Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ! H E.Ε. διασχίζει τον «Ρουβίκωνα»… ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ!!!

ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ….
ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ «ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ…
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ…

Οι Ευρωπαίοι «ηγέτες» (η σατανική ΕΛΙΤ της Νέας Τάξης Πραγμάτων) πρόκειται να «διασχίσουν τον Ρουβίκωνα» στην πορεία προς την κατεύθυνση μιας ενιαίας ευρωπαϊκής αμυντικής πολιτικής, όταν εγκρίνουν συγκεκριμένα σχέδια για τη δημιουργία μιας μόνιμης κεντρικής δομής διοίκησης.
Οι κορυφαίοι ευρωκράτες ήδη εκτίμησαν ανοιχτά τη Βρετανία για να διαδραματίσει ένα «εξαιρετικά εποικοδομητικό» ρόλο στη δημιουργία ενός συστήματος μόνιμης ενισχυμένης δομημένης συνεργασίας (PESCO), το οποίο θα παραδώσει στις Βρυξέλλες σημαντικά μεγαλύτερες στρατιωτικές δυνάμεις.
Οι ανώτεροι Βρετανοί στρατιωτικοί έχουν εκφράσει την απογοήτευσή τους για την υπογραφή της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου σε εκτεταμένα αμυντικά σχέδια της ΕΕ, μεταξύ των οποίων ο γενικός ηγέτης Julian Thompson, ο οποίος ανέφερε ότι η χώρα υπνοβατεί με την ένταξη σε στρατό του ευρώ.
Ωστόσο, παρά τις ανησυχίες αυτές, η Theresa May αναμένεται να υπογράψει το πιο φιλόδοξο στρατιωτικό σχέδιο του μπλοκ μέχρι σήμερα, το οποίο λένε οι ευρωβουλευτές ότι θα παράσχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση τη δυνατότητα να διεξάγει τις δικές της μαζικές επιχειρήσεις μάχης.
Μέχρι και οι ίδιοι οι αξιωματούχοι της ΕΕ έχουν συγκλονιστεί από την έλλειψη βρετανικής αντιπολίτευσης στα σχέδιά τους, τα οποία προτιμούν να ονομάσουν αμυντική ένωση, δεδομένου ότι πρόκειται για τη δημιουργία μιας δύναμης των Βρυξελλών.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ! Η Ε.Ε. διασχίζει τον «Ρουβίκωνα»… ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ!!! - Εικόνα1
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ! Η Ε.Ε. διασχίζει τον «Ρουβίκωνα»… ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ!!! - Εικόνα2
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ! Η Ε.Ε. διασχίζει τον «Ρουβίκωνα»… ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ!!! - Εικόνα3
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ! Η Ε.Ε. διασχίζει τον «Ρουβίκωνα»… ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ!!! - Εικόνα4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις