Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Η Μέρκελ αποχώρησε με έκφραση αηδίας από τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη - Δεν άντεξε τόση δουλοπρέπεια

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΄Η ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΩΣ ΕΧΕΙ.... ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΟΣΟ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ!

Ένα τεταρτάκι αφιέρωσε η Μέρκελ στον πιστό φίλο της Γερμανίας, στην συνάντηση που ο Μητσοτάκης διατυμπάνιζε ως… κοσμογονική!
Παρ’ όλα αυτά πρόλαβε να εκτοξεύσει την ασύλληπτη κοτσάνα που πραγματικά πάγωσε ακόμα και την Μέρκελ:
Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την εκτίμηση πως οι καθυστερήσεις που υπάρχουν στο θέμα της αξιολόγησης οδηγούν τους πιστωτές σε υπερβολικές απαιτήσεις (!!!)
Δηλαδή δεν φταίνε οι πιστωτές που έχουν υπερβολικές απαιτήσεις που φυσικά δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές, καθυστερώντας έτσι την διαδικασία της αξιολόγησης, φταίνε αυτοί που προσπαθούν να αναιρέσουν τις υπερβολικές απαιτήσεις ούτως ώστε να κλείσει η αξιολόγηση, αλλά όσο δεν κλείνει, οι απαιτήσεις θεωρούνται… υπερβολικές!  Δηλαδή, φταίει η Ελλάδα που θεωρεί τις υπερβολικές απαιτήσεις των δανειστών, ως υπερβολικές!
Μετά από αυτό, η Μέρκελ αποχώρησε από την συνάντηση έχοντας αποτυπωμένη στο πρόσωπο της μία έκφραση αηδίας. Διότι το γλείψιμο πολλοί αγάπησαν, τον γυμνοσάλιαγκα ουδείς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις