Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

ΛΕΩΝ - ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017



"σωματογραφική" της Trina Merry  http://www.trinamerry.com
                                                                (από τον Θωμά Γαζή)

                                              ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΒΡΥΧΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ!


Εσείς οι Λέοντες θα είσαστε από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς (και μάλλον δεν σας εκπλήσσει αυτό, αφού φαίνεται να έχετε συνηθίσει το συγκεκριμένο ρόλο)! Οι περισσότεροι πλανήτες θα κινηθούν σε αρμονικές απέναντι στο ζώδιο σας τροχιές στέλνοντας σας ευνοϊκές ακτινοβολίες και δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες στη ζωή σας. Στο όλο σκηνικό πάντωςαναμένεται να προστεθεί φέτος και μια πινελιά "εσωτερισμού", αφού τον Μάιο θα επιστρέψει στο ζώδιο σας (μετά από 19 χρόνια) ο "Βόρειος Δεσμός" της Σελήνης (η περιβόητη "Κεφαλή του Δράκοντα"). Ο Βόρειος Δεσμός είναι πιθανό να σας φέρει κάποια απροσδόκητα, "καρμικού" χαρακτήρα γεγονότα, σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Παράλληλα, κάποιο "σασπένς" ίσως δημιουργηθεί στις περιόδους των τριών καθοριστικών για σας εκλείψεων που θα συμβούν στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου! Κάνοντας όμως θετικές σκέψεις (και κατάλληλες κινήσεις) τα όποια "έργα" παιχτούν στις περιόδους αυτών των εκλείψεων θα έχουν τελικά "happy end" για σας!

Στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς θα δέχεστε θετικές επιδράσεις και από τον πλανήτη Δία, ο οποίος θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και επεκτατικούς και θα σας φέρει γενικά τύχη στις υποθέσεις σας. Μετά τις 10 Οκτωβρίου ο Δίας μετακινείται σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την οικογένειά σας, τις ρίζες σας και το παρελθόν σας. Ο Δίας αναμένεται να βελτιώσει τότε την ποιότητατης της επαφής σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα και να δημιουργήσει πιο άνετες και ευχάριστες συνθήκες στο οικογενειακό σας περιβάλλον.


                                         Επαγγελματικά - Οικονομικά

Εξαιρετικά δημιουργική και παραγωγική διαγράφεται η καινούργια χρονιά για σας τους Λέοντες! Στη διάρκεια της θα συμβούν δύο αστρολογικές συγκυρίες που θα λειτουργήσουν πολύ θετικά για σας. Η  πρώτη από αυτές είναι η  παρουσία των δύο "κοινωνικών" πλανητών (του Δία και του Κρόνου) σε κάποιους εξαιρετικά αρμονικούς απέναντι στο ζώδιο σας τομείς - στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς. Οι συγκεκριμένοι πλανήτες θα σας βοηθήσουν σημαντικά σε επαγγελματικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο! Θα σας φέρουν ανεπάντεχες ευκαιρίες και παράλληλα θα σας κάνουν πιο ρεαλιστές και αποτελεσματικούς! Ίσως καταφέρετε φέτος να βάλετε σε εφαρμογή και να υλοποιήσετε κάποιες πρωτότυπες ιδέες και σχέδια σας, ανοίγοντας έτσι καινούργιους ορίζοντες στον επαγγελματικό τομέα.

Η δεύτερη συγκυρία αφορά την Αφροδίτη, τον πλανήτη των αρμονικών δονήσεων, των ανέσεων και του χρήματος (όπως και του έρωτα). Από μια σχετικά σπάνια συγκυρία η Αφροδίτη θα παραμείνει για τέσσερις μήνες (από τις 3 Φεβρουαρίου ως τις 5 Ιουνίου) σε έναν ιδιαίτερα φιλικό απέναντι στο ζώδιο σας τομέα, φέρνοντας σας μεγάλη εύνοια σε κοινωνικό, οικονομικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Κάτω από την επήρεια της πλανεύτρας θεάς θα δημιουργηθούν πιο αρμονικές συνθήκες γύρω σας, τα προιόντα σας ή οι υπηρεσίες σας θα φαντάζουν πιο ελκυστικά και οι άνθρωποι θα γίνουν περισσότερο πρόθυμοι να έρθουν σε επαφή και να συναλλαχτούν μαζί σας.


Όσοι από σας έχουν γεννηθεί μετά τις 15 Αυγούστου μπορεί να νοιώσουν ξαφνικά φέτος την ανάγκη να ασχοληθούν με ένα ολότελα καινούργιο αντικείμενο, το οποίο μπορεί να αποτελεί ένα είδος "ιερής αποστολής" για τους ίδιους (εξαιτίας της επιστροφής στον Λέοντα του "Βόρειου Δεσμού"). Ίσως προκύψει σε σας μια "καρμικού" χαρακτήρα συνάντηση με ένα πρόσωπο που μπορεί να σας διασυνδέσει με μια τέτοια δουλειά, η οποία θα ανταποκρίνεται στην επιθυμία σας να αναλάβετε μια "αποστολή".

Το ξεκίνημα της χρονιάς μπορεί να αποδειχτεί κρίσιμο για σας και θα πρέπει να είσαστε σε ετοιμότητα για να προλάβετε τις όποιες απροσδόκητες εξελίξεις. Ίσως σημειωθούν αρκετές "αλλαγές πορείας" και μέχρι τα πράγματα να κατασταλάξουν στην οριστική τους μορφή εσείς θα πρέπει να δείξετε υπομονή στο διάστημα αυτό. Πάντως η επί πολλούς μήνες ευνοϊκή απέναντι σας Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να χειριστείτε σωστά τις διάφορες υποθέσεις σας και να κάνετε πετυχημένες συνεργασίες, συναλλαγές και ανοίγματα.

Η περίοδος από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο είναι κατάλληλη για να διαφημίσετε το έργο σας και γενικά για να επεκταθείτε. Κινηθείτε συνετά τον Ιούλιο που θα δεχτείτε δύσκολες επιρροές και μπορεί να χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Προσέξτε να μην κάνετε παράτολμες ενέργειες κοντά στις εκλείψεις (και ειδικά κοντά στις ηλιακές εκείνες που θα γίνουν στις 26 Φεβρουαρίου και 21 Αυγούστου). Ίσως δημιουργηθούν τότε ασταθείς συνθήκες που θα αλλάξουν ριζικά το σκηνικό. Φροντίστε λοιπόν να είσαστε προετοιμασμένοι για "παν ενδεχόμενο". Όπως προανέφερα όμως, αν δράσετε έγκαιρα,  έξυπνα και μεθοδικά οι εκλείψεις αυτές μπορεί να δημιουργήσουν θετικά δεδομένα για σας.

Για να έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας την καινούργια χρονιά στις επαγγελματικές σας συναλλαγές και διαπραγματεύσεις φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τα εξής διαστήματα: από  8 ως 25 Φεβρουαρίου (θα βρίσκεται τότε ο "κερδώος" Ερμής στον τομέα "αρμονικές συναλλαγές και συνεργασίες". Απλά κινηθείτε έξυπνα γύρω στις 11 Φεβρουαρίου που θα συμβεί μια έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας, η οποία μπορεί να ανατρέψει κάποια δεδομένα και να σας φέρει ξαφνικά προ τετελεσμένων γεγονότων). Φροντίστε να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες στο διάστημα 6 - 25 Ιουλίου, που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα σας ευνοεί στις συναλλαγές και στις τυχόν διαπραγματεύσεις που θα κάνετε. Αρκετά ευνοικό και το διάστημα 22 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου.

Αντίθετα, κινηθείτε προσεκτικά γύρω στις 10 Απριλίου και γύρω στις 5 Σεπτεμβρίου. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος τότε και θα σχηματίζει ταυτόχρονα κρίσιμες όψεις με το ζώδιο σας. Μπορεί να επικρατήσουν εκείνες τις μέρες ασάφειες, παρεξηγήσεις, μια γενικότερη έλλειψη συντονισμού και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις.  

Στον οικονομικό τομέα, μπορεί να προκύψουν τώρα για σας  κάποια καινούργια, ανατρεπτικά και ευνοικά σε τελική ανάλυση δεδομένα (ειδικά για όσους από σας έχουν γεννηθεί γύρω στις 16 Αυγούστου). Ίσως καταφέρετε να βάλετε σε εφαρμογή κάποια τολμηρά και πρωτοποριακά σας σχέδια, που θα αυξήσουν τα έσοδα σας και θα γεμίσουν τις τσέπες σας με χρήμα. Εξαιρετικά ευνοικές επιρροές θα δεχτείτε στο διάστημα Φεβρουαρίου - Μαίου που εκτός από τον Δία θα σας επηρεάζει θετικά και ο πλανήτης Αφροδίτη (απλά, κινηθείτε συνετά γύρω στις 26 Φεβρουαρίου που θα συμβεί μια έκλειψη Ηλίου στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με το "κοινόχρηστο" χρήμα. Τρίτα πρόσωπα ίσως επιχειρήσουν να υφαρπάξουν τότε κάποιες "αξίες" που σας ανήκουν). Μετά τις 10 Οκτωβρίου ο ευεργετικός πλανήτης Δίας περνάει σε ένα δυσαρμονικό τομέα και μπορεί να σας οδηγήσει σε αλόγιστες σπατάλες και έξοδα.


                                                                  Αισθηματικά

Ο τομέας αυτός μπορεί να σας προσφέρει πολλές και ανεξάντλητες συγκινήσεις φέτος. Το εγγυούνται αυτό οι εξαιρετικά ευνοϊκές επιδράσεις που θα δεχτείτε στη διάρκεια της καινούργιας χρονιάς, πρωτίστως από τον πλανήτη του έρωτα την Αφροδίτη και δευτερευόντως από τους πλανήτες Δία, Κρόνο και Ουρανό. Θα απολαύσετε περισσότερο φέτος τις χαρές του έρωτα - αλλά θα είσαστε ταυτόχρονα πιο προσεκτικοί και δεν θα επιτρέψετε να προκύψουν τυχόν αρνητικές συνέπειες για το επαγγελματικό ή το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν είσαστε μόνοι/ες σας είναι πολύ πιθανό να βρείτε στους ερχόμενους μήνες ένα γοητευτικό πρόσωπο που θα μπορεί να σταθεί επάξια στο πλευρό σας!

Ο ευεργετικός πλανήτης Δίας (που μέχρι τις 9 Οκτωβρίου θα κινείται σε μια αρμονική απέναντι σας τροχιά) θα φέρει καινούργιες γοητευτικές γνωριμίες και γενικά συναρπαστικές εμπειρίες στη ζωή σας. Έτσι, η μόνη δυσκολία που θα έχετε μπορεί να είναι αυτή της επιλογής. Αν είσαστε δεσμευμένοι η σχέση σας θα αποκτήσει φέτος πιο ειλικρινή, αληθινά και καλοπροαίρετα στοιχεία (θα δείξετε και θα δεχτείτε μεγαλύτερη ανοχή και "συγχώρεση").

"Καυτό" διαγράφεται για σας το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου! Και αυτό γιατί στη διάρκεια του οι δύο πλανήτες που συνθέτουν το αρχετυπικό ζευγάρι του έρωτα - η Αφροδίτη και ο Άρης - θα παρελαύνουν αμφότεροι στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αντιστοιχεί στο ζευγάρωμα, στη στενή σχέση, στον ερωτισμό και στο πάθος! Θα κυριαρχήσει πάνω σας τότε μια ερωτική υπερφόρτιση, θα γίνετε πιο τολμηροί από ποτέ και θα εκπέμπετε έναν έντονο ερωτικό μαγνητισμό, στον οποίο δύσκολα θα αντιστέκονται οι εκπρόσωποι του φύλου που σας έλκει ερωτικά!

Παρεξηγήσεις και "πισωγυρίσματα" είναι πιθανό να προκύψουν τον ερχόμενο Απρίλιο αλλά τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν προς το τέλος του μήνα. Κάποιες συναρπαστικές και απελευθερωτικές εμπειρίες ίσως ζήσετε τον Ιούλιο, με πρόσωπα που θα συναντήσετε μέσα σε ένα φιλικό σας περιβάλλον ή εντελώς ανεπάντεχα.

Ζωηρά καρδιοχτύπια αλλά και πικάντικες ερωτικές περιπέτειες φαίνεται να σας περιμένουν στο διάστημα 26 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου, που η πλανεύτρα Αφροδίτη θα παρελαύνει μέσα στο δικό σας ζώδιο! Η θεά τους έρωτα θα έλξει τότε κοντά σας πληθώρα υποψήφιων παρτενέρ και δύσκολα θα ξεφύγετε από τα ερωτικά της δίχτυα!

Η χρονιά φαίνεται να κλείνει "α λα γκράντε", με την Αφροδίτη να διελαύνει στο φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη. Ο έρωτας γίνεται ένα παιχνίδι για σας τότε καθώς ο μικρός φτερωτός θεός λαβώνει την καρδιά σας με σωρεία βελών - φέρνοντας σας στις παραμονές της εορταστικής περιόδου μια γλυκιά περιπέτεια !

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Θωμάς Γαζής "αστρολογεί" για πάνω από δύο δεκαετίες. Επιμελήθηκε για πολλά χρόνια τις αστρολογικές προβλέψεις των περιοδικών "Γυναίκα" και "Τηλέραμα", ενώ έχει συνεργαστεί με το "¨Αστρα και Όραμα" και πολλά ακόμη ελληνικά αστρολογικά περιοδικά. Άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί σε κορυφαία αμερικάνικα, ιταλικά και ισπανόφωνα αστρολογικά περιοδικά και ιστότοπους. Έχει παραστεί σαν ομιλητής - εκπροσωπώντας πάντα την Ελλάδα - σε δεκάδες κορυφαία αστρολογικά συνέδρια ανά τον πλανήτη.

Η σελίδα Facebook του Θωμά Γαζή  
Το ιστολόγιο του Αστρολογία με Α κεφαλαίο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις