Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Σεβασμιώτατε Ιεράρχα Αμβρόσιε και με τον αντίχριστο Πάπα και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ ;

«Επειδή πετάει πατριωτικές κορώνες; Αιρετικός είναι ο άνθρωπος και υβριστής»
Αγαπητοί Μπλοκοσφαιρίτες, ήρθε ο καιρός να ξυπνήσουμε και να καταγγείλουμε το
ψέμα και την υποκρισία.
Είχα δημοσιεύσει προσφάτως ένα άρθρο στα Ιστολόγια ξυπνήστε ρε (http://www.ksipnistere.com/2016/11/bose.html) και καταγγείλτε (http://kataggeilte.blogspot.com/2016/11/bose.html), με τίτλο «Ο Σεβασμιώτατος Καλαβρύτων ευχήθηκε επιτυχία στο συνέδριο του Bose». Στο άρθρο αυτό (τις πληροφορίες για τον Άγιο Καλαβρύτων της έλαβα από την μαχητική ορθόδοξη εφημερίδα «Ορθόδοξος Τύπος») είχα γράψει μεταξύ άλλων :
«Ο Σεβασμιώτατος Αμβρόσιος έστειλε μήνυμα στον «άγιο ηγούμενο» της «τουρλού» «Μονής», τον Enzo Bianchi, μετά από την πρόσκλησή του να συμμετάσχει στις οικουμενιστικές συγκρητιστικές εργασίες της «Μονής». Κλήθηκε, διότι και παλαιότερα είχε συμμετάσχει σ’ αυτές και τυγχάνει παλιός θαμώνας του «μοναστικού κέντρου». Επειδή όμως κωλυόταν απέστειλε την εξής επιστολή : «Αγαπητέ άγιε Καθηγούμενε, Με ιδιαιτέραν ικανοποίησιν ελάβομεν την από 14ης Μαΐου ε.ε. επιστολή σας… παρά την σφοδράν επιθυμίαν μας δεν δυνάμεθα να ανταποκριθώμεν…Παρακαλούμεν δεχθήτε την έκφρασιν συγχαρητηρίων δια την θεματολογίαν του συνεδρίου και θερμών ευχαριστιών δια την πρόσκλησίν σας. Ευχόμενοι επιτυχίαν του συνεδρίου σας, διατελούμεν μετά της εν Κυρίω αγάπης. Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος».
Ο «αντιοικουμενιστής» κ. Αμβρόσιος εξέφρασε την σφοδράν επιθυμίαν να συμμετάσχει στο οικουμενιστικό «πανηγύρι» του Bose, και επειδή δεν μπόρεσε να πάει, ευχήθηκε εγκαρδίως επιτυχία του συνεδρίου».
«Η Χ.Α. χαρακτηρίζει  τον φιλοοικουμενιστή-ψευτοαντιοικουμενιστή δίγλωσσο Ιεράρχη, αγωνιστή της Ορθοδοξίας, διότι θέλει να τον «εκμεταλλευτεί» πολιτικώς. Κρύβει το ναζιστικονεοπαγανιστικό της πρόσωπο πίσω από το ελληνορθόδοξο προσωπείο και θέτει ως σημαία της τον Αιγιαλείας.
Διαχωρίζει τη θέση της από τα πράγματι εθνοκτόνα κόμματα του αντισυνταγματικού «συνταγματικού-δημοκρατικού» τόξου φορώντας τον ελληνορθόδοξο φερετζέ.
Πόσο δίκιο έχουν όλοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο αμερικανομπολσεβικικός και αντίχριστος Σύριζα, η θεοκάπηλη και πατριδοκάπηλη ΝουΔούλα και οι μασονοκρατούμενοι δορυφόροι τους είναι συγκοινωνούντα δοχεία τόσο μεταξύ τους, όσο και με την κρυφοναζιστική, αποκρυφιστική Χ.Α. !


Όλοι τους, τελικά, είναι πιόνια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που σε συνεργασία με πλάνους λυκοποιμένες, μας σέρνουν αλυσοδεμένους στη Παγκόσμια Πολιτική και Θρησκευτική Φυλακή».
Μάλιστα ένας αναγνώστης του «ξυπνήστε ρε» που προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, σχολίασε τα παραπάνω :
«Αρθρογράφε», εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ο δεδηλωμένος αντιοικουμενιστής Μητροπολίτης Αμβρόσιος τους γύρισε την πλάτη στο συνέδριο του Bose.
Ερώτημα:
Τι είδους Ορθόδοξος είσαι εσύ που αγνοείς τις θέσεις του κ. Αμβρόσιου για τον οικουμενισμό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις