Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ένα Χαμόγελο… στους ορούς…!


Ένα Χαμόγελο… στους ορούς…!


Η DEMO στηρίζει ενεργά το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!


Ένα χαμόγελο θα κοσμεί του ορούς των νοσοκομείων...

 

Ένα χαμόγελο θα κοσμεί του ορούς των νοσοκομείων που διαθέτει η εταιρεία DEMO για να θυμίζουν σε όλους την αξία ενός  «Χαμόγελου» στη ζωή μας.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο τρόπο που διάλεξε η εταιρεία DEMO για να βοηθήσει έμπρακτα το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Κάθε ορός που αγοράζουν στο εξής τα ελληνικά νοσοκομεία να έχει ένα λογότυπο που θα έχει διττό ρόλο,, από τη μία να δίνει χαμόγελο στον πάσχοντα και από την άλλη να υπενθυμίζει σε όλους τη σημαντικό ρόλο του Χαμόγελου του Παιδιού και την ανάγκη στήριξης που έχει από όλους μας.
Ο Δημήτρης Δέμος, Αντιπρόεδρος της DEMO ABEE  μιλώντας για την απόφαση στήριξης του Χαμόγελου του Παιδιού είπε ότι ευελπιστεί αυτή η προσφορά να παρακινήσει κι άλλες εταιρείες του χώρου του Φαρμάκου ή γενικά της αγοράς και να βοηθήσουν το έργο  του «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ» που έχει μεγαλώσει πολύ και παράλληλα έχουν αυξηθεί και οι ανάγκες του.
Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κώστας Γιαννόπουλος, δήλωσε πολύ συγκινημένος από τη βοήθεια της εταιρείας DEMO και από τους ανθρώπους της που αγκάλιασαν αμέσως το Χαμόγελο και ευελπιστεί αυτό να είναι ένα ακόμα παράδειγμα κινητοποίησης και για άλλους ανθρώπους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις