Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Τα μυστικά του μεταμοντέρνου εκφασισμού


Προχθές, το...γ(ε)λοιώδες ΣΚΑΪ (όπως και όλα τα mediaka συγκροτήματα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο) δεν..
.έσκασε, τουναντίον δήλωσε, ότι...ανακουφίστηκε λόγω της εκλογής του Εμμανουέλ Μακρόν στην Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας! Το σίγουρο είναι, ότι όλα αυτά τα...ανδροειδή-υποτακτικά της Νέας Τάξης Πραγμάτων λίαν συντόμως θα ανακουφιστούν ξανά, αυτή τη φορά όμως ελέω...μεταβολικών διεργασιών, οι οποίες άπτονται της αποβολής των αχρήστων υλικών μακρόθεν του ανθρωπίνου σώματος, τουτέστιν...αφόδευση! Ούτως ειπείν, θα...χεστούν πάνω τους από τα γεγονότα, που θα προκύψουν εξ' αιτίας της Ισλαμοποίησης της Ευρώπης, (της ποιας;;) τους θύλακες της Ισλαμικής τρομοκρατίας, η οποία με τις ευλογίες των διορισμένων παπαγάλων των τραπεζιτών τύπου Μακρόν, έχει εμφιλοχωρήσει σε κάθε Ευρωπαϊκό κράτος και από τα...μεταλλαγμένα, τοξικά (υπο)προϊόντα του πολυπολιτισμού (τα τρώμε καιρό στην μάπα αυτά τα...φρούτα) και της ανοιχτής κοινωνίας!!

Ομιλώντας για...ανοιχτά μέρη και περιττώματα, εκπορευόμενα από το ορθό, δεν...ορθοτομώ τον λόγο της αληθείας, όταν σας λέγω, ότι σε 5 χρόνια από σήμερα, όλες απαξάπασες οι μεγάλες Γαλλικές πόλεις δεν θα...βλέπονται!! Ωσάν την...Μπριτζίτ! Μπίχλα, μπάχαλο, τεμένη, βανδαλισμοί, βιασμοί, παιδοφιλία, δικαϊκός κώδικας διαβίωσης της Σαρία ακόμη μέσα στους δρόμους, σύσταση συμμοριών αντάρτικου πόλεων και σφαγές για ψύλλου πήδημα ημών των...απίστων, θα είναι μερικά από τα...δωράκια της διακυβέρνησης Μακρόν, προς τον φίλο Γαλλικό λαό. Της διακυβέρνησης αλλά και του...διακυβεύματος, αφού είχαν βλέπετε πονταριστεί πολλά επάνω στην εκλογή του. Ποια είναι αυτά;; Κατ' αρχάς, ότι πιο διαστροφικό και εμετικό έχει επιλεγεί στην ιστορία της ανθρωπότητας, το οποίο αντιβαίνει την φυσική νομοτέλεια της ίδιας της ανθρώπινης φύσης. Τουτέστιν, μια συγκαλυμμένη απόπειρα γενοκτονίας, ήτοι δημογραφική αλλοίωση και πολιτισμική αποδόμηση της γηραιάς ηπείρου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις