Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Μπορεί να μου πλύθηκες και να μου παρφουμαρίστηκες για να διώξεις τον Ρεθυμνιώτη μαγαζάτορα από το κατάστημά του προς όφελος του αμερικάνικου fund, αλλά παραμένεις ένα σιχαμερό, βρωμερό μίασμα.

Μπορεί να μου πλύθηκες και να μου παρφουμαρίστηκες για να διώξεις τον Ρεθυμνιώτη μαγαζάτορα από το κατάστημά του προς όφελος του αμερικάνικου fund, αλλά παραμένεις ένα σιχαμερό, βρωμερό μίασμα.
Όλο το νερό και το σαπούνι του κόσμου δεν μπορούν να ξεπλύνουν τον βόθρο της ψυχής σου και τα εγκλήματα των κορακιών που εκπροσωπείς.
Και ναι...

Εσύ είσαι τελικά ο παράνομος και ο πειθαρχικά καταδικαστέος που πραγματοποίησες έξωση εκτός των ορίων της δικαιοδοσίας σου.
Εσύ είσαι το πύον που αναβλύζει από το απόστημα από το οποίο νοσεί όλα αυτά τα χρόνια η ελληνική κοινωνία...Την τραπεζοκρατία και τους γενίτσαρούς της.
Μπόρεσες μέσα σε μια κρίση ειλικρίνειάς σου να βιντεοσκοπήσεις το πραγματικό πρόσωπο των τραπεζιτών, των funds και της κυβέρνησής τους.
Έδειξες εκκωφαντικά στην ελληνική κοινωνία τι σκέφτονται τα αφεντικά σου για όλους εμάς που αντιστεκόμαστε, όλους εμάς που δεν σκύβουμε το κεφάλι, για τους συμπολίτες μας που έχουν πνιγεί στα χρέη και δεν βρέθηκε κανένα κορόιδο να ανακεφαλαιοποιήσει τα νοικοκυριά τους, όπως ανακεφαλαιοποίησε τα αφεντικά σου.
Σε σιχαινόμαστε αλλά και σε ευχαριστούμε που διέλυσες τις αυταπάτες ακόμη και στον πιο καλοπροαίρετο Έλληνα για το τι εκπροσωπεί το τραπεζικό σύστημα και η κυβέρνηση του Τσίπρα που κατέκλυσε το Ρέθυμνο με ΜΑΤ και του Καμμένου που έκανε εγκαίνια στα γραφεία σου.
Σίγουρα σιχάματα σαν και εσένα θα είναι αποκρουστικά και στην προσωπική τους ζωή...
Θα έχουν προδώσει τους φίλους τους και τους ανθρώπους του περίγυρού τους...
Όμως εμάς προς το παρόν μας ενδιαφέρει ο ρόλος σου...
Και είσαι ένας εχθρός του Λαού μας.
Καλά ξεμπερδέματα λοιπόν στον δύσβατο δρόμο που επέλεξες να διαβείς, υπερφίαλο σκουπίδι...
Θα σε ξεμπλέξουν οι υψηλές γνωριμίες σου...;
Θα σε ξεμπλέξουν οι δικαστές που σε επευφημούν στο προφίλ σου την ώρα που βρίζεις χυδαία τους συμπολίτες μας και μετά όταν τους παίρνουμε χαμπάρι, σβήνουν τα σχόλια...;
Καλά ξεμπερδέματα λοιπόν και μην κατακρίνεις τους συνανθρώπους σου που τους λείπουν τα δόντια...
Κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατο...
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις