Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Οργή στο US Open για τον «ανατριχιαστικό» πανηγυρισμό της 16χρονης Sara Bejlek με τον πατέρα και τον προπονητή της


 Το ντεμπούτο της 16χρονης τενίστριας στο Grand Slam στο US Open του 2022 επισκιάζεται από την οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προκάλεσε ο “περίεργος” πανηγυρισμός με τον πατέρα της.

Η Sara Bejlek, μια 16χρονη αθλήτρια που κατάγεται από την Τσεχία, έγινε πρωτοσέλιδο αφού ο χαιρετισμός με τον πατέρα της και τον προπονητή της έγινε viral έπειτα από τη νίκη της στον προκριματικό αγώνα.

Αφού νίκησε την Heather Watson του Ηνωμένου Βασιλείου την Παρασκευή, το Twitterverse έχασε το … μυαλό του λόγω του βίντεο με την Bejlek να γιορτάζει με τον πατέρα της, Jaroslav Bejlek, και τον προπονητή της, Jakub Kahoun, στο οποίο φαινόταν να την χτυπούν επανειλημμένα στα οπίσθια.

«Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να αγγίζεις έτσι ένα κορίτσι 16 ετών στον πισινό της. Είναι πέρα ​​από ακατάλληλο», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. «Καθώς προχωρούσε το βίντεο, γινόταν όλο και χειρότερο».

Ένα άλλο άτομο φέρεται να έγραψε ότι οι άνδρες συμπεριφέρονταν «ανατριχιαστικά» στην έφηβη αθλήτρια.

Οι θεατές εξοργίστηκαν καθώς ο πατέρας εμφανίστηκε στη συνέχεια να φιλάει την κόρη του στα χείλη

«Η WTA πρέπει να τα εξετάσει αυτά ειδικά αφού αυτά τα νεαρά κορίτσια ταξιδεύουν με άνδρες από πολύ μικρή ηλικία. Επίσης, μπορείτε να πείτε ότι είναι ο μπαμπάς, αλλά ο μπαμπάς σας αγγίζει τα οπίσθιά σας έτσι;», φέρεται να έγραψε ένα άτομο στο Twitter.

Άλλοι χρήστες όμως ένιωσαν διαφορετικά. «Είναι αρκετά συνηθισμένο στην Τσεχία», έγραψε ένα άλλο άτομο στο Twitter, σύμφωνα με την Daily Mail. «Δεν είναι κάτι που θα έκανα, αλλά πολλοί άνδρες απλά δεν το σκέφτονται με σεξουαλικό τρόπο. Γκουγκλάρετε τις πασχαλινές μας παραδόσεις, μπορεί να συγκλονιστείτε».

Ένας άλλος πρόσθεσε ότι η αγκαλιά είναι «απόλυτα φυσιολογική σε ορισμένους πολιτισμούς και νοικοκυριά. Βλέπει κανείς αυτό που θέλει να δει».

Η Bejlek έκανε το ντεμπούτο της στην κύρια κλήρωση του US Open τη Δευτέρα, χάνοντας από τη Ludmilla Samsonova στον πρώτο γύρο, 6-1, 6-3.

Η απάντηση της αθλήτριας μετά τον σάλο

«Φυσικά και είδα το βίντεο. Ήταν μια αυθόρμητη αντίδραση όλης της ομάδας. Χαιρόμαστε», είπε η Bejlek στους δημοσιογράφους.

«Μπορεί σίγουρα να φαίνεται άβολο σε κάποιους, αλλά το έχουμε ήδη συζητήσει με την ομάδα. Δεν θα ξαναγίνει. Ο μπαμπάς είναι μπαμπάς μου και θα είναι πάντα. Και τον προπονητή τον ξέρω από οκτώ χρονών. Μου βάζει ταινία, μου κάνει μασάζ. Αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο στην Τσεχία, κανείς δεν θα ασχολιόταν με αυτό. Επειδή όμως είμαστε στην Αμερική, όλοι το σχολιάζουν. Αλλά όπως λέω, μιλήσαμε και δεν θα ξαναγίνει» ανέφερε η 16χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις