Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Αυτό TO TOMAPI είναι ο 52χρονος μοναχός που ασελγούσε σε ανήλικους στη Θεσσαλονίκη (Photo)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 52χρονου αλλοδαπού,
κατηγορούμενου για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια από σύνοικο κατ’ εξακολούθηση.
Ο 52χρονος συνελήφθη την 21-02-2017 από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για τον Montane Muriel – Gerard, που γεννήθηκε 18-04-1965 στη Γαλλία. Ήταν μέλος του καθολικού τάγματος των Φραγκισκανών και συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελίες ότι ασελγούσε σε βάρος τεσσάρων ανήλικων προσφυγόπουλων.

Ο συλληφθείς φιλοξενούσε κατά διαστήματα τα τέσσερα αγόρια από το Πακιστάν, ηλικίας 14 έως 17 ετών, στο σπίτι του στην Τούμπα. Τους προσέφερε τροφή και εκμεταλλευόμενος την κοινωνική τους θέση είχε ασελγήσει επανειλημμένα σε βάρος τους.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις