Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

Καμμένε και Αποστολάκη: «Γιατί το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο δεν σέβεται Δικαστική Απόφαση; Πολιτική Δίωξη ἠ Χούντα ή καψώνι; Τσουκαράκη τι θα κάνεις;;»

«Ελληνικέ Λαέ, οι υπερασπιστές του Συντάγματος και των Νόμων (μέρος των στρατιωτικών και τυγχάνει να είναι τα ανώτατα στελέχη του Ναυτικού -14 στον αριθμό), την 17η Απριλίου 2014, με αποστράτευσαν από το Πολεμικό Ναυτικό κάτω από
ψυχολογικές πιέσεις και με μη νόμιμη αιτιολογία (αποτέλεσμα των τριών μη νόμιμων στερήσεων βαθμού μου), μετά από περίπου 27ετη υπηρεσίας, ενώ ο ετήσιος μέσος όρος των εκθέσεων ικανότητας μου, ξεπερνούσε περίπου το 90% σε βαθμολογία, στην εκατοστιαία κλίμακα τους.
Κατά των μη νόμιμων στερήσεων βαθμού, που μου είχαν επιβληθεί, είχα προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών από το έτος 2012 και το οποίο έκδωσε την υπ’ αρ. 163/2015 Απόφαση (τελεσίδικη πλέον) στην οποία αναφέρετε χαρακτηριστικά ότι ακυρώνει την 217/Σ.53/23-12-2011 απόφαση του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου και αναπέμπει την υπόθεση στην Διοίκησηγια νέα νόμιμη κρίση σύμφωνα με το αιτιολογικό της.(φωτογραφίες 1 έως 5 στο τέλος του άρθρου)
Συγκεκριμένα το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών που έκδωσε την υπ’ αρ. 163/2015 Απόφαση (τελεσίδικη) έκρινε τους δήθεν λόγους για τους οποίους μου είχε επιβληθεί η στέρηση βαθμού και συγκεκριμένα στην σελίδα 4 αναφέρονται τα κάτωθι:
«Συγκεκριμένα στο από 01-1-10 μέχρι 09-03-10 Σημείωμα Αξιολόγησης του βαθμολογείται με το βαθμό εβδομήντα πέντε (75) στα διανοητικά προσόντα και σημειώνεται στην περιγραφή τυχόν ελαττωμάτων ότι «Επιδεικνύει απόλυτο τρόπο σκέψης» και στην τελική εικόνα για το αξιολογούμενο ότι: «Δεν διαθέτει ευελιξία πνεύματος, ώστε να αντιλαμβάνεται πλήρως την ουσία του προβλήματος». Στην από 27-10-08 μέχρι 31-12-09 Έκθεση Αξιολόγησης του βαθμολογείται με τους βαθμούς εβδομήντα (70) στα διανοητικά προσόντα «νοημοσύνη και κρίση», «αντίληψη της πραγματικότητας» και από τον γνωματεύοντα στο επαγγελματικέ προσόν «στρατιωτικό πνεύμα», στο διοικητικό «κύρος» και εβδομήντα οκτώ (78) στην γενική ικανότητα για το κατεχόμενο βαθμό. Επίσης σημειώνεται ότι «ο απόλυτος τρόπος σκέψης και η εμμονή του σε ορισμένες αντιλήψεις, επηρεάζει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό κυρίως των ανωτέρων του», «….ορισμένες ενέργειες του αντίκεινται στην στρατιωτική δεοντολογία», 3 «…ορισμένες ενέργειες του δίνουν εικόνα Αξιωματικού με μειωμένο αυτοσεβασμό», «…η παρουσία του σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό έδωσε λανθασμένη εικόνα για μεγάλο αριθμό Αξιωματικών του ΠΝ», «….δεν ενεργεί παντα με τους άγραφους νόμους», «…ορισμένες ενέργειες του κρίνονται αντιδεολογικές », και «Δεν διαθέτει ευελιξία πνεύματος, ώστε να αντιλαμβάνεται πλήρως την ουσία του προβλήματος. Αποτέλεσμα αυτού είναι να τελματώνει η σκάψει του, να μην υπάρχει ουσιαστική κατανόηση του προβλήματος και ορισμένες φορές να αντιδρά αντιδεολογικά».
β. επειδή, η προπαρατεθείσα αιτιολογία δεν δύναται να στηρίξει νομίμως και επαρκώς την επίδικη κρίση του αιτούντος ως διατηρητέου στον αυτό βαθμό, διοτι α) οι βαθμολογίες του ……..δεν αποκλείει κατ’ αρχήν, το χαρακτηρισμό του ως προακτέου κατ’ αρχαιότητα και β) οι παρατηρήσεις που έχουν τεθεί στο περιγραφικό μέρος του σημειώματος και της εκθέσεις αξιολόγησης δεν δύνανται να στηρίξουν αυτοτελώς την ανωτέρω δυσμενή κρίση του αιτούντος, δεν κατάστησαν δυνατή την βαθμολόγηση από τους βαθμολογητές του κάποιου ουσιαστικού του προσόντος κατή του καλώς, ούτε συναρτά το Συμβούλιο τις παρατηρήσεις αυτές με συγκεκριμένα ουσιαστικά προσόντα, στα οποία κατά την κρίση του υστερεί ο αιτών σε βαθμό κάτω του καλώς.»
Έχοντας υπόψη το Π.Ν., την υπ’ αρ. 163/2015 Απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών από την 26η Ιανουαρίου 2016, βάσει του υπ’ αρ. Φ.457.2/3/212754/Σ.2754/ 10 ΑΠΡ 17 με συμπεριέλαβαν στις οφειλόμενες κρίσεις την 16η Μαρτίου 2017 με καθυστέρηση δεκατεσσάρων μηνών (14), πιθανότατα κατά παράβαση της παρ. 1 του Ν 3068/2002.  Σημειωτέον ο νόμος Ν 3068/2002 είναι αναρτημένος στην επίσημη ιστοσελίδα του Π.Ν. προς ενημέρωση των συναδέλφων μου, προφανώς βάσει των προαναφερθέν όχι για να την σέβονται ἠ να την τηρούν αυτοί που ασκούν Διοίκηση.
Σύμφωνα με την φωτογραφία 6, οι Ανώτατοι Αξιωματικοί, συνεδρίασαν και ξανά επέβαλλαν στέρηση βαθμού με δικαιολογία αυτή ακριβώς που είχε κρίνει το Διοικητικό Εφετείο ως μη σύννομη.!!!!!!!!
Το πιο αξιοπερίεργο είναι εάν διαβάσετε το έγγραφο της 16ης Μαρτίου 2017 με το όποιο επέβαλαν εκ νέου μη σύννομη κρίση, αναφέρουν και τα κάτωθι ενώ είμαι πολίτης,
«ότι αυτός δεν συγκεντρώνει μεν σε βαθμό τουλάχιστον καλό τα απαιτούμενα για προαγωγή προσόντα , μπορεί όμως να τα αποκτήσει στο μέλλον …».¨
Εμπαιγμός ή αστοχία γραπτού λόγου; Μήπως παρακολουθείται την προσωπική μου ζωή, ώστε να με βαθμολογήσετε ;; Μήπως και αυτό καταδεικνύει το δόλο των πράξεων τους;;;
Την χρηματική αποζημίωση για την ζημία που μου έχουν επιφέρει και προβλέπει το Σύνταγμα, άραγε θα την πληρώσουν οι κύριοι ή ο Ελληνικός Λαός;;;;; 
ΑΑΑ …με συγχωρείτε οι δανειστές θα την πληρώσουν….. έτσι αλλιώς σκίζετε τα μνημόνια και τους στέλνετε τον λογαριασμό…. Ή μήπως θα την περιελάβατε στο υποτιθέμενο χρέος….
Καμμενε και Αποστολάκη, για το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο θα εφαρμοστεί ο νόμος για προσωρινή παύση εργασίας ή θα περάσει στα ψηλά και αυτό;;;;
Θα υπάρξει και συνέχεια στο παρόν άρθρο μου  ΣΜΡΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ εάν δεν απαντήσετε επί του δημοσιεύματος μου…..( απομακρυνθείς από την υπηρεσία του βάσει μη σύννομων κρίσεων και μη εκτέλεση τελεσίδικης  Δικαστικής Αποφάσης !!!!!)
Υ.Γ. για την ιστορία …τα κάτωθι τους ενόχλησαν….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις