Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

H E.Ε. υποστηρίζει την τρομοκρατία!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/
Νέες κυρώσεις εναντίον της Συρίας! 
Τώρα που η «αραβική άνοιξη« με στόχο την…
ανατροπή του προέδρου Άσαντ απέτυχε παταγωδώς με τη νίκη του Συριακού λαού εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης…
Τώρα που ο αγωγός του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας (σήμερα και σε μεταξύ τους σύγκρουση) για τη μεταφορά ενέργειας στην Ευρώπη μέσω Δαμασκού απέτυχε…
Τώρα το μοναδικό όπλο στα χέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 4ου Ράιχ παραμένουν οι κυρώσεις εναντίον του λαού της Συρίας, που υπερασπίστηκε την πατρίδα του κι επανεξέλεξε δημοκρατικά τον πρόεδρο Άσαντ και την κυβέρνησή του από την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μισθοφόρων, δολοφόνων από περισσότερες από 80 χώρες του πλανήτη…
Τώρα το διευθυντήριο των Βρυξελλών που δεν διαθέτει καν αστική εκλογική νομιμοποίηση ανακοίνωσε νέες κυρώσεις εναντίον της Συρίας. Κυρώσεις εναντίον 16 Σύρων πολιτών «για το ρόλο τους στην ανάπτυξη και χρήση χημικών όπλων εναντίον άμαχων πολιτών«, όπως επισημαίνει η Φεντερίκα Μογκερίνη, μια ανεπάγγελτη εκπρόσωπος άμυνας και εξωτερικών μια Ευρώπης που μπροστά της ωχριά η ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ.
Αυτή η πολιτική, ηθική και πολιτιστική χρεοκοπία των γραφειοκρατών της Ευρώπης με την υπογραφή της Μογκερίνι, εκπροσώπου των υπουργών των Εξωτερικών της Ε.Ε., ή σωστότερα η επιβλέπουσα τους ευρωπαίους υπουργούς των Εξωτερικών για λογαριασμό του υπέρ-εθνικού κεφαλαίου, δεν αξίζει ανάλυσης ή σχολιασμό. Δεν βρέθηκε ένας/μία υπουργός των Εξωτερικών της Ε.Ε. να ψιθυρίσει κι όχι ν’ αντισταθεί ή να υψώσει άλλη φωνή διαφορετική της αφέντρας του Φεντερίκας Μογκερίνι. Ούτε καν η «αποχή» μια χώρας από αυτή τη δολοφονική πολιτική.
Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία…… είχαμε επισημάνει στις 29 Μάη του 2016, όταν οι υπουργοί των Εξωτερικών της «μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας»  με εντολές της Μογκερίνι είχαν εκ νέου ανανεώσει το δολοφονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας.
…ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες!  είχαμε επισημάνει το Δεκέμβρη του 2016, όταν η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, η ανεπάγγελτη Federica Mogherini, μετά τη λήξη της Συνόδου Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες ανακοίνωσε την ενίσχυση του εμπάργκο και των κυρώσεων εναντίον του «καθεστώτος της Συρίας«, το οποίο συνεχίζει να εφαρμόζει «καταπιέσεις και καταστολή» στη χώρα και καταδικάζει «τις συστηματικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις παραβιάσεις στο διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο«.
Ακόμη και τον Ιούλη του 2014 επισημαίναμε Σχετικά με τις οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο, που επέκτειναν οι ΗΠΑ και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ… εναντίον της Συρίας, όπως και διαρκώς τα έξι χρόνια της εισβολής κι ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας. 
Για έξι ολόκληρα χρόνια –διανύουμε τον έβδομο χρόνο ιμπεριαλιστικής επίθεσης– όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις στάθηκαν σθεναρά εχθρικές απέναντι στη φίλη και σύμμαχο Συρία, το λαό των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Όλα αυτά τα χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις συμμετέχουν στους «Φίλους της Συρίας» μαζί με την «Βόρεια Κύπρο», δηλαδή το ψευδοκράτος, μαζί με το προτεκτοράτο «Κόσοβο» που εκπαιδεύει τους τρομοκράτες, μαζί με την «Μακεδονία», δηλαδή τη FYROM, τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, την Τουρκία και τις «πολιτισμένες» ευρωπαϊκές χώρες.
Όλα αυτά τα χρόνια η πατρίδα μας έγινε επισήμως, ακόμη και με παπική βούλα (Νομιμοποιούν τα σύμβολα των δολοφόνων τζιχαντιστών… χωρίς ντροπή!), η χώρα που φιλοξενεί και προστατεύει τους δολοφόνους του FSA («ελεύθερου συριακού στρατού«), που δραπέτευσαν μετά το καλοκαίρι του 2015 μαζί με τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και μισθοφόρους, μπροστά στην προέλαση του στρατού της νόμιμης Συριακής κυβέρνησης και την απελευθέρωση κατεχόμενων εδαφών της Συρίας.
Όλοι αυτοί που μετέφεραν την έδρα του FSA από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, απολαμβάνουν πλήρους προστασίας και διευκολύνσεων. Διαδηλώνουν υψώνοντας τις σημαίες δολοφόνων κι έχουν τη συμπαράσταση όλων των πολιτικών κομμάτων (εξαιρουμένου του ΚΚΕ) και κυρίως της ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, της «δικαιωματικής αριστεράς», των ελληνόφοβων που μαζί με τις ΜΚΟ καταλαμβάνουν ακόμη και περιουσίες Ελλήνων πολιτών (π.χ. City Plaza) με «πολιτικό» πρόσχημα την «κοινωνία των πολιτών» (Σόρος), τα «ανοιχτά σύνορα«, την δήθεν υπεράσπιση των «μεταναστών».
Σήμερα «μαύρη επέτειος» της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο μας, θυμίζουμε πως οι ελληνικές κυβερνήσεις «ξέχασαν» τη διαχρονική κι επιθετική πολιτική της Συρίας υπέρ της Κύπρου κι εναντίον του τουρκικού καθεστώτος σε όλα τα διεθνή φόρουμ.
Σήμερα με τις προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο, τη Θράκη και την Κύπρο μας, θυμίζουμε πως όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις «ξέχασαν» την σοβαρή κρίση του Μάρτη 1987, όταν το “Σισμίκ” συνοδευόμενο από τουρκικό πολεμικό αμφισβητούσε την εθνική μας κυριαρχία και τότε ποιος απέτρεψε τον τουρκικό επεκτατισμό: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
Επιπροσθέτως, δεν αξίζουν σχολιασμό τα περί χημικών όπλων του Άσαντ από τη Μογκερίνι και τους περί αυτήν υπουργούς των Εξωτερικών, όταν ο ίδιος ο ελεγχόμενος ΟΗΕ έχει διασαφηνίσει το ζήτημα, αλλά ακόμη κι ο Επίσκοπος Χαλεπιού των καθολικών –ας αφήσουμε κατά μέρος τους Ελληνορθόδοξους του Πατριαρχείου Αντιοχείας, που έχουν ταυτοποιήσει ως Ασαντιστές– δεν αφήνει περιθώρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις