Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Η Νέα τεχνολογία της παγκόσμιας τάξης,μετά τις κάρτες και τα τσιπάκια έρχεται ο έλεγχος του νου και των ηθών.

Η ανθρωπότητα είναι στα πρόθυρα της μετάβασης,και δεν μπορεί να οπισθοδρομήσει. Για πολλά χρόνια, οι επιστήμονες έχουν προσπαθήσει να βρουν τεχνολογία, που να μπορεί να αλλάξει ενεργά τις μνήμες και την ταυτότητα.

Η Νέα Παγκόσμια  τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την αντίληψή μας, μεταβάλλοντας τη μνήμη μας! μερικές από τις τεχνολογίες  μπορούν ακόμη και να μας κάνουν να ξεχάσουμε την ιστορία, και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να διαστρεβλώσουν τα ήθη. Αλλά υπάρχει ένα πολύ μεγαλύτερο κακό, οι επιστήμονες μπορούν ακόμη να φυτέψουν αναμνήσεις.Οι διάφορες μέθοδοι που αναφέρονται στο παραπάνω βίντεο από τον S. Matthew Liao, ο οποίος είναι ο τρέχων κάτοχος του Arthur Zitrin ,πρόεδρος της Βιοηθικής, και είναι ο Διευθυντής του Κέντρου Βιοηθικής και Συνδεδεμένος Καθηγητής στο Τμήμα Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, αυτές οι μέθοδοι έχουν ως εξής….
Λειτουργική Απεικόνιση Μαγνητικού Συντονισμού– Είναι μια λειτουργική διαδικασία νευροαπεικόνισης με τη χρήση της τεχνολογίας MRI, που μετρά τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, με την ανίχνευση σε αλλαγές που σχετίζονται με τη ροή του αίματος. Αυτή η τεχνική βασίζεται στο γεγονός, ότι η εγκεφαλική ροή του αίματος και η νευρωνική ενεργοποίηση είναι συζευγμένα. Όταν μια περιοχή του εγκεφάλου είναι σε χρήση, η ροή του αίματος προς την περιοχή αυτή αυξάνει επίσης.
Deep Brain Stimulation (+)– Είναι μια νευροχειρουργική επέμβαση που εισήχθη το 1987, που περιλαμβάνει την εμφύτευση μιας ιατρικής συσκευής, που ονομάζεται νευροδιεγέρτης  (μερικές φορές αναφέρεται σαν «βηματοδότης εγκεφάλου»), η οποία στέλνει ηλεκτρικούς παλμούς, μέσω εμφυτευμένων ηλεκτροδίων, με συγκεκριμένους στόχους στον εγκέφαλο (πυρήνες του εγκεφάλου) για τη θεραπεία της κυκλοφορίας και για νευροψυχιατρικές διαταραχές
Ψυχοφάρμακα, Ψυχοφαρμακολογία.– Είναι η επιστημονική μελέτη των επιπτώσεων που έχουν τα φάρμακα, στη διάθεση, αίσθηση, σκέψη και συμπεριφορά. Διακρίνεται από  τη Νευροψυχοφαρμακολογία(Neuropsychopharmacology), η οποία τονίζει τη συσχέτιση μεταξύ φαρμάκων, που προκαλούν αλλαγές στη λειτουργία των κυττάρων του νευρικού συστήματος και τις αλλαγές στη συνείδηση ​​και τη συμπεριφορά.
Ο ομιλητής, S. Matthew Λάος, αναφέρει αρκετά συχνά,ότι μεταβάλλονται οι αναμνήσεις που εφαρμόζονται, και σε κάθε περίπτωση, ο βιοηθικολόγος προσπάθησε να αποδείξει ότι η μεταβολή σε αυτά που θυμόμαστε, ήταν κατά κάποιο τρόπο αποδεκτά.
Να σημειωθεί ότι η DARPA χρησιμοποιώντας το Deep Brain Stimulation + επιδιώκει να δημιουργήσει σούπερ στρατιώτες.

Το Deep Brain Stimulation φέρει μια παρόμοια ομοιότητα με το χάραγμα του θηρίου.Οταν το εμφύτευμα έχει λάβει χώρα σε ένα ενιαίο ηλεκτρικό παλμό, στοχεύει τις  περιοχές του εγκεφάλου και παρεμβαίνει στη νευρική δραστηριότητα, στην περιοχή-στόχο, η οποία μπορεί να αλλάξει τις αποφάσεις, τα συμπτώματα, τη συμπεριφορά και το ήθος. Το εμφύτευμα επίσημα ονομάζεται «εμφυτευμένη γεννήτρια ερεθισμάτων» ή IPG, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί από τους τεχνικούς, γιατρούς, και ειδικευμένους νοσοκόμους.
Όπως αναφέρεται στο βίντεο, το DBS + μπορεί να ρυθμιστεί ,για να αλλάξει το πώς ένας στρατιώτης απαντά στο πεδίο της μάχης ή και μετά τον πόλεμο. Το μηχάνημα θα δώσει στο στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα περισσότερο έλεγχο πάνω στους στρατιώτες. Πράγμα που σημαίνει ότι η DARPA ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, θα μπορούσε να αφαιρέσει την ενοχή, και να τροποποιήσει την απόφαση, σε οποιαδήποτε στρατιώτες,στο νου, σε κάθε δεδομένη περίσταση.
Το μηχάνημα αποδεικνύει επίσης ότι το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα επιδιώκει να δημιουργήσει σούπερ στρατιώτες και ασχολείται ενεργά με το Mind Control.(Έλεγχος σκέψης).
Το κοινό κίνητρο, πίσω από τη δημιουργία αυτής της τεχνολογίας ,μπορεί να προέρχεται από το αποτέλεσμα,για άλλη μια φορά, ενώ ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιείται για ιατρικούς σκοπούς, είναι προφανές ότι ο στόχος είναι να αλλοιώσουν τις μνήμες και την αλλαγή των ηθών, είναι ηθικό γι αυτούς, περαιτέρω προπαγανδίζουν,ότι θα ελέγχουν τις μάζες.
Η Νέα τεχνολογία της παγκόσμιας τάξης,μετά τις κάρτες και τα τσιπάκια έρχεται ο έλεγχος του νου και των ηθών. - Εικόνα3
Σύμφωνα με την Αγία Γραφή, ειδικά στο προς Εβραίους επιστολή 10:16, και τον Ιερεμία 31:33, ο Θεός δηλώνει ότι θα γράψει τους νόμους Του στις καρδιές μας και στο μυαλό μας.
Οι «πράκτορες» των Iλλουμινάτι  επιδιώκουν να τα αφαιρέσουν από την ανθρωπότηταώστε να μπορούν να ενσταλάξουν τις δικές τους θεωρίες, οι οποίες βασίζονται στην σατανική ατζέντα της δημιουργίας τηςΝέας Παγκόσμιας Τάξης. Επί του παρόντος, μια ανατρεπτική καμπάνια για την εξαχρείωση που διεξάγεται κατά της ανθρωπότητας στο σύνολό τηςη οποία επιχειρεί να αφαιρέσει σιγά-σιγά τους ηθικούς νόμους του Θεού,που έχει γράψει στις καρδιές μας και στο μυαλό μας. Τι λές αναγνώστη;
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CHRISTIAN TRUTHER : corfiatiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις