Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

«ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΜΑΣ»: ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΕΩΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΛΕΣΧΕΣ…ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΦΑΛΣ ΦΛΑΓΚ

Εχθές στο βίντεο σας δείξαμε την δήλωση του δημοσιοκάφρου του CNNκαι την ανακοίνωση της ψυχολογικής επιχείρησης ή psy-op στην περίπτωση της απάτης στην Γέφυρα του Λονδίνου!

Τόσα πολλά έχουν ειπωθεί και άλλα τόσα έχουν γίνει ταινίες για να ζεστάνουν την «πραγματικότητα» των επιθέσεων που σκηνοθετούνται συνεχώς επάνω σε ημερομηνίες που πάλι έχουν ξαναδείξει. Στο βίντεο που έβαλε ο Στραιντζερ σας έδειξε τους αστυνόμους να αλλάζουν παντελόνι και ρούχα!!! Σ’ αυτό εδώ το βίντεο γελάνε ή δαγκώνουν τα χείλια τους…
Γιατί άραγε;;;
Εμείς οι συνωμοσιολόγοι άλλη δουλειά δεν έχουμε να κάνουμε και φτου και από την αρχή σας δείχνουμε τις ημερομηνίες και τις ημέρες μεταξύ όλων των επιθέσεων που έχουν πάρει τον δρόμο της μεγαλύτερης επιδημίας ποτέ. Η Ισπανική πανούκλα του προηγούμενου αιώνα που αποδεκάτισε εκατομμύρια ανθρώπους δεν συγκρίνεται καν με τους αριθμούς φαλς φλαγκ που έχουμε δει τα τελευταία 15 χρόνια.
Παρόλα αυτά όμως κανείς από τους λαούς δεν έχει αντιληφθεί ότι οι επικυρίαρχοι ή οι ποδίτσες ή άλλες κρυφές λέσχες, έχουν φροντίσει να μας προειδοποιήσουν για την επόμενη επίθεση φαλς φλαγκ!!! Προσέξτε τι εικόνες από τους συμβολισμούς που άφησαν στο Μπατακλάν με την «καρδούλα» του αεροδρομίου των Βρυξελλών….σαν υπόδειξη για την επόμενη μελλοντική απάτη!!!«ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΜΑΣ»: ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΕΩΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΛΕΣΧΕΣ…ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΦΑΛΣ ΦΛΑΓΚ - Εικόνα0Στην επόμενη θεωρία ο συμβολισμός που χρησιμοποιείται και όλες οι διαδιακασίες τους, σχεδιάζονται προσεκτικά ως μέρος των σατανικών τελετουργιών τους.
Ο δημοσιογράφος Ole Dammergard έχει μια θεωρία για τις ψυχολογικές επιχειρήσεις (psy-ops), και λέει ότι έχουν σχεδιαστεί με την απίστευτη ιδέα ότι αν μας προειδοποιούν με τόσα σύμβολα και μηνύματα… και εμείς τους αφήνουμε να συνεχίσουν την μαύρη εργασία τους….ή δεν βλέπουμε τα σύμβολα τους …. ούτως ή άλλως, εμείς είμαστε αυτοί που θα υποστούν τις συνέπειες ή θα κουβαλάμε ένα κακό κάρμα!!!!
Και ΟΧΙ αυτοί!!!
Δείτε σαν παράδειγμα τις επιθέσεις στο Παρίσι το Νοέμβριο του 2015, οι οποίες παρουσιάστηκαν στο περιοδικό Εκονομιστ…«ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΜΑΣ»: ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΕΩΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΛΕΣΧΕΣ…ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΦΑΛΣ ΦΛΑΓΚ - Εικόνα1
Και εδώ θα ακούσετε την θεωρία του δημοσιογράφου
ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις