Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

(VIDEO) Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού - Ένταση με τον Θάνο Τζήμερο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Ένταση επικράτησε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, καθώς όπως καταγγέλλει ο
αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, ο επικεφαλής της παράταξης "Δημιουργούμε Μαζί" Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ και Περιφερειακή Σύμβουλο.
«Ο Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε μόλις στο Περιφερειακό συμβούλιο την Περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού αφού πρώτα έσκισε αφίσες. Το Περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του Θάνου Τζήμερου μετά την βιαιοπραγία του εναντίον της Αλεξάνδρας Μπαλού. Επικίνδυνος» έγραψε στο Twitter ο κ. Καραμέρος.
Ο αντιπεριφερειάρχης μίλησε στο enikos.gr για το περιστατικό λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τζήμερος προσερχόμενος στο Περιφερειακό Συμβούλιο σκίζει τις αφίσες του ΚΚΕ που είναι κολλημένες έξω από την αίθουσα. Εν προκειμένω έσκισε τις αφίσες του ΠΑΜΕ για την επικείμενη απεργία που έχει προγραμματισθεί. Η κ. Μπαλού με τις σκισμένες αφίσες προσήλθε στην αίθουσα πηγαίνοντας να ζητήσει τον λόγο από τον κ. Τζήμερο για την ενέργειά του αυτή και εκείνος την γρονθοκόπησε δύο- τρεις φορές στο πρόσωπο».
«Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες. Το Περιφερειακό Συμβούλιο ως όφειλε με τον θεσμικό του ρόλο αποφάσισε την αποβολή του μετά τη βιαιοπραγία εναντίον της κα Μπαλού. Από εδώ και πέρα το όλο θέμα παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης», προσθέτει ο κ. Καραμέρος.
O κ. Καραμέρος ανέβασε στο Twitter και ένα βίντεο με την ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο , γράφοντας :
"Οι στιγμές μετα τις γροθιές του Θάνου Τζήμερου στην Αλεξάνδρα Μπαλού. Εξακολουθεί να σκιζει αφίσες και να προκαλεί".
Μπαλού στον ΑΝΤ1: Με χτύπησε ο Τζήμερος, το είδαν όλοι http://www.oparlapipas.gr/2017/05/1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις