Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑ-ΤΕΡΑΣ Σοκ με την δολοφονία της 6χρονης: Την στραγγάλισε ο πατέρας της και την πέταξε σε κάδο

Του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Το πόρισμα-σοκ του ιατροδικαστή. Το χρονικό της τραγωδίας στην Αγία Βαρβάρα.


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε, με σκυμμένο το κεφάλι, ήρεμος και δίχως να πει λέξη, ο 60χρονος συνταξιούχος
αστυνομικός, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε το εξάχρονο κοριτσάκι του, για το οποίο είχε δηλώσει εξαφάνιση το πρωί της Πέμπτης, στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.
Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού. Αμέσως μετά οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, στο γραφείο του οποίου παραμένει ως αυτήν την ώρα.​
Ο πατέρας φαίνεται να ισχυρίστηκε στις αρχές..."το παιδί έκλαιγε, ζήταγε συνεχώς την μαμά του που ήταν στο νοσοκομείο . Προσπάθησα να το ηρεμήσω .Το πήρα στην αγκαλιά μου, το έσφιξα και ξαφνικά σταμάτησε να κλαίει. Δεν θυμάμαι να σας πω κάτι άλλο.
Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο ιατροδικαστής, Σωτήριος Μπουζιάνης, από τη νεκροτομή διερεύνηση φάνηκε ότι ο θάνατος της μικρής ήταν ασφυκτικός, συνεπεία απόφραξης των ανωτέρω αεροφόρων οδών. «Να πούμε με φτωχά λόγια, του έκλεισαν τη μύτη και το στόμα» είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο θάνατος είναι αμιγώς ασφυκτικός χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις για κάποια άλλη κακοποίηση.
Η αυλαία της τραγωδίας έπεσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ο πατέρας του παιδιού υπέδειξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας έναν κάδο απορριμμάτων, περίπου 150 μέτρα μακριά από το σπίτι του, όπου είχε πετάξει τη σορό της μιας από τις δίδυμες κόρες του, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών.
έγκλημα - 6χρονη - Αγία Βαρβάρα
Η υπόθεση με το τραγικό τέλος ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης, όταν ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Βαρβάρας και δήλωσε ότι εξαφανίστηκε η κορούλα του, η οποία, σημειωτέον, είχε και κινητικά προβλήματα και φοβόταν ότι είχε πέσει θύμα αρπαγής. 

Ειδικότερα, στην καταγγελία του ανέφερε πως το βράδυ της Τετάρτης βγήκε να πατάξει τα σκουπίδια και πιθανόν ξέχασε τα κλειδιά στην πόρτα. Γι' αυτό, όταν ξύπνησε το πρωί, είδε σπίτι αναστατωμένο, μάλλον από διαρρήκτες και το παιδί άφαντο.
έγκλημα - 6χρονη - Αγία Βαρβάρα
Την υπόθεση ανέλαβε αμέσως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, όπου οδηγήθηκε ο πατέρας για κατάθεση, ενώ εκδόθηκε ανακοίνωση αναζήτησης από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και παράλληλα γίνονταν έρευνες σε όλη την περιοχή, καθώς οι ισχυρισμοί του πατέρα δεν έπεισαν από την αρχή τους αστυνομικούς.
Εν τω μεταξύ, η μητέρα της μικρής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, λίγες ώρες πριν αποκαλυφθεί η τραγική αλήθεια ζούσε στιγμής αγωνίας περιμένοντας μια καλή είδηση για την κόρη της. Μάλιστα, η ίδια, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, αποκάλυψε ότι πρώτα ενημερώθηκε από την Ασφάλεια και στην συνέχεια μίλησε με τον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, η μητέρα είχε δηλώσει: «Εγώ έκανα μια επέμβαση και ήμουν στο νοσοκομείο. Είναι η ασφάλεια εδώ από το πρωί, οπότε το έχει αναλάβει εκείνη, με ενημέρωσαν στο νοσοκομείο . Πήρα τον άντρα μου και με ενημέρωσε».
έγκλημα - 6χρονη - Αγία Βαρβάρα
Τελικά, ύστερα από 12 ώρες ανάκριση, ο 61χρονος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο ίδιος αναφέρει ότι έσφιξε χωρίς να το θέλει περισσότερο το κορίτσι στην αγκαλιά του, με αποτέλεσμα να το στραγγαλίσει. Τέλος, σημειώνεται πως, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 61χρονος έχει ψυχολογικά προβλήματα και παίρνει αντικαταθλιπτικά φάρμακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις