω - είναι πιθανό να κάνετε στο διάστημα 20 Μαΐου - 13 Ιουνίου. Και ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα θα συναντήσετε από τις 10 Οκτωβρίου και έπειτα, που ο ευεργετικός πλανήτης Δίας θα περάσει στο ζώδιο σας! Είναι πιθανό να προκύψει τότε ένας έρωτας "εξ αποστάσεως" που θα σας υποχρεώσει να μετακινείστε συχνά.

Η πιο "καυτή" όμως περίοδος της χρονιάς φαίνεται να είναι εκείνη μεταξύ 8 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου, που θα "διελαύνει" στο ζώδιο σας ο πλανήτης του έρωτα η Αφροδίτη. Θα αυξηθεί κατακόρυφα η λίμπιντο σας τότε και θα ασκείτε μια ακαταμάχητη γοητεία στα μέλη του φύλου που σας έλκει ερωτικά. Αν είσαστε μόνοι/ες σας δύσκολα θα ξεφύγετε σ' εκείνο το διάστημα από τα βέλη του μικρού φτερωτού θεού!

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Θωμάς Γαζής "αστρολογεί" για πάνω από δύο δεκαετίες. Επιμελήθηκε για πολλά χρόνια τις αστρολογικές προβλέψεις των περιοδικών "Γυναίκα" και "Τηλέραμα", ενώ έχει συνεργαστεί με το "¨Αστρα και Όραμα" και πολλά ακόμη ελληνικά αστρολογικά περιοδικά. Άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί σε κορυφαία αμερικάνικα, ιταλικά και ισπανόφωνα αστρολογικά περιοδικά και ιστότοπους. Έχει παραστεί σαν ομιλητής - εκπροσωπώντας πάντα την Ελλάδα - σε δεκάδες κορυφαία αστρολογικά συνέδρια ανά τον πλανήτη.

Η σελίδα Facebook του Θωμά Γαζή  
Το ιστολόγιο του Αστρολογία με Α κεφαλαίο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις