Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

600.000 νοικοκυριά στέλνει αδιάβαστα η ΔΕΗ…


600.000 νοικοκυριά στέλνει αδιάβαστα η ΔΕΗ…


Λεωνίδας Παπαδόπουλου


600.000 νοικοκυριά θέλει να "στείλει αδιάβαστα" η ΔΕΗ ΑΕ μέχρι το τέλος του 2017, σύμφωνα με τη μνημονιακή της υποχρέωση, όπως προσυπέγραψε η κυβέρνηση Τσίπρα.


Για το λόγο αυτό η ΔΕΗ έχει προβεί σε ένα πογκρόμ αποκοπών ρεύματος ακόμα και μέσα στον καύσωνα, για αυτόν τον λόγο ο ΔΕΔΔΗΕ έχει προβεί σε χιλιάδες καταγγελίες σύμβασης οφειλετών και για αυτόν τον λόγο το τμήμα πωλήσεων της ΔΕΗ ΑΕ έχει αποστείλει χιλιάδες εξώδικα.
Για αυτόν τον λόγο η ΔΕΗ (με της ευλογίες των προδοτών της ηγεσίας της ΓΕΝΟΠ) αλλάζει επί τα χείρω τους όρους για το κοινωνικό τιμολόγιο και για αυτόν τον λόγο ζητά υπέρογκες προκαταβολές σε οφειλέτες που προσπαθούν από το υστέρημά τους να διακανονίσουν το χρέος τους...
Απλούστατα για να μην το διακανονίσουν ΠΟΤΈ!!!
Και να μείνουν εκατομμύρια συμπολίτες μας ΦΕΤΟΣ χωρίς ρεύμα, χωρίς σύμβαση και χωρίς πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος δεδομένου ότι και οι ιδιώτες πάροχοι-αρπαχτικά δεν δέχονται να κάνουν σύμβαση με οφειλέτες της ΔΕΗ ΑΕ.
Οδεύουμε προς τον απόλυτο Μεσαίωνα και οι Γερμανοτσολιάδες του ΣΥΡΙΖΑ μας κοροϊδεύουν ότι, δήθεν βγήκαμε στις αγορές και ήρθε η ανάπτυξη.

Στον κοινωνικό πόλεμο μην μείνει ΚΑΝΕΙΣ μας, με τα χέρια σταυρωμένα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις