Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ!!! ΠPOΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΔΕΞΙΟΥΣ, ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ... ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ!

Γράφει: Χρήστος Παπαπαναγιωτου Frik

Εδώ σας θέλω μάγκες της αντιπολίτευσης δεξιούς και αριστερούς
κομμουνιστές και χρυσαυγιτες ποιος έχει το πολιτικό ανάστημα να καταθέσει στην βουλή πρόταση νόμου που να ακυρώνει το 4ο μνημόνιο... 
Ο Τσιπρας το είπε δίχως κούρεμα του χρέους μέτρα δεν έχει τολμάτε;;; αποδείξτε πως δεν είστε όλοι σας πολιτικά σκουπίδια και κουκλοθεατρα!!!

Εαν κάποιος προβεί σε μια ιστορική οικονομική έρευνα των τελευταίων 100 ετών δυο θα θεωρηθούν ως σταθμοί ορόσημα της παγκόσμιας οικονομίας ανεξαρτήτως ιδεολογικής η πολίτικης διαχείρισης..ο πρώτος σταθμός δεν είναι άλλος από την συμφωνία του bretton woods όπου εκεί τα κράτη ουσιαστικά συμφωνήσανε στην παραχώρηση του εκδοτικού προνομίου δημιουργίας χρήματος στις κεντρικές τράπεζες. Ο δεύτερος και σημαντικότερος σταθμος της παγκόσμιας οικονομίας ήταν το γεγονός πως οι κεντρικές τράπεζες αφαιρέσαμε το δικαίωμα από τα κράτη να δανείζονται απευθείας από αυτές για να διαθέτουν χρήμα στην οικονομία προκείμενου να υπάρχει η εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος και της οικονομίας. Σήμερα 100 χρόνια μετά οι διεθνείς τραπεζίτες από το 2010 και μετά αποφασίσανε πως μπορούν να γίνουν οι κυρίαρχοι του πλανήτη απαιτώντας χρέη που δεν υπάρχουν...παραβιάζοντας το καταστατικό τους και η αναστολή δημιουργίας χρήματος είναι το μεγάλο τους όπλο σε αυτο τον σχεδιασμό..Η Ελλάδα είναι το μεγάλο πείραμα και τα αποτελέσματα αυτού θα τα ζήσει σύντομα η παγκόσμια οικονομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις