Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

4 ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ Εξερεύνησης Σπηλαίων που ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ !!!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Τα σπήλαια, αποτελούν έναν «κόσμο» με πολλά ανεξερεύνητα μυστικά. Όπως οι θάλασσες και οι ωκεανοί, έτσι αυτά, στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι άγνωστα
στον σύγχρονο άνθρωπο.
Ήδη από τα πανάρχαια χρόνια έχουν αξιοποιηθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Οι σύγχρονοι αρχαιολόγοι και παλαιοντολόγοι πιστεύουν ακόμα πως έχουν χρησιμοποιηθεί ως χώροι καταλύματος αλλά και τελετουργικών, κατά το παρελθόν.
Όμως, έχει αποδειχτεί ότι σε πολλές περιπτώσεις η παραπάνω θεωρία δεν ευσταθεί.
Κάποια έχουν αξιοποιηθεί για την παρατήρηση των άστρων και των ουράνιων φαινομένων, όπως το Ιδαίον Άντρον. Σε άλλα έχουν εντοπιστεί ευρήματα που υποδεικνύουν την χρήση τους με μία πολύ ιδιαίτερη τεχνολογία με μεταλλικούς σωλήνες εκατομμυρίων ετών που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει την χρήση τους, ούτε και ποιοι τα έφτιαξαν.
Περίεργες και παράδοξες ζωγραφιές καθώς και ανατρεπτικά ευρήματα και αλλόκοτοι μύθοι τα συνδέουν με επαφές εξωγήινων πολιτισμών ή με την πιθανότητα να οδηγούν σε έναν τελείως άγνωστο σε μας κόσμο, στο εσωτερικό της Γης!
Ωστόσο πολλά σπήλαιο ανά τον κόσμο συνδέονται με ανατριχιαστικές «παρουσίες», άλλοτε αόρατες στο ανθρώπινο μάτι, αλλά έντονα αισθητές! Πολλές «οντότητες» έχουν καταγραφεί σε κάμερες, ειδικές και μη, αλλά και σε φωτογραφικές μηχανές, όπως για παράδειγμα στο σπήλαιο Νταβέλη, μα και σε άλλα σπήλαια στην Ελλάδα, όπου δεν φαντάζεστε τι μπορεί να ζουν εκεί μέσα!
Στο video που ακολουθεί θα δείτε τέσσερις τέτοιες περιπτώσεις από εξερευνήσεις σε σπήλαια:
4 ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ βίντεο εξερεύνησης σπηλιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις