Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Δαλακλή Νατάσσα πρόεδρος μονογονεων - Με μεγάλη περηφάνια παρέλασαν και φέτος τα ελληνοπουλα μας δοξάζοντας με,αυτό τον τρόπο το ηρωικό ΟΧΙ και την αντίσταση του Ελληνικού στρατού το 1940!

Προσωπικά σαν Ελληνίδα και ως απόγονος ΗΡΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  που έχασαν το αίμα τους για την πατρίδα μας,
θέλω να ευχαριστήσω όλα αυτά τα παιδιά των αλλοδαπών που κράτησαν τη σημαία μας ψηλά αναγνωρίζοντας την ηρωικότητα των προγόνων μας που έχασαν τη ζωή τους για την Ελλάδα μας, αντιστεκόμενοι σε κάθε βαρβαρότητα λεηλασία τυχοδιωκτισμό και καιροσκοπία λαών που ζήλεψαν και πίστεψαν πως μπορούν να μας κατακτήσουν. 
Κρατώντας αυτή τη συγκεκριμένη γαλανόλευκη σημαία ξέρετε, γνωρίζετε πως πάλεψε ο Δαυίδ με το Γολιαθ, πως πάλεψε το δίκαιο με το άδικο, πως πάλεψε η αλήθεια με το ψέμα και η αγνοτητα με τη δολιοπλοκία!  
Μας κάνετε περήφανους όταν βλέπουμε ότι αναγνωρίζετε την πληγή που έχει υποστεί η χώρα μας τόσο από τη Τουρκία όσο και από την Αλβανία Γερμανία και Ιταλία το 1940!! 
Ευχαριστούμε που κρατώντας αυτή τη σημαία γνωρίζεται πως σε κάθε γαλανόλευκη γραμμή της με το σταυρό επάνω έχει τους στίχους του εθνικού μας ύμνου!!  
Πρέπει όπως κρατάτε την Ελληνική σημαία μας να βροντοφωναξετε και να μεταφέρετε στις χώρες σας τη σημασία του εθνικού μας ύμνου. 
Να μεταφέρετε την ηρωικοτητα αυτής της μικρής αλλά και ορθόδοξης χώρας που αποτελεί ένα στολίδι πολιτισμού παγκοσμίως καθώς και το πόσο βρώμικα και ύπουλα θέλησαν να της κλέψουν τη γη, τον ήλιο της τον αέρα της, τις ακρογιαλιες της, τον αρχαίο πολιτισμό της. 
Η Παναγία ήταν μαζί μας και το απέδειξε!  
Βροντοφωνάξτε λοιπόν μαζί μας " ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ "
Ευχαριστώ πολύ που θέλετε ως σημαιοφόροι να παρελάζετε με  την μπάντα του στρατού μας καθώς ακούγονται τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ........ Είσαι και θα σαι ΕΛΛΗΝΙΚΗ....................
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ
(ΥΓ εύχομαι -μετά από αυτό το αφιέρωμα σε όλους τους αλλοδαπους- να σας δούμε και του χρόνου να παρελάζετε και να κρατάτε τη σημαία μας περήφανα για όλους τους παραπάνω λόγους διότι κάθε άλλος λόγος θα ήταν βλαβερος  για την πατρίδα μου........και να μην λακίσετε - απουσιάσετε! )  

Με αγάπη στη πατρίδα μου 
Δαλακλή Νατάσσα 
πρόεδρος μονογονεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις