Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Ιράν: Οι Αμερικανοί να μετακινηθούν 1.000 χλμ. από τα σύνορά μας διαφορετικά θα υποστούν τις συνέπειες.

Οι ΗΠΑ πρέπει να μετακινήσουν τις βάσεις τους σε απόσταση 1.000 χιλιομέτρων από τα σύνορα του Ιράν, εάν σκοπεύουν να διατηρήσουν τις κυρώσεις εναντίον της
Τεχεράνης,διαφορετικά θα υποστούν τις συνέπειες,δήλωσε ο διοικητής του Σώματος των Φρουρών Ισλαμικής Επανάστασης, ο στρατηγός Mohammad Ali Jafari.


Σε περίπτωση που οι ΗΠΑ θέλουν να επιμείνουν στην επιβολή κυρώσεων εναντίον του αμυντικού τομέα του Ιράν και του IRGC, θα πρέπει πρώτα να αποσυναρμολογήσουν τις περιφερειακές βάσεις τους σε απόσταση 1.000 χιλιομέτρων, γύρω από τα σύνορα του Ιράν », ανέφερε ο διοικητής.«Η Ουάσινγκτον πρέπει να γνωρίζει ότι θα πληρώσει ακριβά για τυχόν εσφαλμένες εκτιμήσεις», συνέχισε να λέει.
Ο Τζαφίρι δήλωσε ότι οι Ιρανικοί πυραύλοι έχουν αποτρεπτική ικανότητα για τις Αμερικάνικες απειλές.
Πρόσθεσε ότι το πρόγραμμα πυραύλων της Ισλαμικής Δημοκρατίας δεν είναι σε καμία περίπτωση «διαπραγματεύσιμο «.
Νωρίτερα, ο αρχηγός του προσωπικού των ιρανικών δυνάμεων, ο στρατηγός Mohammad Hossein Baqeri, προειδοποίησε επίσης τις αμερικανικές αρχές για τους «μεγάλους κινδύνους» που αντιμετωπίζουν επιβάλλοντας κυρώσεις κατά του IRGC.
Είπε επίσης ότι το ιρανικό πρόγραμμα πυραύλων «είναι αμυντικό και ποτέ δεν θα υπόκειται σε διαπραγμάτευση σε οποιοδήποτε επίπεδο». Ο μεγάλος στρατηγός κάλεσε επίσης τις ΗΠΑ να είναι πιο «προσεκτικές» και «να σκέφτονται βαθύτερα» σχετικά με τις αποφάσεις τους ,σχετικά με τις Αντιιρανικές κυρώσεις.
«Η αμερικανική συμπεριφορά στο Ιράκ και στη Συρία είναι ένα τέλειο παράδειγμα αντιφάσεων και κατάφωρης εξαπάτησης, διότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν αφενός τρομοκράτες και, αφετέρου, σχηματίζουν αντιτρομοκρατικές συμμαχίες», ανέφερε την Τετάρτη,  ο Tasnim.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY: corfiatiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις