Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Χημικά στην Eldorado, ελεύθερος ο Ρουβίκωνας -Δύο μέτρα και δύο σταθμά από ΣΥΡΙΖΑ

Με... χημικά και γκλομπ των ΜΑΤ αντιμετωπίσθηκαν οι απειλούμενοι με απόλυση μεταλλωρύχοι της Eldorado,
οι οποίοι το πρωί προσπάθησαν να μπουν στο υπουργείο Περιβάλλοντος και να επιδώσουν διαμαρτυρία στον υπουργό Γιώργο Σταθάκη, αιτούμενοι την οριστική αδειοδότηση της καναδικής εταιρείας εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική.

Τελικά κάποιοι κατόρθωσαν να εισβάλουν στο υπουργείο, μετά από μάχη, και ο κ. Σταθάκης τούς δέχθηκε. Κάτι που θα μπορούσε να γίνει με τάξη και ηρεμία εξαρχής, χωρίς χημικά και συγκρούσεις.

Φυσικά, αν ήταν μέλη του...Ρουβίκωνα (που καταλαμβάνουν Βουλή, υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες, κομματικά γραφεία και ό,τι άλλο τους κάνει κέφι), ή δεδηλωμένοι «αναρχικοί», αριστεριστές, γενικώς και αορίστως «διαμαρτυρόμενοι εναντίον του συστήματος», θα ολοκλήρωναν ανενόχλητοι την «αποστολή» τους, αν όχι με τις ευλογίες, τουλάχιστον με την (όχι και τόσο...) διακριτική ανοχή των δυνάμεων ασφαλείας.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από την «πρώτη φορά αριστερά». Τα... «δικά της παιδιά» προφανώς αθλούνται στον κοινωνικό ακτιβισμό, ενώ οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία, που κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους εξαιτίας της ιδεοληψίας και του ερασιτεχνισμού της κυβέρνησης, προφανώς κρίθηκε ότι «παίζουν το χαρτί» της εταιρείας, του... αδηφάγου καπιταλισμού και προσπαθούν να χαλάσουν την εικόνα της κυβέρνησης...



Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις