Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

Απέδειξε με βίντεο ότι τον έδερνε η γυναίκα του - Τον κακοποιούσε επί 12 χρόνια

Ο 45χρονος Νιλ Τουίντι, κάτοικος Μάντσεστερ, χρειάστηκε να εγκαταστήσει κρυφές κάμερες στο σπίτι του, ώστε να έχει αποδείξεις ότι τον έδερνε η σύζυγός του, γιατί
φοβόταν ότι η αστυνομία δεν θα πίστευε ότι είναι θύμα οικογενειακής βίας.
Ο Νιλ ισχυρίζεται ότι επί 12 χρόνια, που είναι παντρεμένος με τη συνομήλική του, Χέλεν, εκείνη τον κακοποιεί συστηματικά, υπογραμμίζοντας ότι το κακό άρχισε την πρώτη νύχτα του γάμου τους, όταν επιχείρησε να τον πνίξει με το πάπλωμα και στη συνέχεια τον ανάγκασε να κοιμηθεί στον καναπέ.
Ο ίδιος ανέφερε στην αστυνομία ότι είχε εγκαταλείψει αρκετές φορές τη συζυγική εστία, όμως τελικά πάντα επέστρεφε, πιστεύοντας ότι η Χέλεν θα αλλάξει και πως αξίζει να δώσει άλλη μια ευκαιρία στο γάμο τους.
Ο 45χρονος συγκέντρωσε υλικό δύο μηνών από την κρυφή κάμερα και κατέφυγε στην αστυνομία προκειμένου να προστατευτεί αλλά και να τιμωρήσει την οξύθυμη σύζυγό, η οποία είναι δασκάλα.
Τελικά, η κυρία Τουίντι συνελήφθη και κατέληξε με περιοριστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάζει τον σύζυγό της, ο οποίος πάντως συνεχίζει να ισχυρίζεται πως «είναι μια εκπληκτική δασκάλα», η οποία έχει προβλήματα από το αλκοόλ.
Ο εισαγγελέας, που έχει αναλάβει την υπόθεση, ανέφερε ότι το υλικό αποδεικνύει ότι η σύζυγος γρονθοκοπούσε, χαστούκιζε και κλωτσούσε συχνά τον κύριο Τουίντι.
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τον σύζυγο, όταν τα περιστατικά βίας εναντίον του συνέβαιναν μπροστά στα μάτια της τετράχρονης κόρης του ζευγαριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις