Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

Κωνσταντοπούλου KATA Γλέζου: Α ρε Μανώλη με την πάρτη σου...

Η άρνηση του Μανώλη Γλέζου να παραστεί στην εκδήλωση στην Πνύκα, όπου μίλησαν Τσίπρας και Μακρόν, προκάλεσε την αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία έγραψε στο facebook...


«Ο Μανώλης Γλέζος που πριν 3 μήνες με έσπρωξε για να βάλει τη γερμανική σημαία στο Δίστομο, σήμερα δηλώνει ότι "δεν θα παρευρεθεί στην βεβήλωση της Πνύκας".
Φαίνεται υπάρχουν καλοί και κακοί κατακτητές.
Α ρε Μανώλη με την πάρτη σου…».
Η αντιπαράθεση μεταξύ Γλέζου και Κωνσταντοπούλου ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, στο Δίστομο, κατά την επίσημη τελετή του δήμου για την επέτειο της σφαγής στις 10 Ιουνίου του 1944, όταν οι Ναζί εκτέλεσαν εκατοντάδες Έλληνες.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσπάθησε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη να καταθέσει στεφάνι. Τότε, επενέβη ο Μανώλης Γλέζος, και πήρε από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη. Ο ίδιος σε ομιλία του αργότερα είπε: «το παιδί του εγκληματία όσα εγκλήματα κι αν έχει κάνει ο πατέρας και η μάνα του δεν ευθύνεται για αυτά».Μανώλης Γλέζος : "Δεν αποδέχομαι την πρόσκληση στη σημερινή βεβήλωση της Πνύκας
Ο Μανώλης Γλέζος την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, μη αποδεχόμενος την πρόσκληση να παραστεί στην επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου στην Πνύκα, έκανε την εξής δήλωση:

"Η Γαλλία, ο λαός της, οι αγώνες του Λαού και οι εκπρόσωποί του είναι πάντα καλοδεχούμενοι από τον Ελληνικό Λαό.
    
Θα με ακολουθεί πάντα η τεράστια συμβολή  της επίσημης Γαλλικής αρχής με επικεφαλής τον στρατηγό Ντε Γκώλ και του Γαλλικού Λαού, στην μη εκτέλεση των θανατικών ποινών που μας είχε επιβάλλει το μετεμφυλιακό ελληνικό καθεστώς.

     Όμως η σημερινή επίσκεψη έχει μια σημαντική  διαφορά.
    Σήμερα επιβάλλεται το δίκιο του ισχυρού.
     Η ανίσχυρη ελέω μνημονίων Ελλάδα, καλωσορίζει ως επενδυτές την πιο κυνική οικονομική εισβολή,  στο πρόσωπο μιας ομάδας που συνοδεύει τον Γάλλο Πρόεδρο.
     Όσες  υποδομές ακόμα δεν έχουν παραχωρηθεί, παίρνουν σειρά.
     Δεν πουλάμε, παραχωρούμε.
     Δεν επενδύουν, αυξάνουν το δικό τους πλούτο απομυζώντας κάθε ικμάδα ζωής από τον Ελληνικό Λαό.
    Απλό ισοζύγιο, απλά μαθηματικά..
    Και όλα αυτά κάτω από το καθεστώς ενός πρωτόγνωρου ιστορικά εκβιασμού.
    Με το σπαθί του εκβιαστή πάνω στο τραπέζι να συνοδεύεται από το κυνικό  "Vae Victis"
    Τίποτα δεν θα αλλάξει την εκτίμησή μας για τον Γαλλικό Λαό.
  
Δεν πρόκειται όμως να δεχθούμε ως τετελεσμένα αυτά που θα συμφωνηθούν ανάμεσα στις επιχειρηματικές ομάδες που συνοδεύουν τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.
   
Γι αυτούς τους λόγους δεν κάνω αποδεκτή την σημερινή  πρόσκληση για να παραβρεθώ στη σημερινή βεβήλωση της Πνύκας."

πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις