Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Κάλεσμα αλληλεγγύης για EMΘ που αντιμετωπίζει πρόβλημα μετά από τροχαίο

Οι στρατιωτικοί της Ε.Σ.ΠΕ.Ε Καστοριάς με ανακοίνωσή τους καλούν τους συναδέλφους τους να βοηθήσουν όπως και όσο μπορούν ΕΜΘ Αρχιλοχία ο οποίος μετά από σοβαρό
τροχαίο πρέπει να εισαχθεί σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης. Η καθημερινότητα των στρατιωτικών είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολη αλλά η αλληλεγγύη ευτυχώς δεν είναι κάτι που λείπει στο χώρο των ΕΔ.
Η ανακοίνωση :
Κατόπιν σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που είχε την Κυριακή των Βαΐων  09 Απριλίου 2017 ο αδελφός του συναδέλφου μας ΕΜΘ Αλχία (ΠΖ) Θεόδωρου Βλαχόπουλου, κρίνεται απαραίτητη η εισαγωγή του σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης, μετά από νοσηλεία δύο μηνών στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, καθόσον δεν υπάρχει αντίστοιχο δημόσιο. Το κόστος νοσηλείας ανέρχεται στο ποσό των 4500 ευρώ μηνιαίως, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται στο ποσό η φαρμακευτική αγωγή. 
Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Καστοριάς καλεί όλους τους συναδέλφους ανά την επικράτεια, να επιδείξουν την αλληλεγγύη και την μεγαλοψυχία τους στο συνάδελφο και να συνεισφέρουν, κατά την κρίση τους, από το υστέρημα τους χρηματικό ποσό για την νοσηλεία και αποκατάσταση του αδελφού του.
Ο αριθμός λογαριασμού στον οποίο μπορούν να κατατίθενται χρήματα είναι:
ΙΒΑΝ: GR 40 0110 3720 0000 3729 4432 150
(Εθνική Τράπεζα.    Δικαιούχος λογαρισμού: Βλαχόπουλος Θεόδωρος)
Για οποιαδήποτε πληροφορία, ερώτηση, διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στο ΔΣ της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις