Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

EKTAKTO - «Χτύπησαν» οι Anonymous Greece: Διαρρέουν έγγραφα της ΤτΕ

Οι Anonymous πραγματοποίησαν την απειλή τους και διέρρευσαν επίσημα έγγραφα από την Τράπεζα της Ελλάδας.

Μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook, μάλιστα, δίνουν ενεργό σύνδεσμο για τα έγγραφα που διέρρευσαν, ενώ προειδοποιούν ότι «θα ακολουθήσουν πολλά!» και ότι «οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα, λόγω των μεγάλων μεγεθών τους».

Τα πρώτα έγγραφα που διέρρευσαν, είναι στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.mediafire.com/file/dxdvzgy5y5dt66a/gov.gr+leaks.rar

Συγκεκριμένα έχουν διαρρεύσει περί τα 1.200 έγγραφα τύπου excel, powerpoint και pdf, ππου αφορούν σε μελέτες, έρευνες και στοιχεία του τραπεζικού ιδρύματος.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Οι Anonymous Greece ξεκίνησαν τις επιθέσεις στην ελληνική κυβέρνηση από το Σάββατο, 23 του μηνός. Στην αρχή έριξαν την σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και στη συνέχεια τη σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος, στέλνοντας απειλητικό μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση.

Το βράδυ της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου, έγραψαν νέο μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση, μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook: «Προς «Κυβέρνηση της Ελλάδος. Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!».

Την Δευτέρα «ξαναχτύπησαν», σχολιάζοντας την επίθεση την Τράπεζα της Ελλάδος και απειλώντας τον ΕΟΠΥΥ και την Τράπεζα Πειραιώς: «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πρός: ΕΟΠΥΥ , Τράπεζα Πειραιώς. 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας!» ανέφεραν στη σελίδα τους στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις