Σάββατο 6 Μαΐου 2017

EKTAKTO TΩΡΑ - Επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και αστυνομικών έξω από το Πανθεσσαλικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιδιαίτερα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και αστυνομικές δυνάμεις γίνονται αυτήν την ώρα έξω από το Πανθεσσαλικό.

Εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων που έχει κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα αλλά και πετροπόλεμος. Ακόμα και φωτιές στον περιβάλλοντα χώρο με μεγάλη ένταση. Όλα αυτά εκτός γηπέδου.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μέσα από μια πόρτα που ήταν ανοιχτή (!) κι άρχισαν να πετάνε αρκετά αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις.
Μέχρι και μολότοφ έριξαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά στο σημείο που βρίσκονται οι φίλοι του «Δικέφαλου του Βορρά» αλλά δεν σταμάτησαν εκεί.
Αρκετές φωτοβολίδες έφυγαν προς τις αστυνομικές δυνάμεις αλλά και διαφημιστικές πινακίδες!
Ενας από τους οπαδούς που μπήκαν πήρε και το σημαιάκι του κορνέρ ενώ στη συνέχεια έφυγαν και καρέκλες προς τις αστυνομικές δυνάμεις. 
Μάχες σώμα με σώμα
Οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια στον αγωνιστικό χώρο με τα ΜΑΤ να κάνουν δυναμική κίνηση προς το μέρος τους για να απομακρυνθούν.
Ωστόσο τα επεισόδια δεν έμειναν στον αγωνιστικό χώρο αλλά ξέφυγαν από κάθε έλεγχο! Η αστυνομία δεν σκέφτηκε να φυλάξει την αερογέφυρα που ενώνει δύο κερκίδες με αποτέλεσμα οι οπαδοί της ΑΕΚ ν' ανέβουν σε αυτή και να πετάνε από ψηλά αντικείμενα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ!
Τα πράγματα πλέον δεν μπορούσαν να τα ελέγξουν οι αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μιας και αν πέσουν από εκεί ο οποιοσδήποτε οπαδός ίσως να γίνουμε μάρτυρες των χειρότερων. 
 Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις