Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Αυλωνίτου: "Βουγιουκλακίζει" ο Βαρουφάκης - Κάνει σαν απατημένος σύζυγος



"Πυρά" κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, για τις αποκαλύψεις μέσω του βιβλίου του, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

Η κα Αυλωνίτου πήρε έμπνευση από τραγούδι της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με το οποίο ξεκίνησε ξανά η εκπομπή του ΣΚΑΪ στο πάνελ της οποίας συμμετείχε, έπειτα από το διάλειμμα για διαφημίσεις.
«Επίτηδες βάλατε την Αλίκη... Έχω πει ότι ''Βουγιουκλακίζει'' ο Βαρουφάκης. Έχετε δει την ''Υπολοχαγό Νατάσα''; Αυτό το πάθος, την υπερβολή... Να το κάνει γυναίκα, εντάξει, αλλά να το κάνει άνδρας, τι να πω;», ήταν οι πρώτες φράσεις της κ. Αυλωνίτου.
Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τους διαλόγους του με τον Αλέξη Τσίπρα, το 2015, που αποκαλύπτει στο βιβλίο του ο κ. Βαρουφάκης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε στο ίδιο ύφος.
«Έχετε δει απατημένο σύζυγο; Έτσι δρα ο άνθρωπος. Ο κ. Τσίπρας είναι ευγενής άνθρωπος. Ο κ. Βαρουφάκης μας εξηγεί γιατί δεν είναι πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας άκουσε τις προτάσεις του και του είπε ''ευχαριστώ δεν θα πάρω'' και τον έστειλε κιόλας. Τώρα, ως απατημένος σύζυγος προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί... Λέει ψέματα, υπερβολές, θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο... Μας διασκεδάζει πάντως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις