Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017


"σωματογραφική" της Trina Merry  http://www.trinamerry.com
                                                                 (από τον Θωμά Γαζή)

                                        ΜΙΑ ΓΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!


'Εναν "γήινο" χαρακτήρα δείχνει να έχει η φετινή χρονιά, που όμως είναι απόλυτα συμβατός με τη φύση του ζωδίου σας. Μπορεί να μην αποδειχθεί ιδιαίτερα φαντασμαγορική σε "εξωτερικό" επίπεδο, είναι όμως χρονιά στρατηγικής σημασίας για σας, καθώς στη διάρκεια της θα κριθούν πολλά και θα μπουν οι βάσεις πάνω στις οποίες θα χτίσετε τις καταστάσεις που θα έρθουν στη ζωή σας στα
επόμενα χρόνια. Είναι σημαντικό λοιπόν να χτίσετε προσεκτικά τώρα αυτές τις βάσεις, με όσο πιο ανθεκτικά υλικά μπορείτε.

Γενικά, στην καινούργια χρονιά θα γίνετε πιο ρεαλιστές, συγκροτημένοι και αποτελεσματικοί και τα καίρια ζητήματα που σας απασχολούν θα αρχίσουν να παίρνουν μια θετικότερη τροπή. Δεν θα λείψουν βέβαια οι δυσκολίες (ειδικά σε σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Σεπτεμβρίου, που μπορεί να αντιμετωπίσετε φέτος και μια σειρά από παρεμβάσεις, αντιρρήσεις ή εντάσεις από την πλευρά του οικογενειακού σας περιβάλλοντος). Χάρη στο πρακτικό σας μυαλό όμως και στις ευφυείς κινήσεις που θα κάνετε θα καταφέρετε να μεταστρέψετε πολλές υποθέσεις σας στο επαγγελματικό και οικονομικό πεδίο και θα τις οδηγήσετε σταδιακά σε πορεία άνθησης! Θα καταφέρετε να βάλετε πολλά πράγματα σε τάξη και να βελτιώσετε σημαντικά το βιοτικό σας επίπεδο.

Και για να πάμε σε πιο εξειδικευμένες προβλέψεις, αν έχετε γεννηθεί πριν τις 27 Αυγούστου θα δεχτείτε έντονα φέτος τις επιρροές του "Βόρειου Δεσμού" της Σελήνης και μπορεί να συμβούν σε σας κάποια "καρμικού" χαρακτήρα γεγονότα, που θα λειτουργήσουν σας "καταλύτες" για την ατομική σας εξέλιξη. Αν πάλι έχετε γεννηθεί κοντά στις 3 Σεπτεμβρίου πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά (και κάπως δύσπιστα) φέτος. Και αυτό γιατί βρίσκεστε κάτω από την επιρροή του γοητευτικού αλλά και συχνά απατηλού Ποσειδώνα, ο οποίος μπορεί να σας ωθήσει στο να παρασυρθείτε από κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια και δελεαστικές υποσχέσεις τρίτων - που μπορεί να μην κινούνται από τόσο αγνά κίνητρα και να σας εκμεταλλευτούν είτε οικονομικά είτε με άλλους τρόπους.

Ένας άνεμος ανανέωσης αναμένεται να φυσήξει στη ζωή σας από τις 10 Οκτωβρίου και έπειτα, που ο ευεργετικός πλανήτης Δίας θα περάσει σε έναν πιο ευνοικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Η μετακίνηση αυτή του Δία ίσως συνοδευτεί με μια σειρά ανακατατάξεων και αλλαγών στη ζωή σας, οι οποίες σε βάθος χρόνου θα αποδειχτούν θετικές για σας. Μπορεί να βελτιωθούν θεαματικά σε εκείνο το διάστημα οι σχέσεις σας με τυχόν αδέλφια σας ή με κάποιους "δύστροπους" γείτονες σας. Για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους, ίσως βρεθείτε να κάνετε συχνές μετακινήσεις ή και κάποια σύντομα ταξίδια.


                                        Επαγγελματικά - Οικονομικά

Γόνιμες επιρροές δέχεστε φέτος σε αυτούς τους δύο τομείς, χάρη στις οποίες ίσως καταφέρετε να πετύχετε μια σειρά από σημαντικά πράγματα. Δεν θα σας χαριστεί τίποτε όμως - σας επηρεάζει έντονα ο αυστηρός Κρόνος - και θα πρέπει να εξαργυρώσετε με πολλή κόπο και ιδρώτα κάθε επιτυχία σας. Το γεγονός πάντως είναι ότι η δουλειά εσάς τους/τις Παρθένους δεν σας φοβίζει (ίσα - ίσα, το ζώδιο σας θεωρείται το εργατικότερο και παραγωγικότερο όλων). Έτσι, το 2017 μπορεί να αποδειχτεί χρονιά υψηλής παραγωγικότητας και μεγάλων επιτυχιών για σας. Ο Κρόνος βέβαια είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός πλανήτης και θα σας ζητήσει να αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη ωριμότητα και υπευθυνότητα φέτος τα φλέγοντα ζητήματα στη δουλειά σας αλλά και τις οικονομικές σας υποχρεώσεις (ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Σεπτεμβρίου).

Αρκετοί από σας θα συναντήσουν στη διάρκεια της χρονιάς ζωηρές αντιρρήσεις για τις επαγγελματικές τους επιλογές από πρόσωπα που ενδεχομένως σχετίζονται με το οικογενειακό τους περιβάλλον. Ο πλανήτης Κρόνος όμως είναι και φορέας κοινωνικής και επαγγελματικής αναγνώρισης, οπότε από αυτή την άποψη θα λειτουργήσει θετικά για σας, δημιουργώντας γύρω σας πιο γόνιμες συνθήκες. Αν μάλιστα δουλέψετε σκληρά θα καταφέρετε να υλοποιήσετε φέτος στόχους σας που επί χρόνια παρέμεναν στη σφαίρα του ονείρου! Θα διακριθείτε και θα ξεχωρίσετε επαγγελματικά και προς το τέλος της χρονιάς ίσως λάβετε μια αναγνώριση ή και προαγωγή!

Τα επαγγέλματα που θα ευνοηθούν περισσότερο φέτος είναι όσα έχουν να κάνουν με τα οικιακά είδη, με τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία, με την απασχόληση γενικά στο σπίτι ή σε σπίτια άλλων, με την ψυχολογία και τη συμβουλευτική. Παράλληλα η μετακίνηση του Δία στον τρίτο ηλιακό σας "Οίκο" θα ευνοήσει τις δραστηριότητες που συνδέονται με τον κλάδο των επικοινωνιών, με την πληροφορική, με τις μεταφορές και μετακινήσεις.

Για να έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας φέτος στις επαγγελματικές σας συναλλαγές και στις τυχόν διαπραγματεύσεις που θα κάνετε φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τα εξής ευνοϊκά για σας διαστήματα: από 13 Ιανουαρίου ως 7 Φεβρουαρίου, από 17 Μαΐου ως 6 Ιουνίου και από 26 Ιουλίου    ως 12 Αυγούστου (ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος η τελευταία για σας, αφού θα βρίσκεται τότε στο ζώδιο σας ο πλανήτης του εμπορίου ο Ερμής).

Αντίθετα, κινηθείτε προσεκτικά στα διαστήματα 13 Αυγούστου - 5 Σεπτεμβρίου και 3 ως 23 Δεκεμβρίου. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος τότε και θα σχηματίζει ταυτόχρονα κρίσιμες όψεις απέναντι στο ζώδιο σας - φέρνοντας σας ενδεχομένως μία σειρά από παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και αναβολές.

Φροντίστε να κινηθείτε έξυπνα ειδικά γύρω στις 26 Φεβρουαρίου, που θα συμβεί μια έκλειψη Ηλίου στο διαμετρικά αντίθετο σας ζώδιο των Ιχθύων. Η έκλειψη αυτή μπορεί να ανατρέψει κάποιες συνεργασίες σας και να δημιουργήσει προσωρινά συνθήκες αστάθειες και ανακατατάξεις - που αν κινηθείτε μεθοδικά θα καταφέρετε να τις εκμεταλλευτείτε με δημιουργικό τρόπο.

Στον [b]οικονομικό[/b] τομέα θα δεχτείτε φέτος τις επιρροές του πιο "τυχερού αστεριού", του ευεργετικού πλανήτη Δία (ο οποίος θα βρίσκεται μέχρι τις 9 Οκτωβρίου στο δεύτερο ηλιακό σας "οίκο", που συνδέεται άμεσα με τα χρήματα και με τα περιουσιακά σας στοιχεία)! Εάν είσαστε πιεσμένοι οικονομικά τότε η ευνοική προδιάθεση του Δία απέναντι στο ζώδιο σας υπόσχεται να σας βγάλει από αδιέξοδα και να σας ανακουφίσει. Δεν αποκλείεται φέτος να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη από κάποιες έξυπνες αγοραπωλησίες και συναλλαγές που θα κάνετε. Ίσως προκύψουν ευνοϊκότεροι οικονομικοί όροι στη δουλειά σας, σας δοθεί μια απροσδόκητη αύξηση κλπ.


                                                                           Αισθηματικά

Οι πλανητικές επιδράσεις που θα δεχτείτε φέτος θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πιο ώριμα στα ερωτικά σας ζητήματα και να κάνετε πιο μεστές και ολοκληρωμένες επιλογές. Χάρη στην παρουσία του Κρόνου στον τέταρτο ηλιακό σας "οίκο" θα ξεκόψετε οριστικά από καταστάσεις που στην πραγματικότητα λειτουργούσαν επιβαρυντικά για σας (αυτό αφορά ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Σεπτεμβρίου) και θα βάλετε την ερωτική σας ζωή πάνω σε πιο υγιείς και στέρεες βάσεις. Αν είσαστε δεσμευμένοι, η σχέση σας θα ανανεωθεί και θα αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα στο πλευρό του συντρόφου σας. 

Όσοι από σας είσαστε μόνοι/ες σας είναι πιθανό να γνωρίσετε φέτος τον άνθρωπο που προσδοκούσατε να γνωρίσετε εδώ και χρόνια (αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί στο τελευταίο τετράμηνο της χρονιάς, που ο πλανήτης Δίας θα ενεργοποιεί έντονα τον τομέα "ανανέωση - γνωριμίες" του ωροσκοπίου σας). Δεν αποκλείεται να ξαναβρεθεί φέτος στο δρόμο σας (ειδικά αν έχετε γεννηθεί πριν τις 27 Αυγούστου) ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το παρελθόν σας - ή που θα σας κάνει να νοιώθετε ότι μαζί του ήσασταν ζευγάρι σε "προηγούμενη ζωή"!

Στο ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς θα αναπτυχθεί ένα εξαιρετικά "ζευγαρωτικό" κλίμα για σας τους/τις Παρθένους! Θα βρίσκεται τότε στον τομέα του ωροσκοπίου σας "σχέση - ζευγάρωμα" τόσο ο φλογερός πλανήτης Άρης όσο και η Αφροδίτη (από τις 4 Ιανουαρίου και έπειτα). Ίσως γίνετε ασυνήθιστα τολμηροί στο συγκεκριμένο διάστημα και διεκδικήσετε τον έρωτα πολύ δυναμικά και ορμητικά - με αποτέλεσμα αρκετοί/ές από σας να βρεθούν "διπλοί" πριν καλά-καλά το συνειδητοποιήσουν!

Κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις γύρω από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να σας γίνουν στο δίμηνο Φεβρουαρίου - Μαρτίου, που περιέχει κάπως ασταθείς ενέργειες. Γενικά, μέχρι τις αρχές Ιουνίου θα συμβαίνουν ζωηρές ζυμώσεις στον ερωτικό τομέα, θα κυριαρχεί ένα κλίμα αβεβαιότητας και αναποφασιστικότητας και ίσως προκύπτουν συχνά ανατροπές και "πισωγυρίσματα"

Καθοριστικό δείχνει να είναι για σας τους/τις Παρθένους το διάστημα γύρω στις 26 Φεβρουαρίου, που θα συμβεί μια σημαντική έκλειψη Ηλίου στον τομέα "σχέση - ζευγάρωμα" του ωροσκοπίου σας! Με την έκλειψη αυτή είναι πιθανό να γίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα - με ορμητικό μάλιστα τρόπο - και να μπει η ερωτική σας ζωή σε καινούργιες βάσεις.

Μια μικρή ερωτική "όαση" - μέσα σε μία κατά τα άλλα ασταθή περίοδο - θα εμφανιστεί για σας στο διάστημα 15 - 28 Απριλίου. Θα έρθετε τότε πολύ κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αλλά το κλίμα αυτό εναρμόνισης μπορεί να μην έχει διάρκεια και προς το τέλος του μήνα ίσως επανέλθουν η ασυνεννοησία και οι εντάσεις.

Στη συνέχεια της χρονιάς, αρκετά ευνοϊκές επιδράσεις θα δεχτείτε στο διάστημα 7 Ιουνίου - 5 Ιουλίου, που η Αφροδίτη θα κινείται σε έναν πολύ αρμονικό απέναντι σας χώρο του ζωδιακού και θα σας φέρει ζωηρά χτυποκάρδια. Είναι πιθανό να ζήσετε εκείνες τις μέρες κάποιες ερωτικές περιπέτειες που θα λειτουργήσουν απελευθερωτικά για σας!

Η πιο ερωτική πάντως περίοδος της χρονιάς για σας τους/τις Παρθένους θα είναι εκείνη μεταξύ 21 Σεπτεμβρίου και 14 Οκτωβρίου, που θα βρίσκεται στο ζώδιο σας η Αφροδίτη. Θα εκπέμπετε τότε έναν έντονο ερωτικό μαγνητισμό στον οποίο δύσκολα θα αντιστέκονται οι εκπρόσωποι του φύλου που σας έλκει ερωτικά! Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε στο συγκεκριμένο διάστημα μια σημαντική καινούργια σχέση.

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Θωμάς Γαζής "αστρολογεί" για πάνω από δύο δεκαετίες. Επιμελήθηκε για πολλά χρόνια τις αστρολογικές προβλέψεις των περιοδικών "Γυναίκα" και "Τηλέραμα", ενώ έχει συνεργαστεί με το "¨Αστρα και Όραμα" και πολλά ακόμη ελληνικά αστρολογικά περιοδικά. Άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί σε κορυφαία αμερικάνικα, ιταλικά και ισπανόφωνα αστρολογικά περιοδικά και ιστότοπους. Έχει παραστεί σαν ομιλητής - εκπροσωπώντας πάντα την Ελλάδα - σε δεκάδες κορυφαία αστρολογικά συνέδρια ανά τον πλανήτη.

Η σελίδα Facebook του Θωμά Γαζή  
Το ιστολόγιο του Αστρολογία με Α κεφαλαίο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις