Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

Προειδοποίηση: Τα νέα σχέδια της παγκόσμιας τάξης για την περίοδο 2017-2020 – Η ζωή σας είναι έτοιμη να αλλάξει!

Ο Νεοταξικός Πάπας Φραγκίσκος είπε ότι πέρσυ ήταν τα τελευταία ειρηνικά Χρσιτούγεννα και ότι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει.Μπορείτα ακόμα να μεταναστεύσεται!

Ετοιμαστείτε … η Νέα Παγκόσμια Τάξη πρόκειται να ξεκινήσει τα γεγγονότα σε πλήρη εξέλιξη και ο κόσμος σας θα μετατραπεί αμέσως.
Τα σχέδια κινούνται σε «ταχεία πορεία», καθώς τα διεφθαρμένα εγκληματικά καθεστώτα που καταλαμβάνουν επί του παρόντος τις υψηλότερες πολιτικές, οικονομικές και θρησκευτικές θέσεις στον κόσμο, οι οποίες καθοδηγούνται από την κακή δαιμονική επιρροή της νέας παγκόσμιας τάξης, πρόκειται να πάνε σε  πόλεμους με τον κόσμο πολυάσχολο σε προσπάθειες να διατηρήσει τον έλεγχο.
Οι Αμερικανοί έχουν κουραστεί να προπαγανδίζουν.Η Νέα Τάξη θα πάρει σύντομα τον έλεγχο του Διαδικτύου.
Οι Παγκοσμιοποιητές είναι έτοιμη να εκπληρώσουν τα σχέδιά τους.Θα υπάρξει παγκόσμια οικονομική κατάρρευση μαζί με την καταστροφή του Δολλαρίου.Ο «θάνατος του δολαρίου» έχει συζητηθεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τελικά θα πραγματοποιηθεί.
Σημειώστε αυτά τα λόγια, έρχεται η μέρα για έναν ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
Δεν θέλουν να πιστεύεται στον Ιησού Χριστό.
Το 2017 θα είναι ένα έτος απίστευτης ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ!
Μην είστε ανόητοι – ετοιμαστείτε τώρα – σήμερα. Είναι καλύτερο να είσαι ένα έτος νωρίτερα έτοιμος  από μια μέρα αργά – αύριο μπορεί να είναι πολύ αργά!Οι συνέπειες του τι είναι έτοιμο να συμβεί για τον μέσο Αμερικανό δεν είναι τίποτα λιγότερο από καταστροφικές.
Το κλείσιμο των τραπεζών, οι ταραχές, οι πόλεις που καίγονται, η λιμοκτονία, το χάος, ο στρατιωτικός νόμος, η κατάσχεση πυροβόλων όπλων, οι καταυλισμοί FEMA, τα συνταγματικά δικαιώματα που εκτοπίστηκαν, οι παγκοσμιοποιημένες εξαγορές, οι ασθένειες, η απελπισία, οι αδικοπραξίες, ξεδιπλώνονται.
Προσθέτοντας τη βεβαιότητα των προσεχών περιφερειακών / μεσοπολιτικών πολέμων που περιλαμβάνουν την Κίνα, τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν, τη Συρία, το Λίβανο, τη Σαουδική Αραβία, την Τουρκία και το Ισραήλ, ο κόσμος βρίσκεται στο γκρεμό του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου.
Αν ζείτε στην Αμερική σήμερα, οι πιθανότητές σας να επιβιώσετε για να δείτε το έτος 2025 είναι ακριβώς 1 στα 5 (Deagel). Συγκλονιστικό! 


Αλλά μην κουνάτε το κεφάλι σας και μην  είστε πολύ γρήγοροι για να απορρίψετε αυτό που μόλις διαβάσατε …. θυμηθείτε, δεν υπάρχει τίποτα που να μην κάνει ένα εγκληματικό καθεστώς για να παραμείνει στην εξουσία. Θυμάστε τους Ναζί;
Προσευχήστε, εμπιστευθείτε τον Θεό για τη ζωή σας, προετοιμάστε, χρησιμοποιήστε σοφία, αποκτήσετε εξειδίκευση στις απαιτούμενες εργασίες, αποθηκεύστε μερικά τρόφιμα, νερό, μετρητά, πιστόλια, χρυσάφι, προϊόντα μπάνιου, μπαταρίες, βιβλία, φάρμακα .
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS :  corfiatiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις