Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Άρχισε σήμερα η περίοδος χημικών αεροψεκασμών

Μέσα σε μια μέρα εκεί που δεν βλέπαμε ουρές αεροπλάνων ξαφνικά έγιναν εμφανείς σε όλη την επικράτεια, δηλαδή από τις πιο θερμές περιοχές μέχρι ψηλά στα Βόρεια – το αναφέρω γιατί το ελληνικό κλίμα δεν είναι ίδιο παντού.

Χτες λοιπόν, γαλάζιος ουρανός, σήμερα σύννεφα που δημιουργήθηκαν μετά από ψεκασμούς.
Από Μακρινίτσα στις 9.30 π.μ.
Μόλις δυο ώρες μετά
Ταυτόχρονα και στην Αθήνα – φωτογραφίες Ευάγγελου Καραγιάννη
Ορατά και τα μικροκύματα. Είναι το χααρπ; Όχι φίλοι μου, είναι το δίκτυο ασύρματης τεχνολογίας + δορυφόροι + εγκαταστάσεις/ραντάρ.
Δεν σας έχουν πείσει ότι χρειάζεστε απαραιτήτως κινητό, wifi, 4G και 5G για… μεγαλύτερες ταχύτητες; Κι εσείς τα κατάπιατε αμάσητο; Φάτε τώρα μαζί με τις καινοτόμες τεχνολογίες και μερικούς τόνους χημικών και αφόρητης ακτινοβολίας μέχρι να γίνει ο εγκέφαλος κουρκούτι και να μην σκέφτεστε πια τι χρειάζεστε.
Δείτε, λοιπόν, το τέρας που λέγεται Πύργος ΟΤΕ στο Πήλιο:
Διαβάστε και τι “κάνει” αυτός ο πύργος:
Μεγάλη εμβέλεια, ειδικά… τις μέρες με έντονη ατμοσφαιρική διάδοση. Πότε δηλαδή; Όταν η ατμόσφαιρα είναι ιονισμένη. Και πότε ιονίζεται και πως, πιστεύω το γνωρίζετε πλέον.
Επίσης, μιλώντας κάποια στιγμή με τεχνικό του ΟΤΕ όταν παραπονέθηκα για το wifi του γειτονικού σπιτιού που εισέρχεται στο σπίτι μου με διαφορετική ισχύ, ακόμα κι όταν λείπουν οι γείτονες (γιατί λένε όταν γίνεται χρήση ανεβαίνει η ισχύς) η απάντηση που πήρα είναι ότι η ισχύς του wifi είναι ανάλογη με την ποιότητα ατμοσφαιρικής διάδοσης.
Στον αντίστοιχο πύργο ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είναι και περιστρεφόμενος, μπορείς να πιείς και το καφεδάκι σου στο ανακαινισμένο καφέ, ενόσω αυτός θα εκπέμπει ακτινοβολία, και να χαζεύεις το ψεκασμένος τοπίο. Βέβαια, είναι το πιο ακριβό καφέ στην Ελλάδα, γιατί… η μακακία πάντα πληρώνεται ακριβά!Η τιμή του καφέ ποικίλει με τον φθηνότερο να ξεκινάει από 6 ευρώ και τον ακριβότερο να φτάνει μέχρι τα 8. Ένας φυσικός χυμός πορτοκάλι κοστίζει 9,5 ευρώ. Το τσάι 7,5 ευρώ και ένα ποτήρι κρασί 11 ευρώ.
Βέβαια, αυτοί οι πύργοι υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, αλλά η τεχνολογία έχει αλλάξει και φυσικά η ακτινοβολία. Σχετικές μελέτες, ξέρετε αν υπάρχουν, για τις επιπτώσεις σε ανθρώπους και περιβάλλον; Έψαξα στο διαδίκτυο για του Πηλίου και δεν βρήκα τίποτα, παρά μόνο μια παλιά της κεραίας της wind, που βρίσκεται πλάι στο ίδιο πάρκο με τον ΟΤΕ και πολλές ακόμα, όπου δεν αναφέρεται ΚΑΜΙΑ μέτρηση. Είναι περιβαλλοντολογική έκθεση για την χλωρίδα και πανίδα του Πηλίου! Δηλαδή, ποια πουλάκια κάθονται στο Πήλιο και πλέκουνε πουλόβερ…
Τώρα ξέρεις: Θα έχεις μεγαλύτερες ταχύτητες προς το κρεβάτι ενός νοσοκομείου ή της γης και… πολλά ανεξήγητα καιρικά φαινόμενα για τα οποία είναι υπεύθυνη η… “ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή”.
Καλή ψεκαστική σεζόν, λοιπόν. Συνέχισε να γκρινιάζεις αλλά να μην κάνεις τίποτα για να τα σταματήσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις