Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Ελληνοτουρκικό επεισόδιο στον Έβρο…

Αλλή μια προβοκάτσια με σκοπό να κλιμακώσει τις επιθέσεις κατά της χώρας μας δημιούργησε η Άγκυρα, καθώς πριν λίγο, δύο οικογένειες από την Τουρκία
συνελήφθησαν στον Εβρο, για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα και σκοπεύουν να ζητήσουν άσυλο, υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζουν διώξεις στη χώρα τους.
Οι Τούρκοι μετά την υπόθεση των 8, θα εντείνουν τις πιέσεις τους κατά της χώρας μας και θα προσπαθήσουν στο άμεσο μέλλον να μας κατηγορήσουν ότι είτε υποθάλπτουμε τρομοκράτες, είτε γκιουλενιστές. Έτσι, θα βρουν το πάτημα για να εξάγουν την κρίση που έχει περιέλθει στην Τουρκία κατά της Ελλάδας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Associated Press, οι Τούρκοι που συνελήφθησαν ήταν δύο άνδρες, τρεις γυναίκες και ένα αγοράκι ενός έτους. Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε για το θέμα ότι το βράδυ της Τρίτης αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας συνέλαβαν στην ευρύτερη δύο διακινητές- έναν 38χρονο Τυνήσιο και έναν 21χρονο Μαροκινό- οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έξι Τούρκους μη νόμιμους μετανάστες.
Οι δύο δράστες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, μετέφεραν παράνομα με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον Εβρο, τους 6 Τούρκους και στη συνέχεια τους καθοδήγησαν πεζή στο εσωτερικό της χώρας.
Οι ελληνικές αρχές, σύμφωνα με το Associated Press, αναφέρουν ότι πάνω από 100 Τούρκοι έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στη γειτονική χώρα τον περασμένο Ιούλιο, ανάμεσά τους και οι 8 στρατιωτικοί που έφτασαν με ελικόπτερο. Ολοι ισχυρίζονται ότι διατρέχουν κίνδυνο στη χώρα τους, όπου οι αρχές τους συνδέουν με την απόπειρα πραξικοπήματος, αναφέρει ακόμη το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις