Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα..

Θα σου παρουσιάσω μια είδηση από το φιλικό Μακελειό…..

Αποκάλυψη που συγκλονίζει! Μήνυμα από τον Θεό στο ανθρώπινο DNA…


Μία συγκλονιστική αποκάλυψη από επιστήμονες που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ιστορία της ανθρωπότητας…

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ανακοίνωσαν ότι έχουν βρει ένα μήνυμα από το Θεό γραμμένο μέσα στο ανθρώπινο γονιδίωμα! Μια ομάδα από κορυφαίους γενετιστές ανακάλυψαν ένα απόσπασμα 22-λέξεων της αρχαίας αραμαϊκής στην οποία ο Θεός επιβεβαιώνει την ύπαρξή του και το ρόλο του στη δημιουργία της ζωής πάνω στη Γη.

«Ξέραμε ότι τα σχέδια δεν ήταν φυσικά» εξηγεί ο Charles Watson, ο επικεφαλής επιστήμονας για το έργο, «αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να καταλήξουμε σε οποιαδήποτε πειστική εξήγηση γι’ αυτό. Πάνω σε μια ιδιοτροπία, αρχίσαμε παραπομπές των προτύπων με τις γλωσσικές βάσεις δεδομένων γλώσσα», εξηγεί, «και είμαστε συγκλονισμένοι αφού διαπιστώσαμε ότι τα σχέδια αντιστοιχούν στην αρχαία αραμαϊκή», όπως αναφέρει το strange.

Ζαλισμένη από την ανακάλυψη, η ομάδα του επικοινώνησε με ειδικούς γλωσσολόγους, εξοικειωμένους στην αραμαϊκή – τη γλώσσα που μιλούσε ο Ιησούς Χριστός στην καθημερινή του ζωή. Μετά την αποκωδικοποίηση, εμφανίστηκε το εξής μήνυμα: «Γεια σας παιδιά μου. Αυτό είναι ο Γιαχβέ, ο μοναδικός αληθινός Κύριος. Έχετε βρει το μυστικό της δημιουργίας του. Τώρα μοιραστείτε το ειρηνικά με όλο τον κόσμο».Ο Γιαχβέ είναι το βιβλικό όνομα για τον Θεό της Χριστιανοσύνης…

Και τώρα πρέπει να αναρωτηθούμε ποσo τυχαία διαρρέει αυτή η είδηση αυτή την εποχή στο πεδίο πληροφορίας !

Εγώ μέχρι και χτες αν και ανακατεύομαι με διάφορα θέματα πίστης κοκ…δεν είχα ιδέα για Γιαχβέ και με τα λίγα που έχω δει το όνομα αυτό είναι κόκκινο πανι για όλους όσους είναι αντίθετοι με τον χριστιανισμό ….δηλαδή αυτό το όνομα που παραπέμπει σε Ιουδαϊκό ονομα – Εβραικο όνομα … !

Με τα λίγα ακόμα που ξέρω είναι ..ότι με αυτό το όνομα πια κεφάλια της εκκλησίας μας προχωρούν προς την πανθρησκεια κοκ !

Είμαστε στην αστρολογική εποχή όπου αλλάζουν οι θεότητες , όπου η Ελίτ θέλει να φέρει τον νέο Θεό της !!

Τα παλιά χρόνια όταν θέλησαν να κάνουν τους αρχαίους Έλληνες να πιστέψουν στον Χριστο εκμεταλλεύτηκαν την ήδη θέση αλλά και λεγόμενα πολλών φιλοσόφων ..για την ύπαρξη του Ενός αγνώστου θεου!

Τότε δεν άλλαξαν τα Ιερά αλλά μέσα σε αυτά ταυτόχρονα γινόταν και η κατήχηση της νέας θρησκείας !



Τώρα επειδή είναι πολύ λεπτό θέμα το θέμα πίστης και φοβάμαι ότι οι ταμπέλες και το δόγμα δεν θα αφήσουν τους πιστούς να κατανοήσουν τι θέλω να τους πω …ας εξηγηθω λιγο καλυτερα.

Για μένα Θεός είναι ένας και δεν έχει όνομα ..Όνομα δίνουν όλοι όσοι έχουν την ανάγκη πάνω σε αυτό το όνομα να κερδίσουν ιεραρχία και εξουσία απέναντι στον πιστό λαό – κοπάδι !

Για αυτό και πχ .. Ακούς ο δούλος του θεου .. ο οποίος επί της ουσίας είναι Τεκνο του θεου …και αν ερωτήσεις οποιοδηπητε γονέα θα σου πει ότι με τίποτα δεν αναγνωρίζει στον απόγονο του την ιδιότητα του δούλου…φαντάσου ο υπέρτατος και Θεός της αγάπης τι θα έλεγε για αυτό !

Λενε ..Ο ποιμένας για καθό αξιωματούχο … και έδενα σε λένε αμνό … Έχουν ακόμα και μεγάλε μπαστούνια όπως ακριβώς έχει και ένας τσοπάνης για να σαλαγαει τα πρόβατα ! Μα αν σε ρωτησω εισια προβατο ; Θα μου πεις βεβαια οχι …

Ο Χριστός ,Ο Θεός δεν θέλησε ποτέ να έχει ιεραρχία , εκκλησία κοκ…. μάλλον στο βάθος της προσφοράς του στον άνθρωπο τα αντίθετα θέλησε για αυτόν!

Αρα για να μην σε βουρλίζω … Ο Χριστός ..είτε λέγεται Χριστός είτε λέγεται Βούδας …είναι ένας ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Θεός ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ για κοπάδι !

Ανάγκη για κοπάδι έχει ο χαμηλότερος σε αισθήματα και ιδιότητες άνθρωπος !

Είναι γνωστό λοιπόν ότι η Εκκλησία είτε η καθολική ειτε η ορθόδοξη ότι είναι ανακατεμένη στην ιστορία της ανθρωπότητας σε όλα τα δεινά αλλά και τα καλά της (αναγκαστικό αυτό, δεν μπορείς να ηγείται σε ενα σύστημα υπακοής και να μην ακολουθεί τα καλά που η ίδια η φύση από μόνη της θα δημιουργήσει) … Τώρα λοιπόν έχουμε μια είδηση …που πως να την χαρακτηρίσω; …Εύκολο ψέμα; … Δύσκολο να είναι αλήθεια ;…αν το κάνω οι ίδιοι οι αμνοί θα θελήσουν να με φάνε ..μιας και αυτή η είδηση τους δίνει μεγάλη δύναμη σαν ομάδα…άσχετο αν ο ίδιος ο Θεός τους τους μίλησε για αλήθεια και όχι ομάδα , όχι οπαδιλικη…άσχετο αν ήθελε να τους δείξει να ερευνούν και όχι να πιστεύουν τυφλά ..άσχετο αν ήθελε να τους απελευθερώσει από τα κατωτέρα συναισθήματα και πάθη!Αλλά για μένα αυτή η είδηση με κάνει να νοιώθω ότι είναι κατά παραγγελία της ιεραρχίας της πίστης …!Σαν ενα ακομα εμβολιο να ντοπαρουν το κοπαδι με την αποδοχη των εσχατων που ετοιμαζουν !

Ο πόλεμος της πίστης χει ξεκινήσει εδώ και καιρό , τα πιόνια της πίστης είναι ήδη στην σκακιέρα , το σχέδιο του ΝΕΟΥ ΕΝΟΣ είναι σε εφαρμογή !

Εσείς λοιπόν οι πιστοί καλό είναι να ανοίξετε τα μάτια σας και να κοιτάξετε πολλές ώρες αφαλό ώστε να ρωτήσετε ..Μήπως ο εχθρός είναι από μέσα;

Μήπως το ίδιο το σύστημα κάθε συγκεκριμένο αστρολογικό χρόνο κάνει τις αλλαγές που θέλει αλλάζοντας Θεούς γλυκά γλυκά …αλλάζοντας ιερά γλυκά γλυκά … ;

Τα λίγα που μπορώ να πω για να μην με παρεξηγήσουν όλοι όσοι άφησαν το δόγμα να τους καταπιεί γιατι δεν έχω καμία όρεξή να θίξω την πίστη κανενός και ιδίως συνανθρώπων μου που για αυτούς μέσα μου έχω μονο Αγαπη !

Stranger…..Αφιερωμενο στον φιλο μου τον Γερασιμο !

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις