Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ξυπνείστε ρε, άφρονα μουζάλια !

Βλέπετε Μπλογκοσφαιρόνια μου τη φωτογραφία της σταυρωμένης γάτας ;

Τελικά είμαστε πολύ «κωλόφαρδοι» εμείς οι Έλληνες γιατί στην Ελλάδα ακόμη δεν εδέησαν τα κυνηγημένα «προσφυγάκια» να σταυρώσουν κανένα χριστιανό !
Ας κάνουμε μια σύγκριση με κάποιες άλλες Χώρες.
Σε μουσουλμανικές Χώρες, όπως η Συρία, το Ιράκ, η Αίγυπτος, η Υεμένη, η Ακτή Ελεφαντοστούν, η Σομαλία, η Νιγηρία, η Λιβύη κ.ά. οι Τζιχαντιστές σταύρωσαν χριστιανούς επειδή αρνήθηκαν να ασπαστούν το Ισλάμ ή να πληρώσουν τον ισλαμικό κεφαλικό φόρο που αναλογεί στους υποταγμένους «απίστους» και εξακολουθούν να δολοφονούν με τους φρικιαστικότερους τρόπους τα αθώα θύματά τους και εμείς στην Ελλάδα της άφρονης Γιαννούλας Μουζάλα και της ευκλεούς Ευκλείδειας Τσακαλώταινας τους ταΐζουμε ευρώπουλα, παροχές και δικαιώματα.
Κατεβάζουμε χριστιανικές εικόνες από δημόσια ιδρύματα και ο Αρχιεπίσκοπός μας βγάζει το σταυρό του για να μην ενοχληθούν τα κακόμοιρα τα ισλαμοπροσφυγάκια. Θεσμοθετούμε καινούργια «αντιρατσιστικά» νομοθετήματα για να μπορούν να μας μηνύουν άνευ οικονομικής επιβάρυνσης.
Τους δώσαμε Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών εντός της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης και τους φτιάχνουμε Ισλαμικό Τέμενος.
Εξισώσαμε την Ορθοδοξία με τις χριστιανικές αιρέσεις και τις θρησκείες ή μάλλον βάλαμε τις κακόδοξες Πίστεις υπεράνω της μοναδικής Αληθινής Πίστης στην Αγία Τριάδα.
Διώξαμε τους Έλληνες από τα Δημόσια Νοσοκομεία, λόγω της υπερπληθώρας των ασθενών, των τραγικών ελλείψεων, της υποχρηματοδότησης, της δραματικής αύξησης των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και αφήσαμε τα λαθροαλλοδαπά να αλωνίζουν ανεξέλεγκτα.
Πήραμε τις δουλειές, τα σπίτια και τις περιουσίες των Ελλήνων και τα δώσαμε στους λαθρομετανάστες.
Κάναμε τις Ένοπλες Δυνάμεις αντί για φρουρούς των συνόρων μας, θεραπαινίδες των αλλόθρησκων λαθροεισβολέων.
Γεμίσαμε τα σχολεία μας με μουσουλμανόπαιδα και κάναμε την εκπαίδευση των ελληνόπουλων, μαρτυρική.
Κάναμε ανομήματα, ών ούκ έστιν αριθμός και τώρα εισπράττουμε τις συνέπειες.
Θα διερωτάσθε ασφαλώς, γιατί χρησιμοποιώ πρώτο πρόσωπο πληθυντικού και όχι τρίτο. Η απάντηση είναι απλή : Γιατί εμείς ψηφίζαμε τόσα χρόνια και επιλέγαμε αντίχριστους και απάτριδες ελληνόφωνους εξουσιαστές. Επομένως, εμείς είμαστε πρωτίστως υπεύθυνοι για τη κατάντια της Πατρίδας μας.
Θυμόσαστε συμπαθή Μπλογκοσφαιρόνια μου, τι είχε γίνει πριν από τεσσεράμισι χρόνια στη βλάσφημη κατά του Θεανθρώπου Σωτήρα μας, θεατρική παράσταση Corpus Christi; Θυμόσαστε το περιεχόμενο του τρισάθλιου αυτού έργου ;


Ο Χριστός και οι μαθητές τους παρουσιάζονται ως ομοφυλόφιλοι. Ο Ιούδας προδίδει τον Ιησού λόγω ερωτικής αντιζηλίας, ενώ ο Ιησούς ευλογεί ένα ομοφυλόφιλο γάμο μεταξύ δύο Αποστόλων του.
Οι Συριζαίοι που τώρα μας κυβερνούν, τότε ήσαν ένθερμοι υποστηρικτές και συμπαραστάτες των συντελεστών της ανίερης αυτής παράστασης.
Εμείς τι κάναμε τότε ; Τίποτα, όπως πάντα ! Το κάναμε γαργάρα, κατάπιαμε άλλον ένα ελέφαντα για να είμαστε συνεπείς απέναντι στις μασονικές αρχές του διασκοταδιστικού νεοδιαφωτισμού, ελευθερία, ισότητα, αδελφοσύνη, ανεκτικότητα,»αντιρατσιστικότητα», αλληλεγγύη, σύγχρονη «ανθρωπισμοσύνη», σεβασμός στην μειονοτική ετερότητα για να γίνει πλειονότητα, πολιτική και θρησκευτική «οιμενιστικότητα», πολυπολιτισμική «παπαρότητα», μυαλωμένη ηλιθιότητα, συντροφική «διαστροφικότητα», άθρησκη επιστημοσύνη, ουφολογικότητα, ορθολογισμική πολιτική ορθότητα του ορθού κόλου.
Τώρα το απανταχού της γης, Κουνιστό Νεοφιλελευθερομαρξιστικό Αδελφάτο (Κ.Ν.Α.), μας κουνάει το δάχτυλο και μας λέει : Αφού κατάπιατε αμάσητη τη βλασφημία κατά του Αρχηγού της Πίστης σας, αφού επιτύχαμε να βλασφημούμε το Θεό σας ανεμπόδιστα, αφού καταφέραμε «αβρόχοις ποσίν» να παντρευόμαστε και να υιοθετούμε (οσονούπω) και παιδιά όπως εσείς οι «παραδοσιακοί», αφού φιλιόμαστε ηδυπαθώς στο στόμα έξω από τη Μητρόπολη των Αθηνών χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, αφού, αφού, αφού, τι μου τσαμπουνάτε τώρα για σοδομοποίηση, αφελληνισμό, αποχριστιανισμό της Ελληνικής κοινωνίας και ένα σωρό άλλες παπαριές ;
Τι σας πειράζουν τα μουσουλμανάκια προσφυγόπουλα ; Γιατί διαμαρτύρεστε που τα συνεπή στις νεοταξικές επιταγές, μουσουλμανοσυντρόφια μας θα εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα ; Γιατί δεν πάτε σε ψυχίατρο για να σας θεραπεύσει από την ισλαμοφοβία και την ομοφοβία σας ;
Επειδή δηλαδή οι ισλαμιστές έριξαν μερικές δεκάδες άτακτους γκέι από ταράτσες κτιρίων στο κενό, και σταύρωσαν ή αποκεφάλισαν μερικούς αντιδρώντες χριστιανούς, σημαίνει ότι είναι κακοί ; Γιατί τέτοια μισαλλοδοξία, γιατί τέτοιος φανατισμός ;
Τα πουλάκια μου, τα φιλαράκια μου τα τζιχαντόνια είναι και πολύ θερμά στο σεξ, δεν κρατιούνται !
Προσφάτως στη Χώρα σας, ένας από αυτούς τους άντρακλες, το έκανε με τα προβατάκια στο μαντρί ενός συμπατριώτη σας τσοπάνη ! Κρίμα δεν είναι, τόσος αντρισμός, τόση τεστοστερόνη να πηγαίνει χαμένη και αναξιοποίητη στις στάνες ;
Μα, θα απαντήσουμε εμείς, αυτοί σφάζουν τα ζώα τους αργά και βασανιστικά μέσα στα σπίτια τους για να τα χαλαλοποιήσουν, τα σταυρώνουν και τα περιφέρουν επιδεικτικά στους δρόμους, για να μας φοβερίσουν, πως είναι δυνατόν να συμβιώσουμε με αυτούς ;
Πως δεν γίνεται, θα μας απαντήσει το διεθνές αδελφάτο, όλα γίνονται όταν υπάρχει επιμονή και υπομονή. «Αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι», ανεκτικότητα, ανεκτικότητα, ανεκτικότητα και προσαρμοστικότητα και όλα θα πάνε καλά !
Και τι θα απογίνουν τα κατοικίδιά μας, οι σκύλοι μας, οι γάτες μας θα ανταπαντήσουμε ;
Μα, θα τα σταυρώσουν, θα τα γδάρουν και θα τα φάνε τα δόλια!
Και το σοφό και πεντακάθαρο Κ.Ν.Α. θα δώσει την αποστομωτική απάντηση :
Σε όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις, καταργήστε τα κατοικίδια ζώα ή αντικαταστήστε τα με γουρουνάκια και θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο !
Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε διωγμό από τους Συριζοναζί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις