Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ MAT ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ - ΧΑΜΟΣ ΤΩΡΑ / VIDEO / ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΙ (ΛΑΕ - ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ)

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών με πολίτες, την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου,
τον πρόεδρο της ΛΑΕ, Παναγιώτη Λαφαζάνη και μέλη των δύο παρατάξεων να μπλοκάρουν τους πλειστηριασμούς.

Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών βρίσκονται αυτή την ώρα μέλη της Λαϊκής Ενότητας μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας, οι οποίοι προσπαθούν να μπλοκάρουν τους πλειστηριασμούς που είναι προγραμματισμένοι για σήμερα.

Εν μέσω έντασης και συνθημάτων από το πλήθος που έχει μαζευτεί στο Ειρηνοδικείο, οι διαδηλωτές έβγαλαν έξω από το κτίριο συμβολαιογράφους, προκειμένου να μην πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι για σήμερα πλειστηριασμοί.

Η κα. Κωνσταντοπούλου ήταν, μάλιστα, «παρών» κατά την απομάκρυνση των συμβολαιογράφων από την αίθουσα δηλώνοντας εν συνεχεία στις κάμερες πως «εμείς λέμε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και το εννοούμε».

«Εκείνοι που συμπράττουν στους παράνομους πλειστηριασμούς, θα βρίσκουν μπροστά τους ένα αταλάντευτο και αποφασισμένο κίνημα πολιτών να τους εμποδίσει», είπε ακόμη η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.



Δηλώσεις για την ένταση που επικράτησε νωρίτερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών με πολίτες και στελέχη των ΛΑΕ και Πλεύσης Ελευθερίας να μπλοκάρουν πλειστηριασμούς και να βγάζουν από τις αίθουσες τους συμβολαιογράφους έκανε το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, Δημήτρης Στρατούλης.
«Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών δεν έδιωξε μόνο τα ΜΑΤ μέσα από την αίθουσα, αλλά και το κάθε είδους «κοράκι», το οποίο περιφερόταν γύρω από το Ειρηνοδικείο της Αθήνας», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:
«Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα στην Κυβέρνηση, στους δανειστές και τους τραπεζίτες ότι οι πλειστηριασμοί είτε συμβατικοί είτε ηλεκτρονικοί και οι εξώσεις λαϊκών οικογενειών από τα σπίτια τους δεν θα περάσουν».










Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις