Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Πείραμα πεδιου Zητούμε Bοήθεια από τους αναγνώστες μας

Θέλουμε να μας πειτε στα σχολια ποιοι από σας νιώθετε μία σχετική αντίληψη επιβράδυνσης του χρόνου από σήμερα το απόγευμα !


Ακόμα θέλουμε να μας πείτε Ποιοι από σας έχουν ιδιαίτερα έντονα βαρύ κεφάλι με ζαλάδες και πονοκεφάλους !

Γενικά ότι σήμερα απο το απόγευμα και μετά έχετε παρατηρήσει ότι δεν είναι λογικό να συμβαίνει ή σας φαίνεται απίστευτα παράξενο και δεν το έχετε πει πουθενά !

Εμείς από Κατοχικά θεωρούμε οτι τις τελευταίες ώρες κάτι το απίστευτα μεταφυσικό συμβαίνει έχοντας την αίσθηση ότι κάτι επιβάλλεται με μεγάλη δύναμη στο χρόνο μας !

Γνωρίζουμε ότι ακούγονται γραφικά όλα αυτά για αυτούς που δεν γνωρίζουν τη δουλειά που κάνουμε εδώ και χρόνια αλλά νιώθουμε ότι τουλάχιστον για τους αναγνώστες μας που έχουν διαβάσει τη δουλειά μας και τον κόπο μας τόσα χρόνια μπορούμε να μιλούμε ανοιχτά Χωρίς να έχουμε τον φόβο ότι θα κριθούμε από ανθρώπους είτε της επιφάνειας είτε με γραμμική διαδικασία αντίληψης !

Περιμένουμε τα σχόλιά σας με πολύ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα κρατηθούν θα αρχειοθετηθουν για να βγάλουμε άκρη στο σημερινό παράδοξο που αυτή τη στιγμή για εμάς συμβαίνει στον πλανήτη γη !

Και Δεν αντέχουμε να μην το πούμε είμαστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή στην ιστορία του μέλλοντος αυτή η ημερομηνία του σήμερα θα γράφει για κάτι που ακόμα δεν γνωρίζουμε ότι έχει συμβεί!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις