Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ...που βρίσκει MIA τράπεζα χρήμα για να δανείσει την ιδιωτική οικονομία; Η πλύση εγκεφάλου και η διάθεση σανού σε αυτή την χώρα... Η χώρα βρίσκεται στο μάτι ενός παγκοσμίου τραπεζικού πειράματος με...

Εαν ρωτήσετε χίλιους ανθρώπους που βρίσκει μια εμπορική τράπεζα χρήμα για να δανείσει την ιδιωτική οικονομία και το
κράτος κανείς δεν ξέρει να σας απαντήσει..
Δεν ξέρουν οι καθηγητές πανεπιστημίου δεν ξέρουν οι οικονομολόγοι δεν ξέρουν οι ίδιοι οι τραπεζικοί υπάλληλοι δεν ξέρουν οι πολιτικοί δεν ξέρει ο απλός κόσμος και όλοι εμείς καλούμαστε να διαχειριστούμε αυτή την άγνοια που κάποιοι καταφέρανε πολύ καλά να την κρύψουν από τους πάντες...

Η πλύση εγκεφάλου και η διάθεση σανού σε αυτή την χώρα συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα προπαγάνδας..
Η χώρα βρίσκεται στο μάτι ενός παγκοσμίου τραπεζικού πειράματος με απόλυτα νούμερα και χρονοδιαγράμματα που δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς γιατί πολύ απλά κανείς δεν ξέρει,, γιατί πουθενά δεν διδάσκεται ο τρόπος λειτουργίας μιας κεντρικής τράπεζας η ποσότητα χρήματος που πρέπει να δημιουργηθεί και πως προσαρμόζεται αυτή στις αξίες των πραγμάτων..
Η προπαγάνδα που παίζουν οι πάντες Πολιτικοί ΜΜΕ και διάφοροι καθηγητές πανεπιστημίου θα καταπέσει σύντομα από τους ίδιους τους τραπεζίτες..
Οσοι περιμένετε στις 15 ιουνίου οι διεθνείς τραπεζίτες και τα ελεγχόμενα πολιτικά ανδρείκελα εντός και εκτός χώρας να κλείσουν το θέμα αναδιάρθρωσης η κουρέματος του δημοσίου χρέους ακόμη μια φορά θα διαψευστούν. 
Εδω θα είμαστε για ακόμη μια φορά να επιβεβαιωθούμε...



ΠΑΝΟΣ ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις