Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ενίσχυση των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων στην Συρία με 4 επιπλέον Su-34.

Τέσσερα μαχητικά τύπου Su-34 ενίσχυσαν τις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις στην Συρία. Τα μαχητικά έφτασαν στην βάση Hmeimin με συνοδεία αεροσκάφους Tu-154.
Η αποστολή Tu-154 μαζί με ρωσικά μαχητικά είναι μια τακτική που χρησιμοποιείται αρκετά συχνά και θεωρείται πως μπορεί
να έχει δυο σκοπούς.
Ο πρώτος είναι η καθοδήγηση των ρωσικών μαχητικών μέσα από μια αρκετά «περίεργη» διαδρομή, που περιλαμβάνει πτήση πάνω από την Κασπία (κάθετα σχεδόν προς νότο), στροφή δυτικά με πτήση πάνω από το Ιράν, στην συνέχεια πάνω από το βόρειο Ιράκ, Συρία και μετά προσγείωση στην Χμεϊμίν.
Και σε αυτή την αποστολή, οι Ρώσοι δεν πέταξαν πάνω από την Τουρκίας. Αναλυτές όμως υποστηρίζουν πως το Tu-154 χρησιμοποιείται και για να αλλοιώσει την υπογραφή των Su-34 στα αμερικανικά και τουρκικά ραντάρ ή ακόμη και να τα «κρύψει».
Οι Ρώσοι βομβαρδίζουν την Lataminah και υποστηρίζουν τις κυβερνητικές δυνάμεις στην γενική επίθεση στην Hama. Επίσης τις τελευταίες μέρες η ρωσική αεροπορία έχει εντατικοποιήσει τους βομβαρδισμούς εναντίον στόχων του ISIS στο Deir Ezzorr και την περιοχή της Palmyra. Με τα 4 επιπλέον Su-34, ο τύπος αριθμεί πλέον στην Συρία 12 αεροσκάφη. Οι υπόλοιπες ρωσικές δυνάμεις περιλαμβάνουν 12 Su-24M2, 4 Su-30SM, 4 Su-35 και 4 Su-25SM.
ptisidiastima.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις