Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Έξαλλο το Μαξίμου με “αεροπορική φράξια” που διέδωσε ότι ο Τσίπρας είδε στο Παρίσι τον Μίκυ Μάους!

Στο Μέγαρο Μαξίμου κάποιοι είναι έξαλλοι με τις διαρροές που προέκυψαν για τα “σχέδια πτήσεως” του πρωθυπουργικού αεροσκάφους.
Κι όχι τόσο μ΄ αυτή καθ΄ αυτή τη διαρροή, αλλά μ΄ όσα δήθεν “πιπεράτα” την συνόδευσαν. Σύμφωνα με τα οποία ο Τσίπρας έκανε στάση στην Ντίσνεϊλαντ!

Οι πρώτες σκέψεις για τη διαρροή στράφηκαν σε απόστρατο αξιωματικό. Ήταν μάλλον ο εύκολος στόχος και η εύκολη εξήγηση που αποδιδόταν σε πικρία λόγω αποστρατείας. Πολύ γρήγορα στο Μαξίμου ανακάλυψαν ότι τα πράγματα είναι μάλλον πιο περίπλοκα. Η διαρροή “πασπαλισμένη” με …Μίκυ Μάους και Γκούφη, έχει πλέον “χρεωθεί” σε συγκεκριμένη ομάδα-φράξια που έχει κάνει κυριολεκτικά άνω κάτω την ΠΑ! Σ΄ αυτή αποδίδεται η ενημέρωση προς τον Άδωνι Γεωργιάδη, η οποία ήταν ορθή ως προς τη πτήση για Παρίσι αλλά αποδείχτηκε “μούφα” ως προς την αιτία του ταξιδιού. Είναι μάλλον βέβαιο ότι αν δεν υπήρχε …η Ντίσνεϊλαντ στο σενάριο η ΝΔ δεν θα ΄χε “σηκώσει” τόσο πολύ το θέμα το οποίο ήθελε να χρησιμοποιήσει ως “αντίπαλο δέος” για όσα έγραψε το Documento.



Ποια θα ΄ναι η στάση του Καμμένου; Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το θέμα έχει συζητηθεί με τον Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις