Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Xάος στον πλανήτη μέσω των Eμβολιασμένων; Διάσημος ιολόγος προειδοποιεί - Τεράστιος κίνδυνος εντός του 2024! Θα επαληθευθούν οι προβλέψεις;;;

 


Ο παγκοσμίου φήμης Βέλγος ιολόγος Geert Vanden Bossche εξέδωσε σοβαρή προειδοποίηση για ένα επικείμενο «μαζικό τσουνάμι» ασθενειών και θανάτων από τον COVID μεταξύ των εμβολιασμένων που θα καταρρεύσει τα νοσοκομεία και θα προκαλέσει οικονομικό, οικονομικό και κοινωνικό «χάος».

Στο podcast του KunstlerCast την Παρασκευή, ο Bossche είπε: «Αυτό που προβλέπω είναι ένα τεράστιο, τεράστιο τσουνάμι» ασθενειών και θανάτων μεταξύ υψηλά εμβολιασμένων πληθυσμών με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

«Είναι όλο και περισσότερες οι περιπτώσεις του πιο σοβαρού μακροχρόνιου Covid (ΕΔΩ τι ισχύει σύμφωνα με επιστήμονες)… Θα αρχίσουν να αντικαθιστούν το κύμα των καρκίνων… τώρα είμαστε σε μία πιο χρόνια φάση. Θα τελειώσει με μια υπεροξεία φάση, ένα τεράστιο, τεράστιο κύμα… Το μελετάω εδώ και τέσσερα χρόνια. Ξέρω για τι πράγμα μιλάω. Είμαι ίσως το μόνο άτομο, με κάθε σεμνότητα, που καταλαβαίνει την ανοσολογία πίσω από αυτό»είπε ο Bossche και συνέχισε σε άλλο σημείο:

«Αυτό που θέλω να καταλάβει το κοινό σας, αυτό που θα αντιμετωπίσουμε στην υπεροξεία κρίση του Covid που είναι επικείμενη, είναι ότι θα πρέπει να οικοδομήσουμε έναν εντελώς νέο κόσμο (σ.σ. Συνθήκη για την Πανδημία;;; Ποιός θα φέρει την λύση στο πρόβλημα;;;) … Είναι πολύ σαφές ότι όταν ξεκινήσει αυτό, τα νοσοκομεία μας θα καταρρεύσουν. Και αυτό σημαίνει ότι το χάος σε όλα τα είδη των στρωμάτων της κοινωνίας – χρηματοπιστωτικό, οικονομικό, κοινωνικό, όπως το πείτε – θα είναι πλήρες».

«Και αυτό είναι που προβλέπω ξεκάθαρα… Είναι πολύ περίεργο για μένα να κάνω τέτοιες δηλώσεις, αλλά δεν το κρύβω γιατί είμαι διακόσια τοις εκατό πεπεισμένος ότι θα συμβεί», πρόσθεσε.

Ο Bossche συνέχισε να συμβουλεύει τα εμβολιασμένα άτομα ότι ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσουν το ευαίσθητο ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι να αποφύγουν να κολλήσουν ξανά τον COVID.

«Τι μπορώ να συμβουλεύσω… σε όλους αυτούς τους εμβολιασμένους ανθρώπους: πρέπει να αποφύγουν την επαναμόλυνση. Είναι η επαναμόλυνση των εμβολιασμένων ανθρώπων που ευθύνεται για αυτήν την κατάσταση… Λοιπόν, το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν —είναι πολύ απλό— είναι φυσικά να παίρνουν αντιιικά φάρμακα», είπε.

«Πρέπει να λαμβάνουν αντιιικά φάρμακα προληπτικά, όχι να περιμένουν μέχρι να εμφανίσουν συμπτώματα», συνέχισε.

«Είμαι στο Βέλγιο. Εάν ξεκινήσει στις ΗΠΑ, ή ξεκινήσει στο Ισραήλ, ή ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, σας στοιχηματίζω ότι μέσα σε λίγες μέρες, θα δείτε το ίδιο σενάριο σε πολλές από τις υψηλά εμβολιασμένες χώρες», πρόσθεσε.

Ο δημοσιογράφος Τζέιμς Κούνστλερ υπέθεσε ότι οι προβλέψεις του Μπόσε, εάν πραγματοποιηθούν, θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως ο αποδιοπομπαίος τράγος του ΠΟΥ ή αλλιώς «Ασθένεια Χ» που θα μπορούσε να ανατρέψει όχι μόνο τις εκλογές του 2024, αλλά και άλλες εκλογές σε όλο τον κόσμο.

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις