Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Πατέρας ΣΚΟΤΩΝΕΙ τον ΒΙΑΣΤΗ του γιου του LIVE στην τηλεόραση... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν 16 Μαρτίου του 1984 όταν ο Leon Gary Plauche πυροβόλησε και σκότωσε το δάσκαλο καράτε του γιου του καθώς αποδείχτηκε πως βίαζε το παιδί του.

Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή.
Ο Gary Plauche γεννήθηκε και έζησε στην Λουιζιάνα όπου ήταν χωριστά με την γυναίκα του. Ο εντεκάχρονος γιος του Jody έκανε μαθήματα καράτε. Ο προπονητής του και 25χρονος Jeffrey Doucet κακοποιούσε επί έναν χρόνο τον μικρό.
Το Φεβρουάριου του 1984 το ανήλικο παιδάκι απήχθη από τον δάσκαλο καράτε. Τον πήγε σε ένα μοτέλ στην Καλιφόρνια όπου τον κακοποίησε ξανά.
Ο βιαστής άφησε τον μικρό να μιλήσει με την μητέρα του στο τηλέφωνο και εκεί η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει το δράστη.
Ο Jody επέστρεψε στο σπίτι όμως η ψυχή του 38χρονου πατέρα δεν μπορούσε να ησυχάσει. Μάλιστα σε συνέντευξη του πριν τον σκοτώσει έλεγε πως είναι απελπισμένος και δεν ξέρει τι να κάνει.
Δέκα μέρες αργότερα και κατά την μεταφορά του Doucet τον περίμενε με όπλο.
Αυτός που του έδωσε την πληροφορία ήταν ένας τεχνικός τηλεοπτικού καναλιού που βρέθηκε εκεί με το συνεργείο και συνέλαβε με το φακό της τηλεοπτικής κάμερας το γεγονός.
Ο πατέρας φόρεσε ένα καπέλο του baseball και γυαλιά ηλίου. Έτσι, δεν τον αναγνώρισε κανείς. Περίμενε υπομονετικά και μόλις ο Doucet έφτασε μπροστά του τον πυροβόλησε εξ επαφής.
Ο Gary Plauche εξέτισε ολόκληρη την ποινή του σε κοινωνική υπηρεσία προς το κράτος.
«Μια φωνή στο μυαλό μου έλεγε να τον σκοτώσω γιατί θα τον ξαναπλησίαζε» έλεγε στους ψυχολόγους ο θύτης.
Το 2014 ο Plauche υπέστη εγκεφαλικό και πέθανε.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις