Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ - ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017

"σωματογραφική" της Trina Merry  http://www.trinamerry.com
                                                               (από τον Θωμά Γαζή)

                                ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ!


Η φετινή χρονιά κυοφορεί κάποιες εξαιρετικά σημαντικές εξελίξεις για σας τους Αιγόκερους, εξελίξεις που κυριολεκτικά θα ανοίξουν για σας μια καινούργια εποχή στα αμέσως επόμενα χρόνια. Μπορεί να μη βιώσετε φέτος εντυπωσιακά εξωτερικά γεγονότα όμως θα συμβούν κάποιες σημαντικές "εσωτερικές" διεργασίες - συχνά παρασκηνιακές και αόρατες στα μάτια των περισσότερων -  που θα αλλάξουν ριζικά πολλές καταστάσεις στη ζωή σας! Πάνω απ' όλα, θα αλλάξετε εσείς τώρα εσωτερικά και θα έλξετε έτσι διαφορετικής ποιότητας εμπειρίες στη ζωή σας! Ιδιαίτερα σημαντική από αυτή την άποψη είναι η παρουσία του πλανήτη Κρόνου σε ένα χώρο "κύησης και επώασης" του ωροσκοπίου σας. Προς το τέλος όμως της χρονιάς (συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου) ο Κρόνος θα σπάσει τη "μεμβράνη" και θα μπει για πρώτη φορά μετά από 29 ολόκληρα χρόνια στο ζώδιο σας, δίνοντας μία πρόγευση των σημαντικότατων εξελίξεων που αναμένονται να έρθουν στη ζωή σας από το 2018 και έπειτα. Το σημαντικό είναι να κλείσετε οριστικά τώρα έναν προηγούμενο κύκλο πραγμάτων, να αφήσετε πίσω σας ότι παλιό και φθαρμένο και να προετοιμαστείτε (πνευματικά και υλικά) γι' αυτή την καινούργια φάση στη ζωή σας.

Σε γενικές γραμμές, ο χαρακτήρας της φετινής χρονιάς θα είναι "προπαρασκευαστικός" και κατά κάποιον τρόπο "καρμικός". Ορισμένες εμπειρίες που θα ζήσετε θα φαντάζουν αρχικά στα μάτια σας αποσπασματικές και ατάκτως εριμμένες (γι' αυτό και χωρίς ιδιαίτερο νόημα). Αν τραβηχτείτε λιγάκι "πίσω" όμως και κοιτάξετε τις εμπειρίες αυτές μέσα από μια ευρύτερη γωνία θα αντιληφθείτε ότι καθεμιά από αυτές έχει τη σημασία της και αποτελεί μια από τις ψηφίδες που συνθέτουν το ευρύτερο "παζλ" των πραγμάτων που έρχονται για σας. 



                                        Επαγγελματικά - Οικονομικά

Το 2017 είναι μια χρονιά που θα σας ανοίξει την όρεξη για να κάνετε μεγάλα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Και αυτό γιατί θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο τομέα ο ευεργετικός πλανήτης Δίας, που κάνει τα πράγματα "α λα γκράντε"! Ο Δίας θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε και να βελτιώσετε πολλές καταστάσεις και θα δημιουργήσει πιο ευνοϊκές συνθήκες στα επαγγελματικά σας. Με την αρωγή του ίσως καταφέρετε να επεκτείνετε και να διευρύνετε σημαντικά φέτος τις δραστηριότητες σας. Προσέξτε μόνο να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας και κάνετε βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις (κανονικά δεν είναι στη φύση σας αυτό αλλά κάτω από την επιρροή του Δία είναι πιθανό να συμβεί).

Και για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Ιανουαρίου θα πρέπει να κινηθείτε πολύ μεθοδικά στην καινούργια χρονιά (σας επηρεάζει έντονα ο "χθόνιος" Πλούτωνας). Ενδεχομένως βρίσκεστε στα πρόθυρα του να πετύχετε σημαντικά πράγματα αλλά μπορεί να σας κλείνει το δρόμο μια "κλίκα" ανθρώπων με αντίθετα προς τα δικά σας συμφέροντα! Χρειάζεται λοιπόν να ενεργοποιήσετε όλα τα ψυχικά σας αποθέματα και να κινηθείτε πολύ έξυπνα - προστρέχοντας σε κάθε "γνωριμία" σας που μπορεί να σας συντρέξει!

Αν πάλι έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Ιανουαρίου, κάποιες απροσδόκητες "παράμετροι" είναι πιθανό να προκύπτουν συχνά στη διάρκεια της καινούργιας χρονιάς και να σας βγάζουν εκτός προγραμματισμένης πορείας (σας επηρεάζει έντονα εσάς ο Ουρανός). Χρειάζεται λοιπόν να κινηθείτε με μεγαλύτερη ελαστικότητα, να είσαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο και να έχετε στη διάθεση σας εναλλακτικές λύσεις.

Προς το τέλος της χρονιάς οι φιλίες σας και οι τυχόν επαφές σας με συλλόγους, σωματεία κλπ. θα αποδειχτούν στρατηγικής σημασίας για την πορεία και εξέλιξη των επαγγελματικών σας υποθέσεων  Χάρη στην είσοδο του ευεργετικού Δία στο σχετικό τομέα του ωροσκοπίου σας (στις 10 Οκτωβρίου) αναμένεται να λάβετε σημαντική αρωγή και υποστήριξη από αυτούς τους χώρους .

Τα επαγγέλματα που θα ευνοηθούν περισσότερο φέτος είναι τα σχετιζόμενα με τον ιατρικό, παραιατρικό και νοσηλευτικό κλάδο, με τα οικονομικά ή με την πολιτική. Επίσης, με το χορό, τη μουσική, τη φωτογραφία, τον κινηματογράφο και γενικά με τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τον Ιανουάριο, που το ζώδιο σας θα δέχεται κάποιες εξαιρετικά δυναμικές επιρροές και θα σας διακατέχει μια ορμή για δράση (θα βρίσκονται τότε στον Αιγόκερο τόσο ο ζωοδότης Ήλιος όσο και ο "κερδώος" Ερμής). Επιπρόσθετα, θα σχηματιστεί εκείνες τις μέρες ένας αρμονικότατος ενεργειακός συντονισμός ανάμεσα στον Κρόνο (στον πλανήτη που σας κυβερνάει) και τους πλανήτες Δία και Ουρανό. Φροντίστε λοιπόν να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες και να κάνετε ανοίγματα στο συγκεκριμένο διάστημα. Γενικά, στο ξεκίνημα της χρονιάς ίσως προκύψουν πολύ ευνοϊκά δεδομένα για σας και καταφέρετε να πετύχετε σημαντικά πράγματα, δεχτείτε μια αναγνώριση, προαγωγή κλπ.

Από τον Απρίλιο μέχρι περίπου τα μέσα του καλοκαιριού οι υποθέσεις σας μπορεί να αρχίσουν να εξελίσσονται με πιο αργούς ρυθμού. Ενδέχεται να κυριαρχήσει τότε μια γενικότερη ασάφεια και μια  στείρα επανάληψη καταστάσεων (στο συγκεκριμένο διάστημα θα βρίσκονται σε φάση αναδρομής η Αφροδίτη, ο Κρόνος και ο Δίας, οι τρεις πιο καθοριστικοί δηλαδή πλανήτες για τα επαγγελματικά σας). Δε σημαίνει βέβαια ότι δεν θα πετύχετε σημαντικά πράγματα τότε. Απλά μπορεί να καταβάλετε πολλαπλάσια προσπάθεια για να πετύχετε ένα ελάχιστο αποτέλεσμα.

Κινηθείτε προσεκτικά και τον ερχόμενο Αύγουστο που θα συμβούν δύο εκλείψεις (μια Σεληνιακή στις 7 Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου και μια Ηλιακή στις 21 Αυγούστου στο Λέοντα) σε έναν πανίσχυρο και μυστηριώδη τομέα του ωροσκοπίου σας (στον όγδοο ηλιακό σας Οίκο, που συνήθως τείνει στο να έλκει ακραίες εξελίξεις). Από το Σεπέμβριο όμως και έπειτα το σκηνικό αλλάζει ριζικά, οι πλανήτες σας στέλνουν πολύ πιο ευνοικές επιρροές και τα επαγγελματικά σας ανακάμπτουν δυναμικά! 
 
Για να έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας την καινούργια χρονιά στις επαγγελματικές σας συναλλαγές και στις διαπραγματεύσεις σας φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τα διαστήματα 13 Ιανουαρίου - 7 Φεβρουαρίου (θα βρίσκεται τότε ο κερδώος Ερμής στο ζώδιο σας), 17 Μαίου - 6 Ιουνίου και 29 Σεπτεμβρίου - 10 οκτωβρίου, που ο φτεροπόδαρος θεός του εμπορίου θα κινείται σε ευνοϊκές απέναντι στο ζώδιο σας τροχιές. Αντίθετα, κινηθείτε προσεκτικά τον Απρίλιο που ο  Ερμής θα είναι ταυτόχρονα και ανάδρομος και θα σχηματίζει δυσαρμονικές απέναντι στο ζώδιο σας.

Στον οικονομικό τομέα, τους πιο αισιόδοξους οιωνούς φαίνεται να τους περιέχει το δεύτερο μισό της χρονιάς. Ίσως καταφέρετε να αποκτήσετε τότε μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Ιανουαρίου δέχεστε ισχυρά τις επιρροές του Πλούτωνα και μπορεί να λάβετε απροσδόκητα ένα μεγάλο χρηματικό - μέσα από κάποια κληρονομιά ή κάποιο άλλο περιουσιακό στοιχείο που μέχρι πρόσφατα διεκδικούσατε από κοινού με τρίτα πρόσωπα. Αν κινηθείτε όμως ανώριμα είναι πιθανό να περιπέσετε φέτος στην ανήλια σκλαβιά των οφειλών και των χρεών.


                                                                  Αισθηματικά

Κάποιες εκρηκτικές εξελίξεις αναμένονται φέτος σε αυτόν τον τομέα. Οι στενές, ερωτικές σας σχέσεις θα επηρεαστούν έντονα από τις εκλείψεις που θα συμβούν στο σχετικό άξονα του ωροσκοπίου σας (που στην περίπτωση σας τον εκπροσωπούν "ηλιακά" τα ζώδια του Λέοντα και του Υδροχόου). Αναμένεται λοιπόν να συμβούν ζωηρές ζυμώσεις και ανατροπές εκεί - που δεν θα είναι όμως απαραίτητα αρνητικού χαρακτήρα. Μπορεί οι ανατροπές που θα προκύψουν να δημιουργήσουν ένα καινούργιο πιο ευνοικό για σας σκηνικό και να έλξουν καινούργια γοητευτικά πρόσωπα στη ζωή σας.

Καταλυτική θα είναι και η είσοδος (στις 10 Οκτωβρίου) του πλανήτη Δία στον ηλιακό ενδέκατο Οίκο του ωροσκοπίου σας. Αν είσαστε ήδη σε σχέση, ο Δίας θα σας βοηθήσει να εξομαλύνετε τις όποιες διαφορές έχετε με τον/τη σύντροφο σας και θα δημιουργήσει μια πιο ειλικρινή και ποιοτική επαφή μαζί του. Αν πάλι είσαστε μόνοι/ες σας, φέτος θα συμβούν κάποια καταιγιστικά κοσμικά γεγονότα που θα σας φέρουν σε τροχιά ζευγαρώματος. Στη δίνη του πάθους ίσως βρεθούν ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Ιανουαρίου (και δέχεστε τώρα την επιρροή του "χθόνιου" και εκρηκτικού Πλούτωνα). Ίσως αποκαλυφτούν φέτος σε σας κάποιες "απόκρυφες" πλευρές του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, τις οποίες αγνοούσατε πριν.

Το πιο ευνοϊκό πάντως κομμάτι της χρονιάς για σας τους Αιγόκερους θα είναι το δεύτερο εκείνο, όταν οι πλανήτες θα αρχίσουν να λειτουργούν πιο "συμμαχικά" και απελευθερωτικά απέναντι σας (και ο Δίας θα έχει περάσει πλέον σε μια πιο αρμονική απέναντι σας τροχιά).

Μια γενικότερη ανανέωση της ερωτικής σας ζωής ίσως λάβει χώρα στο ξεκίνημα της χρονιάς (χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι). Θα κάνετε τότε κάποιες γοητευτικές γνωριμίες. Σα να γεννιέται ορμητικά μέσα σε αυτό το μήνα μια ερωτική ιστορία, η οποία όμως στην πορεία (από τον Φεβρουάριο και έπειτα) φρενάρεται, συμμαζεύεται και μπαίνει σε μια κάπως αδιέξοδη φάση.

Σε όλο σχεδόν το διάστημα 3 Φεβρουαρίου - 5 Ιουνίου η Αφροδίτη παραμένει - από μία κοσμική συγκυρία - σε έναν κρίσιμο για σας τους Αιγόκερους τομέα του ζωδιακού. Η πορεία των ερωτικών σας ζητημάτων ίσως συνδεθεί στενά τότε με την εξέλιξη κάποιων οικογενειακών σας υποθέσεων (ενώ κάποια πρόωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ίσως επέμβουν με αρνητικό τρόπο στην ερωτική σας ζωή). Σε αυτό το μάλλον δυσμενές για σας διάστημα θα χρειαστεί να καλλιεργήσετε με μεγαλύτερη επιμέλεια τη σχέση σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, διαφορετικά μπορεί να προκύψει μια καθολική αποξένωση μαζί του.

Γενικά, το τρίμηνο Φεβρουαρίου - Απριλίου φαίνεται να περιέχει κάποια δυσαρμονικά απέναντι σας στοιχεία και μπορεί να σηματοδοτήσει ένα είδος "πισωγυρίσματος" στην ερωτική σας ζωή (να παραμείνετε δηλαδή προσκολλημένοι σε καταστάσεις που σας φθείρουν ή να βρεθείτε στο επίκεντρο μιας ανεξέλεγκτης ερωτικής δίνης με δυσάρεστες συνέπειες για σας). Τα πράγματα θα βελτιωθούν θεαματικά στο διάστημα 7 Ιουνίου - 5 Ιουλίου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου.

Οι εκλείψεις του Αυγούστου αναμένεται να προκαλέσουν - όπως ήδη αναφέραμε  - απροσδόκητες εξελίξεις και ανατροπές, τις οποίες εσείς πρέπει να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Ζωηρά καρδιοχτύπια και πικάντικες ερωτικές περιπέτειες φαίνεται να σας περιμένουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, που η πλανεύτρα Αφροδίτη θα συντονίζεται εξαιρετικά αρμονικά απέναντι σας.

Μετά τις 10 Οκτωβρίου ο ευεργετικός πλανήτης Δίας θα περάσει σε σε μια πιο αρμονική απέναντι σας τροχιά και θα σας απελευθερώσει από καταστάσεις που σας δέσμευαν, δημιουργώντας γενικά πιο ευχάριστες συνθήκες στην προσωπική σας ζωή. Κάποιες ιδιαίτερα ασυνήθιστες και συναρπαστικές εμπειρίες είναι πιθανό να βιώσετε γύρω στα μέσα Νοεμβρίου, που ο πλανήτης του έρωτα θα βρίσκεται σε έναν αντισυμβατικό και "ηλεκτρικό" τομέα του ωροσκοπίου σας.

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Θωμάς Γαζής "αστρολογεί" για πάνω από δύο δεκαετίες. Επιμελήθηκε για πολλά χρόνια τις αστρολογικές προβλέψεις των περιοδικών "Γυναίκα" και "Τηλέραμα", ενώ έχει συνεργαστεί με το "¨Αστρα και Όραμα" και πολλά ακόμη ελληνικά αστρολογικά περιοδικά. Άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί σε κορυφαία αμερικάνικα, ιταλικά και ισπανόφωνα αστρολογικά περιοδικά και ιστότοπους. Έχει παραστεί σαν ομιλητής - εκπροσωπώντας πάντα την Ελλάδα - σε δεκάδες κορυφαία αστρολογικά συνέδρια ανά τον πλανήτη.

Η σελίδα Facebook του Θωμά Γαζή  
Το ιστολόγιο του Αστρολογία με Α κεφαλαίο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις