Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΖΥΓΟΣ - ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017



"σωματογραφική" της Trina Merry  http://www.trinamerry.com
                                                               (από τον Θωμά Γαζή)

                                         ΣΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΙΟ "ΤΥΧΕΡΟ ΑΣΤΕΡΙ"!


Στο ζώδιο σας βρίσκεται φέτος ο Δίας, που φημίζεται σαν ο πιο τυχερός πλανήτης στην αστρολογία! Προσωπικά βέβαια είμαι κάπως επιφυλακτικός και από την πολύχρονη εμπειρία μου έχω δει ότι δεν έρχονται αυτόματα όλα τα καλά του κόσμου στα άτομα εκείνα που δέχονται τις ευνοϊκές επιρροές του Δία. Χρειάζεται να συμβεί πρώτα μια "συνειδησιακή εξύψωση" και να συντονιστεί το άτομο στις υψηλές, εξελικτικές συχνότητες του Δία (να γίνει καλύτερο, να αποκτήσει πηγαία αισιοδοξία, εμπιστοσύνη στο Σύμπαν, καλοπροαίρετη διάθεση απέναντι στους συνανθρώπους του κλπ.). Αυτό όμως δεν είναι εύκολο να το πετύχει ο μέσος άνθρωπος - και έτσι βλέπει τελικά τον Δία να περνάει από το ζώδιο του χωρίς να του φέρνει αυτά που προσδοκούσε! Μην τα περιμένετε λοιπόν όλα από τον Δία αλλά φροντίστε να δουλέψετε φέτος με τον εαυτό σας, να καλλιεργηθείτε, να εξελιχτείτε, να εξυψωθείτε! Και τότε είναι που ο Δίας θα σας φέρει τα πιο μεγάλα του δώρα!
  
Το γεγονός είναι πάντως ότι ο Δίας θα προχωρήσει κι άλλο φέτος μέσα στο ζώδιο σας και θα απλώσει την εύνοια του σε όλους και σε όλες γενικά τους/τις Ζυγούς! Θα σας κάνει πιο αισιόδοξους, θα σας δώσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, στους άλλους ανθρώπους αλλά και στην ίδια τη ζωή! Κάνοντας θετικότερες σκέψεις είναι βέβαιο ότι θα έλξετε κοντά σας μία πληθώρα θετικών γεγονότων. Παράλληλα, η περιβόητη εκείνη δόση τύχης που είναι απαραίτητη για να πετύχει κάθε υπόθεση θα σας συναντά συχνότερα εσάς μέσα στο 2017!  Έτσι, αναμένεται να συμβούν κάποιες ιδιαίτερα θετικές αλλαγές στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή. Θα εξελιχτείτε σαν άνθρωποι, τόσο πνευματικά όσο και από άποψη συνθηκών διαβίωσης και θα αποκτήσετε μεγαλύτερη ενδεχομένως ευμάρεια σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θα αυξηθεί ο κοινωνικός σας κύκλος και θα αρχίσετε να μετέχετε σε παρέες με πιο ευχάριστους και καλοπροαίρετους ανθρώπους.

Η φετινή χρονιά είναι κατάλληλη για να καθίσετε και πάλι στα θρανία, για να ξεκινήσετε κάποια σεμινάρια, για να μάθετε μια ξένη γλώσσα και γενικά για να καλλιεργήσετε τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα. Το πρώτο κομμάτι της χρονιάς είναι ιδανικό για να κάνετε ταξίδια και μετακινήσεις, ακόμη και σε μακρινές χώρες.


                                        Επαγγελματικά - Οικονομικά

Εξαιρετικές προοπτικές ανοίγονται φέτος για σας στους δύο αυτούς τομείς. Ο ευεργετικός Δίας θα σας δώσει σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχετε τους στόχους σας και για να βάλετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας. Με την επίδραση του γιγαντιαίου αυτού πλανήτη θα κάνετε πιο πετυχημένες συναλλαγές, ενώ παράλληλα ίσως γίνουν φέτος οι αναγκαίες εκείνες ζυμώσεις για να διευρύνετε και να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Είναι πιθανό να χρειαστεί να παρακολουθήσετε κάποια επαγγελματικά σεμινάρια, που θα εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες σας. Γενικά, η καινούργια χρονιά αναμένεται να σας φέρει εξέλιξη και πρόοδο στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε όμως να εξετάζετε καλά τα δεδομένα προτού προχωρήσετε σε δεσμεύσεις και ανοίγματα (ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Οκτωβρίου). Διαφορετικά, η υπερβολική σας αισιοδοξία φέτος και η λανθασμένη εκτίμηση κάποιων καταστάσεων μπορεί να σας οδηγήσουν σε "φιάσκο" και σε αποτυχίες.

Ευνοούνται περισσότερο τώρα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με το νόμο και τη δικαιοσύνη, με τα μορφωτικά ιδρύματα, με το εξωτερικό. Θα έχουν την τιμητική τους φέτος οι ελεύθεροι επαγγελματίες και γενικά όσοι/ες ασχολούνται με πνευματικού χαρακτήρα εργασίες, με τη συγγραφή και την εκπαίδευση.

Δεν χρειάζεται να αρχίσετε να φτύνετε τον "κόρφο" σας αν η χρονιά ξεκινήσει λιγάκι στραβά (ο πλανήτης Ερμής θα βρίσκεται το Γενάρη σε μια δυσαρμονική απέναντι στο ζώδιο σας θέση ενώ στις πρώτες - πρώτες μέρες αυτού του μήνα θα είναι και ανάδρομος). Είναι πιθανό λοιπόν κάποια πράγματα να μην πάνε στο συγκεκριμένο μήνα όπως ακριβώς επιθυμούσατε. Από τις 8 Φεβρουαρίου όμως και έπειτα αναμένεται να συμβεί μια αισθητή βελτίωση σε όλες γενικά τις υποθέσεις σας. Κινηθείτε διπλωματικά - και σε κάποιον βαθμό συμβιβαστικά - για να μη δημιουργηθούν κάποιες επιζήμιες για σας τριβές και ρήξεις και χαλάσουν κάποιες ζωτικές για σας συνεργασίες.

Προτιμήστε να κάνετε σημαντικές συναλλαγές και διαπραγματεύσεις στις ευνοϊκές για σας περιόδους: 7 - 25 Φεβρουαρίου, 7 - 21 Ιουνίου (ο Ερμής θα βρίσκεται τότε σε μια ισχυροποιημένη και ταυτόχρονα αρμονική απέναντι σε σας τους Ζυγούς θέση) και 30 Σεπτεμβρίου - 17 Οκτωβρίου (εξαιρετικά γόνιμη περίοδος, ο αγγελιοφόρος των θεών θα παρελαύνει στο συγκεκριμένο διάστημα μέσα από το ζώδιο σας και θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία κάθε είδους συναλλαγή).

Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες στις πρώτες - πρώτες μέρες της χρονιάς και στο διάστημα 20 Απριλίου - 3 Μαΐου που ο πλανήτης Ερμής θα είναι ανάδρομος και ταυτόχρονα θα βρίσκεται σε μια κρίσιμη απέναντι στο ζώδιο σας θέση. Ίσως συναντήσετε τότε μια γενικότερη έλλειψη συντονισμού, δυσκολία συνεννόησης, καθυστερήσεις και εμπόδια.

Στον [b]οικονομικό[/b] τομέα, αν και σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα δέχεστε ευνοϊκές επιρροές από τον Δία, τα πιο απτά αποτελέσματα ίσως αρχίσουν να εμφανίζονται κυρίως από τις 10 Οκτωβρίου και έπειτα (που το "τυχερό αστέρι" θα περάσει στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τις οικονομικές σας υποθέσεις και τα περιουσιακά σας στοιχεία). Ίσως σας δοθούν σημαντικές ευκαιρίες τότε για να σταθεροποιήσετε και να εξυγιάνετε καταστάσεις και για να αυξήσετε σημαντικά το εισόδημα σας. Το βασικό σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην παρασύρεστε από τους ενθουσιασμούς σας και κάνετε βιαστικές αγοραπωλησίες, συναλλαγές κλπ. Ειδικά δε εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Οκτωβρίου κινδυνεύετε να υποστείτε απώλειες φέτος και πρέπει να είσαστε διπλά προσεκτικοί.   


                                                                  Αισθηματικά

Αίσιο δείχνει να είναι το σκηνικό που θα στήσει η καινούργια χρονιά σε αυτόν τον τομέα! Ίσως βιώσετε έντονα χτυποκάρδια και κάποιες συναρπαστικές εμπειρίες - ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του 2017. Αν είσαστε ελεύθεροι τότε η μεγαλύτερη δυσκολία σας θα είναι εκείνη της επιλογής, μια και μπορεί να δεχτείτε πολλαπλές ερωτικές προτάσεις! Αν είσαστε ήδη δεσμευμένοι τότε θα ανανεωθεί ριζικά η σχέση σας με το σύντροφο και θα ανακαλύψετε μαζί του/της καινούργια ενδιαφέροντα. Γενικά, ο Δίας θα σας δώσει ευκαιρίες για να απολαύσετε με μεγαλύτερη ελευθερία και με λιγότερες ενοχές τον έρωτα, ενώ θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τυχόν καταστάσεις που λειτουργούσαν περιοριστικά απέναντι σας.

Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα η Αφροδίτη θα παραμείνει για ένα ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα (από τον Φεβρουάριο μέχρι και τις αρχές Ιουνίου!) στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με την "επίσημη σχέση" σας. Αυτή λοιπόν θα σας απασχολήσει έντονα την ερχόμενη άνοιξη (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο). Ειδικά για σας που είσαστε μόνοι/ες σας, είναι σα να βρίσκεται τώρα στα "σκαριά" μια σημαντική καινούργια σχέση, η οποία όμως πάνω που θα πηγαίνει να ολοκληρωθεί μπορεί να "πισωγυρίζει" και να σας κρατάει σε αγωνία. Αν είσαστε ήδη σε μια σχέση που πατάει σε γερά θεμέλια, τότε με τις συγκεκριμένες επιρροές της Αφροδίτης αυτή θα βελτιωθεί ποιοτικά και θα γίνει πιο αυθόρμητη και αληθινή!

Μετά τις 10 Οκτωβρίου ο πλανήτης Δίας θα περάσει σε έναν διαφορετικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Ο τομέας  αυτός είναι φαινομενικά "χαμηλών τόνων" αλλά στην πραγματικότητα λειτουργεί πιο υποστηρικτικά απέναντι στις υποθέσεις της καρδιάς. Επομένως η παρουσία του Δία εκεί θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε και να δυναμώσετε τους δεσμούς σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Κάπως άχαρα μπορεί να ξεκινήσει η φετινή χρονιά στον ερωτικό τομέα. Μια πιθανή έλλειψη επικοινωνίας και μια σειρά από παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν μέσα στον Ιανουάριο ένα αρνητικό κλίμα και μια ψυχρότητα στην επαφή σας με το πρόσωπο που εκπροσωπεί το αντικείμενο του πόθου σας. Το σκηνικό πάντως αναμένεται να βελτιωθεί προς το τέλος του μήνα. 

Στη συνέχεια της χρονιάς, αναπτύσσεται η περιβόητη "ζευγαροπερίοδος" Φεβρουαρίου - Ιουνίου, που ήδη περιγράψαμε παραπάνω. Αν είσαστε μόνοι/ες σας είναι πολλοί πιθανό να συναντήσετε τότε το κατάλληλο πρόσωπο και να βρεθείτε διπλοί/ές. Μια αρκετά γόνιμη περίοδος στα ερωτικά σας ανοίγεται και στο διάστημα 6 - 31 Ιουλίου, που η Αφροδίτη θα κινείται σε μια αρμονικότατη απέναντι σας τροχιά.

Η πιο "καυτή" πάντως περίοδος της χρονιάς για σας τους/τις Ζυγούς εντοπίζεται στο διάστημα 15 Οκτωβρίου - 8 Νοεμβρίου. Θα "διελαύνει" τότε στο ζώδιο σας η Αφροδίτη, η οποία θα σας ρίχνει σμήνη ερωτικών βελών! Ειδικά δε από τις 22 Οκτωβρίου και έπειτα - που θα μπει και ο φλογερός Άρης στο ζώδιο σας - το κλίμα θα γίνει άκρως ερωτικό και ίσως βρεθείτε στα δίχτυα ανομολόγητων παθών! Προσέξτε μόνο αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Οκτωβρίου, γιατί εσείς επηρεάζεστε ισχυρά από τον Πλούτωνα και μπορεί να πληρώσετε δυσανάλογα ακριβά τον "λογαριασμό".

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Θωμάς Γαζής "αστρολογεί" για πάνω από δύο δεκαετίες. Επιμελήθηκε για πολλά χρόνια τις αστρολογικές προβλέψεις των περιοδικών "Γυναίκα" και "Τηλέραμα", ενώ έχει συνεργαστεί με το "¨Αστρα και Όραμα" και πολλά ακόμη ελληνικά αστρολογικά περιοδικά. Άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί σε κορυφαία αμερικάνικα, ιταλικά και ισπανόφωνα αστρολογικά περιοδικά και ιστότοπους. Έχει παραστεί σαν ομιλητής - εκπροσωπώντας πάντα την Ελλάδα - σε δεκάδες κορυφαία αστρολογικά συνέδρια ανά τον πλανήτη.

Η σελίδα Facebook του Θωμά Γαζή  
Το ιστολόγιο του Αστρολογία με Α κεφαλαίο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις