Κυριακή 28 Μαΐου 2017

video - HXHTIKO o Γιώργος Φιλιππάκης Δεν έχει συλληφθεί

Πληροφορίες της ΓΑΔΑ δεν κάνουν λόγο για τη σύλληψη του δημοσιογράφου Γιάννη Φιλιππάκη από καμία υπηρεσία της
ελληνικής αστυνομίας, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Real FM 97,8 με τους Άκη Παυλόπουλο και Μάνο Νιφλή.
Παράλληλα, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας ενημέρωσε τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα για την ανάρτηση του δημοσιογράφου στο Facebook, αλλά και για όσα έχουν γραφεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του.
Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία ερευνά την υπόθεση και αναζητεί αυτούς που κρύβονται πίσω από αυτά τα μηνύματα.



Τι δήλωσε ο συνήγορος του Γιώργου Φιλιππάκη για τις αναρτήσεις στο Facebook

"Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία αναφερόταν ότι συνελήφθη", ανέφερε ο συνήγορος του δημοσιογράφου, Γιάγκος Λαμπίρης.
"Ο άγνωστος που διέδωσε αυτή την ψευδή πληροφορία, κατέβασε και την προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε στον Γιάννη Στουρνάρα", σημειώνει ο συνήγορος του κ. Φιλιππάκη και συμπληρώνει: "Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει την άποψή του, στην οποία και φυσικά εμμένει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις