Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Πήρε Eκδίκηση από τους αδιάκριτους γείτονες – «Kάθονται όλη Mέρα στη βεράντα και σχολιάζουν τους πάντες»


 Μία γυναίκα αποθεώθηκε στο διαδίκτυο αφού πήρε εκδίκηση από τους αδιάκριτους γείτονές της, οι οποίοι παρακολουθούσαν την κάθε τους κίνηση, ανέβαζαν αναρτήσεις για εκείνη ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Κάθονται όλη μέρα στη βεράντα και σχολιάζουν τους πάντες”

«Μπράβο» είπαν στη γυναίκα, η οποία πήρε εκδίκηση από τους αδιάκριτους γείτονες, οι οποίοι δεν την άφηναν σε ησυχία και παραπονιόντουσαν για τα πάντα. Η 38χρονη γυναίκα της ιστορίας, εξηγεί ότι, λίγο καιρό αφού νοίκιασε το σπίτι, κατάλαβε ότι έχει να κάνει με «προβληματικούς» γείτονες.  Περνώντας όλον τον χρόνο τους στη βεράντα, παρακολουθούσαν τη γειτονιά και έκριναν τους πάντες. Στο κοινωνικό δίκτυο Reddit, η γυναίκα είπε: «Εδώ και έναν χρόνο, από τότε που μετακόμισα, οι γείτονές μου δεν κάνουν τίποτε άλλο απ’ το να ενοχλούν και να είναι αγενείς».

«Παλιότερα, έμεναν στο σπίτι που μένω τώρα εγώ. Στη γειτονιά όλα τα σπίτια είναι μονοκατοικίες, η μία σχεδόν κολλητά στην άλλη. Δηλαδή, μας χωρίζει ένας τοίχος και έχουμε κοινή αυλή με ένα μικρό μεσότοιχο. Οι γείτονες κάθονται όλη την ημέρα στην μπροστινή αυλή, σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο. Μέρα-νύχτα, στην αυλή».

“Δεν έχουν κάνει και λίγα”

«Έχουν κάνει κάμποσα αδιάκριτα πράγματα, έχουν γίνει ξεκάθαρα αγενείς και έχουν παραβιάσει αρκετές φορές τον κανονισμό. Αναγκάστηκα να εγκαταστήσω κάμερα, επειδή μία φορά με έκλεψαν. Δεν ξέρω αν ήταν ή γείτονες, αλλά έχω λόγους να τους υποψιάζομαι. Επίσης, έχω ανακαλύψει ότι, ούτε οι υπόλοιποι στη γειτονιά τους συμπαθούν».

«Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν μία μέρα όταν, νωρίς το πρωί, έβγαλα τα σκουπίδια μου, στα σκαλιά της πόρτας ώστε να πάω για ψώνια και γυρνώντας να τα πετάξω, την ώρα που περνάει το σκουπιδιάρικο,  να φύγω κατευθείαν για τη δουλειά. Μετά από 15 λεπτά, οι άλλοι γείτονες άρχισαν να μού στέλνουν μηνύματα. Η τρελή γειτόνισσα έβγαλε φωτογραφία τα σκουπίδια μου και την ανέβασε στο Facebook, σε μία ομάδα, σχολιάζοντας ότι, είμαι νέα (38 ετών), τεμπέλα (ας  πούμε ότι είναι αλήθεια) και ότι τα σκουπίδια μου βρωμάνε για εβδομάδες (20 λεπτά) και ότι έχουν μαζευτεί αρουραίοι στη γειτονιά».

“Γύρισε εναντίον της”

«Η κακία της γύρισε μπούμερανγκ, αφού οι περισσότεροι χρήστες την «έκραζαν», λέγοντάς της ότι, αν υπάρχει πρόβλημα μπορεί να επικαλεστεί το καταστατικό, και όχι ν’ ανεβάζει φωτογραφίες στο Facebook. Εγώ της απάντησα στην ανάρτηση, λέγοντας ότι αφού καθάρισα, μάζεψα τα σκουπίδια και τα άφησα για λίγο μέχρι να περνούσε το σκουπιδιάρικο. Βρήκα πολλούς υποστηρικτές. Ωστόσο, έχω φτάσει στα όριά μου. Δεν αντέχω να βγαίνω από την πόρτα μου, αφού ξέρω ότι θα είναι απέναντι στην αυλή και θα παρακολουθούν ή θα παρενοχλούν. Ούτε τα παιδιά μου τους συμπαθούν και η κόρη μου, πριν ανοίξει την πόρτα να βγει, με ρωτάει αν είναι έξω και κοιτάνε. Δεν αντέχω άλλο αυτό το μέρος».

«Έχω μιλήσει ακόμη και με τον ιδιοκτήτη, αλλά μου είπε ότι αφού είναι δύο διαφορετικά σπίτια, δεν μπορεί να με βοηθήσει. Τα ενοίκια είναι πανάκριβα και δεν νομίζω να καταφέρω να βρω σπίτι σ’ αυτή την κατάσταση και σε τόσο καλή τιμή. «Για να τους εκδικηθώ, αγόρασα μελωδούς προκειμένου να τους σπάσω τα νεύρα».

“Τους έχω σπάσει τα νεύρα αλλά το ευχαριστιέμαι”

Η γυναίκα παραδέχεται: « Όσο ανώριμο και αν ακούγεται, το αποτέλεσμα με ικανοποίησε…φυσάει πολύ στην περιοχή μας και, έχω κρεμάσει τον μελωδό όσο πιο κοντά στη βεράντα τους μπορούσα. Από τη στιγμή που κανείς άλλος δεν κάθεται όλη την ημέρα στη βεράντα, δεν ενοχλώ τους υπόλοιπους γείτονες. Το ξέρω ότι είναι μικροπρέπεια αλλά χαίρομαι που τους σπάω τα νεύρα».

Σχολιάζοντας την ανάρτησή της, ένας αναγνώστης έγραψε: «Ν’ αγοράσεις και φυτά που προσελκύουν μέλισσες, να μην μπορούν να κάτσουν στη βεράντα. Θα κάνεις και καλό στο περιβάλλον». Ένας άλλος, έγραψε: «Μπράβο! Δοκίμασε και το λιβάνι, ή την ενοχλητική μουσική», και κάποιος τρίτος πρότεινε «να πάρεις μελωδούς με διάφορους ήχους (παράφωνους) και άσε να ηχούν όσο γίνεται πιο ενοχλητικά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις