Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

EINAI η πρώτη φορά που θέλω να ψηφίσουν όλα τα μέτρα… πριν με βρίσεις διάβασε το άρθρο!

Γράφει: Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik
Από τότε που εσύ Έλληνα βγήκες στις πλατειές και στο σύνταγμα
και φώναζες να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή έχεις κάτσει και ψηφίζεις όπως πάντα τους ιδίους και τους ιδίους!
Και ναι τους ψηφίζεις και ας ξέρεις ότι τίποτα από όλα όσα λένε δεν θα κάνουν γιατί παίρνουν ένα σκασμό λεφτά!
Σου φωνάζω.. άσε τις πορείες και μπες τελικά σε αυτό το μπουρδέλο την Βουλή….
Όχι δεν θα το κάνεις… δεν θα το κάνεις γιατί όλο και κάτι σου έδωσε για να φυτοζωείς… για να διώχνεις τα παιδία σου στο εξωτερικό, για να λες την βγάλαμε και σήμερα και δόξα το θεό, για να κάθεσαι στον καναπέ και να βρίζεις αφού πρώτα τους ψήφισες, για να σου παίρνουν την πατρίδα και να την ξεπουλούν, για να δίνουν το σπίτι σου που στο κατασχετουν σε λαθρομετανάστες, για να μην μπορείς να πας ούτε στο νοσοκομείο το παιδί σου, για να πέφτει το παιδί σου στο πάτωμα από την πείνα μέσα στο σχολείο και για να μην προσβάλουμε τους ξένους να βγάλουμε τις εικόνες από τις τάξεις, να κατεβάσουμε την σημαία από το προαύλιο χώρο και να μην τρώμε χοιρινό γιατί αμαρτάνουμε σε σχέση με την μουσουλμανική θρησκεία!
Σε χωρίζουν σε διάφορες τάξεις… αγρότης, δικηγόρος, αστυνομικός, στρατιωτικός, ελεύθερος επαγγελματίας, οικοδόμος, ναυτικός, οδηγός, κτλ και αντί να ενωθούμε τρωγόμαστε ο ένας με τον άλλο… ο εχθρός είναι ένας.. και λέγετε ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!
Θέλω λοιπόν να ψηφίσουν αυτά τα μέτρα και ακόμα περισσότερα για να μπορέσουν να βρεθούν μερικοί τρελοί μπας και πάρουν τα όπλα και γίνει τελικά επανάσταση… μπας και κάνουμε κάποτε το σωστό από το να ταΐζουμε 300 χαραμοφάηδες, κλέφτες, ψεύτες, προδότες. 
Ελπίζω λοιπόν να πάρουν ακόμα περισσότερα γιατί τόσο καιρό δεν βλέπω να κάνουμε τίποτα… 
Και για όσους πειράζει ο λόγος μου… αυτός είναι και δεν τον αλλάζω…. Αφού βγάλετε τις κομματικές παρωπίδες τότε κάτι μπορεί να γίνει….
Εύχομαι καλή δύναμη, σε όλους τους Έλληνες!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις