Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Yποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της ένωσης κεντρώων ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ - Κύριε Βασίλη Λεβέντη είσαι ένας πολιτικός απατεώνας! Η θέση σου είναι στο κανάλι 67... KAI στην Αννίτα Πάνια

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
Όλο αυτό το διάστημα δεν έχω μιλήσει για την εμπειρία μου και τη συμμετοχή μου ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της
ένωσης κεντρώων δίπλα στον πρόεδρο Βασίλη Λεβέντη. Μια επιλογή την οποία έκανα συνειδητά πιστεύοντας στο ηθικό πλεονέκτημα του προέδρου και στην καθαρότητα των λόγων του για ένα καλύτερο αύριο στην πατρίδα μας η οποία μαστίζεται από τη λαίλαπα της μνημονιακης κρίσης.

Τελικά το ηθικό πλεονέκτημα του προέδρου ήταν παρόμοιο με το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς αφού μπροστά στην ιδέα της συμφιλίωσης με τους κυβερνώντες και το γλυκό κοίτασμα μιας υπουργικής καρέκλας όλα τα εννιά σημεία τα πήρε ο άνεμος και τα σκόρπισε.

Ο πρόεδρος Βασίλης Λεβέντης πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας και για έναν άλλο πάρα πολύ σημαντικό λόγο. Για να μας πείσει να συμμετάσχουμε και να καταρτίσουμε τα ψηφοδέλτια του για τις εκλογές τους Σεπτεμβρίου του 15 δεσμεύτηκε και μας έβαλε μάλιστα να υπογράψουμε και κάποια χαρτιά ότι κάθε βουλευτής θα παραιτείται ανά εξάμηνο χάριν του επόμενου. Είχα καταλάβει την έκτη θέση ως επιλαχόντας βουλευτής στο ψηφοδέλτιο περιφέρειας Αττικής και όπως καταλαβαίνετε είχα βάσιμες ελπίδες, εάν τελικά η κυβέρνηση παραμείνει σταθερή και στη θέση της να καταλάβω βουλευτική έδρα.



Βέβαια για να προλάβω τις Κασσάνδρες που θα πουν ότι όλα αυτό το κάνω επειδή καιγόμουνα να γίνω βουλευτής για τη βουλευτική αποζημίωση μπορείτε να διαπιστωσετε και  απο τις φωτογραφίες που ανεβάζω παραπανω πως με υπεύθυνη δήλωση είχα παραιτηθεί της βουλευτικής μου αποζημίωσης.

Κύριε Βασίλη Λεβέντη είσαι ένας πολιτικός απατεώνας! Η θέση σου είναι στο κανάλι 67 να σου στέλνουνε πίτσες εκεί θα καταλήξεις πάλι! Πολιτικός της π..ίτσας είσαι και όχι σοβαρός πολιτικος αρχηγός. Μας έπεισες να σε ακολουθήσουμε (εχουμε και εμείς το μερίδιο ευθύνης μας βεβαια γιατι επιτρέψαμε σε ένα γραφικό,ένα γελοίο τύπο,ένα τύπο για την Αννίτα Πάνια τον βάλαμε μέσα στο κοινοβούλιο και τον κάναμε πολιτικό αρχηγό). Συντομα θα επιστρέψεις εκεί που ανήκεις στην Αννιτα και στις υπολοιπες σατιρικές εκπομπές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις