Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

BINTEO - Είδε... αίμα στην παρθενική του εμφάνιση, ο γλυκούλης του Κυριάκου!

ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΣΑΪΝΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!!!!

Βλέποντας κανείς τον νέο συνεργάτη του Κυριάκου, καταλαβαίνει πώς του ήρθε και μίλησε για εξωγήινους στη Βουλή.


Ο Νίκος Ρωμανός στην παρθενική του εμφάνιση στην τηλεόραση, ως αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, επέλεξε να επιτεθεί Στο ΧΩΝΙ. Κακή επιλογή για την παρθενική του παρουσία, θα έλεγε κανείς.

Επιλογή που «πόνεσε» τόσο τον αρχηγό του, Κυριάκο Μητσοτάκη που τον επέλεξε, όσο και τους ψηφοφόρους του κόμματος, που ήλπιζαν να δουν ανανέωση στη ΝΔ, αλλά τελικά έχουν φτάσει να αναπολούν τον Γιακουμάτο, μ΄ αυτά που βλέπουν. Γιατί μπορεί ο Γιακουμάτος να μην κέρδιζε τη νεολαία, αλλά τουλάχιστον δεν θα έδιωχνε μακριά και κάθε λογικό άνθρωπο!

Ο Νίκος Ρωμανός από την άλλη βάλθηκε να το κάνει αυτό! Να επιτεθεί στη λογική, παραποιώντας την αλήθεια. Για την ακρίβεια, λειτούργησε ως κανονικό τρολ. Από αυτά τα χυδαία τρολ, που γράφουν και λένε χυδαιότητες χωρίς να τους νοιάζει το αν αυτές ισχύουν ή όχι. Κάπως έτσι θα περιέγραφε κανείς τη συμπεριφορά του.

Μέσα σε μια πραγματικά τρανς κατάσταση, που συνέθεταν από τη μια η υπερηφάνεια για τη νέα θέση και από την άλλη η προσωπική του πώρωση να χτυπήσει Το ΧΩΝΙ, ο 36χρονος ψυχολόγος της γαλάζιας αριστείας έφτασε σε σημείο να παραληρεί στον τηλεοπτικό αέρα, αφήνοντας κυριολεκτικά άφωνο όποιον λογικό άνθρωπο τον παρακολουθούσε.

Γιατί προκειμένου να βγει από τη δύσκολη θέση που τον είχε φέρει ο Χριστοφορίδης, που του ζητούσε να του αποδείξει αυτά που λέει, από τη μια έλεγε ότι ο Σόιμπλε είναι στέλεχος της ΝΔ, και από την άλλη υποστήριζε ότι βάλαμε τσιρότα χρώματος κόκκινου στον Αδωνι (στην περιβόητη αφίσα) από πονηριά, μπας και μπερδευτεί κανείς αναγνώστης μας και το περάσει για αίμα!!! Και πως αυτός ο ίδιος την είχε πατήσει ή τουλάχιστον θα μπορούσε να περάσει το τσιρότο… για αίμα!!! Ο,τι να’ ναι. Μιλάμε για βλακείες, κανονικά!

Που όμως εκείνη την ώρα ο άπειρος και καημένος Ρωμανός δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το μέγεθός τους. Γιατί ήταν σε τρανς κατάσταση ο τύπος, δεν σκεφτόταν. Αλλωστε, ζούσε την απόλυτη εμπειρία της γαλάζιας ζωής του. Είχε γίνει εκπρόσωπος της ΝΔ και μπορούσε πλέον να βγει στο γυαλί, να χτυπήσει Το ΧΩΝΙ!

Μόνον αυτό τον ενδιέφερε! Γιατί έτσι νιώθουν για Το ΧΩΝΙ όλοι αυτοί οι τρομεροί εγκέφαλοι της γαλάζιας επικοινωνίας. Μίσος. Που τους τυφλώνει. Τόσο, που βλέπουν τσιρότα και νομίζουν ότι είναι αίμα! Όταν βλέπουν αγγούρια, αλήθεια;

Με αυτό το μίσος να τον τυφλώνει, ο Νίκος Ρωμανός, που απέδειξε ότι σε μια κρίσιμη στιγμή δεν έχει την παραμικρή δυνατότητα να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση, όταν ο Χριστοφορίδης τον «κυνήγησε» ζητώντας του να αποδείξει αυτά που λέει, εκείνος επέλεξε να καταφύγει στη χειρότερη δυνατή «κρυψώνα» που θα μπορούσε να βρει ως Ελληνας πολιτικός στην τηλεόραση, δηλαδή στην αγκαλιά του Σόιμπλε! Αυτό σκέφτηκε να κάνει!

Και έτσι, εκεί που μιλούσε για στοχοποίηση Ελλήνων πολιτικών, και συγκεκριμένα στελεχών της προηγούμενης κυβέρνησης, όταν έφτασε η στιγμή να δείξει τι εννοούσε, έδειξε τον Σόιμπλε! Γιατί τον θεωρεί πολύ δικό του άνθρωπο τον Σόιμπλε, ο Ρωμανός, και έτσι το είχε φτιάξει στο μυαλό του. Ετσι το θυμόταν, έτσι το αισθανόταν, έτσι το ξεφούρνισε με αφύσικη φυσικότητα, κάνοντας κάθε Νεοδημοκράτη να παγώσει ακούγοντάς τον.

c9898de805b6a6008d206499a8fe6952 XL

Αρα, εδώ, αν δεν έχουμε να κάνουμε με μια σκαστή συκοφαντία, έχουμε να κάνουμε με την πιο χαζή δήλωση Ελληνα πολιτικού. Ας διαλέξει ένα από τα δύο ο κύριος Ρωμανός. Και ας ζήσει άλλα 36 χρόνια αναλογιζόμενος τη γκάφα του.

Όμως, να μας το υποσχεθεί, να μην τα παρατήσει. Να επιμείνει. Και κυρίως να συνεχίσει να επιτίθεται Στο ΧΩΝΙ όποτε μπορεί. Εχει τόση πλάκα, με τη μπλε γραβάτα, που του υποσχόμαστε ότι θα του απαντάμε πάντα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις