Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

Στις 14 Ιουνίου 1992 υπό την αιγίδα του Ο.Η.Ε, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, η ελίτ που κυβερνά τος ανθρώπους από το παρασκήνιο προώθησε το σχέδιο λειτουργίας του κόσμου για τον 21ο αιώνα, την AGENDA 21.
Παρακάτω παραθέτω ένα βίντεο προπαγάνδας που προωθεί την υλοποίηση της AGENDA 21. Κλασσικά, για ακόμη μια φορά ο αφηγητής μιλά με ένα μελοδραματικό και δακρύβρεχτο ύφος για τους «κακούς» ανθρώπους, που καταστρέφουν το περιβάλλον. Αυτή την φορά στο «έλεος» των «κακών» ανθρώπων ήταν μια λιμνούλα εκατομμυρίων ετών την οποία δηλητηριάσαμε βάζοντας τους εαυτούς μας πάνω από την φύση. Ποια είναι η λύση; Να αφαιρέσουμε τα αποτυπώματα μας από τη Γη….
     Όπως μόλις παρακολουθήσατε, από την αρχή της ακόμα, η διαφήμιση θέλει με το ύφος της να μας δημιουργήσει τύψεις και ενοχές  για την καταστροφή δήθεν του περιβάλλοντος. Φυσικά όλοι οι ρομαντικοί φυσιολάτρες, οι οικολόγοι, οι ακτιβιστές και οι «ευαίσθητοι» και «συνειδητοποιημένοι» πολίτες θα την φάνε την προπαγάνδα της Νέας Τάξης, που λέει ότι οι άνθρωποι καταστρέφουν με τις δραστηριότητες τους την φύση. Όπως φάγανε και την προπαγάνδα με το ντοκιμαντέρ «An Incovenient Truth» του πρώην αντιπροέδρου των Η.Π.Α. του Αλ Γκορ, σύμφωνα με το οποίο η μεγάλη εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα από ανθρωπογενείς δραστηριότητες έχει σαν αποτέλεσμα την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας και την υπερθέρμανση του πλανήτη. Αλλά που να ξέρουν πως αυτό είναι μια από τις μεγαλύτερες απάτες στη σύγχρονη ιστορία. Διότι αν ψάξει κανείς θα ανακαλύψει ότι ισχύει το αντίθετο από αυτό που λέει ο Αλ Γκόρ. Δηλαδή η αύξηση της θερμοκρασίας προκαλεί την αύξηση του CO2. Και μια άλλη μεγάλη αλήθεια είναι πως οι ανθρώπινες δραστηριότητες που εκπέμπουν ρύπους έχουν μηδενικό αντίκτυπο στην αλλαγή του κλίματος. Η ποσότητα του CO2 που εκπέμπεται από τους ανθρώπους είναι αμελητέα σε σύγκριση με αυτήν που εκπέμπεται από τους ωκεανούς μετά την θέρμανση τους. Συνεχίζουμε όμως….
Οι άνθρωποι έβαλαν τους εαυτούς τους πάνω από την φύση λέει επικριτικά. Δηλαδή τι θέλετε τώρα; Να βάλουμε την φύση πάνω από εμάς; Το θέμα είναι να βάζεις τον συνάνθρωπο σου πάνω από εσένα. Αυτό έχει σημασία και είναι κάτι που έχουμε αποτύχει παταγωδώς. Μου θυμίζει αυτά που λένε κάποιοι φιλόζωοι  για τους «κακούς» ανθρώπους που δεν νοιάζονται για τα ζωάκια.Δηλαδή, σώσαμε και ανακουφίσαμε  τον πόνο απ’ όλους τους απόρους, τους αστέγους, τους φτωχούς και τους αρρώστους και θα ενδιαφερθούμε τώρα για τα αδέσποτα ;;; Μιλάμε για τρέλα. ‘Έχουμε γεμίσει με φιλόζωους που δεν είναι φιλάνθρωποι και με «οικολόγους» που θέλουν να σώσουν τον πλανήτη, τα δεντράκια και τα ζωάκια, αλλά όχι εμάς !!!
Στο τέλος αναφέρει: «ήρθε η ώρα να γιατρέψουμε τον πλανήτη μας, είναι ώρα να αφαιρέσουμε τα αποτυπώματα σας».Στο πρώτο σκέλος, όπως θα προσέξατε, μιλάει για γιατρειά….γιατρειά από τί;;;;; Από τους ανθρώπους φυσικά !!!! Είμαστε ασθένεια για τον πλανήτη λοιπόν και αυτό μου δίνει πάσα για να σας θυμίσω την δέκατη εντολή  των κατευθυντήριων λίθων της Γεωργίας που λέει: «Be not a cancer on the earth – Leave room for nature – Leave room for nature», που σημαίνει «Μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη. Αφήστε χώρο για τη φύση. Αφήστε χώρο για τη φύση». Μόνο αρρωστημένα μυαλά θα έλεγαν κάτι τέτοιο….
Και το καλύτερο για το τέλος !!! Προσέξτε τι λέει στο δεύτερο σκέλος, «να αφαιρέσουμε τα αποτυπώματα ΣΑΣ», όχι «μας». Με λίγα λόγια αφανισμός των ανθρώπων για χάριν της φύσης, όχι όμως αυτών που κινούν τα νήματα, αλλά του απλού κοσμάκη, το τόνισαν άλλωστε, «τα αποτυπώματα ΣΑΣ», τα δικά μας, όχι τα δικά τους. Υποκριτές !!! Αν ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για το περιβάλλον και θεωρείτε την ανθρωπότητα μια μάστιγα, κάντε αυτό που είπε και ο Alex Jones σε μια εκπομπή του. Πάρτε ένα 45αρι, χώστε το στο στόμα σας και τινάξτε τα μυαλά σας στον αέρα !!! Αν θέλετε να εξαφανίσετε την ανθρωπότητα για να σώσετε την φύση, γίνετε οι πρώτοι που θα αυτοκτονήσουν αφήνοντας εμάς να ζήσουμε. Γεννήματα εχιδνών !!! Οργανώνετε σχέδια αποπληθυσμού, αλλά εσείς θέλετε να ζήσετε. Ανίεροι και μισάνθρωποι !!! Οργανώνετε προγράμματα στειρώσεων και εκτρώσεων και είστε οι ίδιοι πολύτεκνοι !!
Η ατζέντα τους είναι μεγάλη. Θέλουν να δημιουργήσουν ζώνες που δεν θα κατοικούν άνθρωποι (NO HUMAN ZONES) με πρόσχημα την προστασία της βιοποικιλότητας και χαρακτηρίζουν ως προστατευόμενες περιοχές μεγάλες εκτάσεις δασών, εθνικά πάρκα και δρυμούς. Όλοι οι πληθυσμοί θα συγκεντρώνονται σε μεγαλουπόλεις αποκομμένοι από παντού και απόλυτα ελεγχόμενοι. Η βιώσιμη ανάπτυξη τους θα μας κάνει τον βίο αβίωτο, όλα σύμφωνα με την ανανεωμένη, πλέον, AGENDA 2030 !!!
Ajax Dragonkiller
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις